- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.481
kankam 55 tl ye aldımfisfisfis
asiton bende dökmem asla..oje damlatmadım anacım,soktum çıkardım,bende o parlatıcımı kobay olarak kullandımsempatiksalakcinniama benim hoşuma gitti,ben deniycemkaydirigubbakcemile3
anladım..nasıl bi renk o ya sedefli falanmı yoksaCADIARZUdetaylı tarif etsene merak ettim
o buluşlarımda sana hastasempatiksalakcinni
saol islom beğendiğine sevindim tarifimi-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
valla sen bu ara süpersin,faliyet süper..topiğin en iyi çıkış yapan üyesi olabilüsünaklinialirimsmileyarın erkenden gel amaŞeniz
yarinle bir ömür mutluluklar pis sapuhsempatiksalakcinni:roflol:
kuzum teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ne temiz kalplisin demin ben sordum,aaa o zaman benmi temiz kalpli oluyorum:))))ben görmeden sordum hihih:))
biberto golden rose değilmi o?bendede var kız ben seviyorum valla
saol gacım hee karmen olucam bide çiçek takıcam saçıma..o lalalalaklinialirimsmile
teşekkür ederim mirianacım...çokta rahat ayrıca..
özel ayarlara gel,solda yazılar yazar..profil resmini değiştire gelince bilgiler çıkıyo..kişisel rütbeyi görüceksin..oraya yaz iletini..çoklu alıntı için mq yazan yazıları tıkla alıntı yapmak istediğin kişileri..en sonda direk alıntıya tıkla.ekranda dier alıntılarıda görüceksin o vakitgamyoncuiremsu
evet berabermi aldık yoksa:)))))
puhahahhaa yapıcak bişey yok diyo yasırnaşık şeyallah almasın emi senisırnaşık şey
islom uykuyu fazlasıyla hakettin hakkındır..yarın enerjik bi biçimde topiğin başında ol dimia.s iyi uykular mavişimopuyorumnanaktan
Tanrıçam gülyüzlüm teşekkür ederim bebekim cümlemiz inşallah yarimizlen...aklinialirimsmile:jeyyar:
Hey maşalah bu ablanın toto gerçek miiisempatiksalakcinniEvt kanka golden rose ohh be içim şimdi rahat etti:lepi:
Bu kzıın da kalçası çok güzelboshayallersmile Ne alaka demeyin ben de bilmiyom
anam bilmiyorum :sinifsinif: bilmiyorummmmm senağlama
senağlama
barbimm, gule gule kullan canim hedayeleriniii
canim, yesil olan cok guzelmis, guşe gule giy ikisinide opuyorumnanaktan
ayakkabilar cok şirin opuyorumnanaktan gulşe guel giy tatlummmmm Şeniz
ayakkabilarin olim sırnaşık şey benimde var boyle bilekten bagli boshayallersmile ama koca o tip topuklara aile topugu diyor :roflol: kadınsı bir seyler bakmaliymisim, bulup resmini koyarim nasil bir sey oldugunu a.s
cok guzel ama cok ta sıkı olmamali bence kalca, soyle ele gelmeli biraz :kedi: tutmaya calisirken balik gibi kaymamali :roflol: :roflol:
ya ben 74 kiloyum ne mok yiyeyim? eyvahedigeldismile
koyacak misin? bilmiyorumkismile soz mu? senağlama
Teşekkür ederim burcum benim de hoşuma gitti klasikimsi spor bişisempatiksalakcinni
tamam bonibonum o zaman süper olur kahve tadında:içelim:
e o zaman ben de akrebim balbocugum, beni de anlat bana nooolluuurrr :Saruboceq: sırnaşık şey
eveeeett, katiliyorummmmm kaydirigubbakcemile5
kötükedihüso
kızlar ya, anneler gununde mi indirim oalcak? hangi markalarda? hangi magazalarda? kaydirigubbakcemile2
Burcum ben Hobiden bir atraksiyon bekliyorum çünkü ne yılbaşında ne de kadınlar gününde bi indirim yapmadı cimrileralsanaalsanasmile