- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.521
superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:
Fıstıkım bu sefer benim suçum değil valla dışarıdan gelen parçalar bunlar camda açık olunca yoksam ben Tanrıçamın önerisi üzerine hareketli müzikler dinliyorum şuara slow dinlememeye çalışıyorum :sm_confused:
Aman canım benim siz melankolik olmayın da beni şu bunalımdan çıkarın yani ben sizi değil siz beni etkileyin boshayallersmile
Bu arada geçen yükselen burcumu tam olarak öğrendim fıstıklar aklinialirimsmile Anam ben doğaraken azcuk şansız dünyaya gelmişim burcum balık diye üzülüyordum yükselenim de balık çıktı :1shok:
noya basıom bu msjdan alıntı dıo ama hıcbısı cıkmıo kafamçokkarıştı kişisel ıletıyıde demedınız of ya cok kötüsünüz :bbo: nerde benım tatlıgacım böhüü:1no2:
noya basıom bu msjdan alıntı dıo ama hıcbısı cıkmıo kafamçokkarıştı kişisel ıletıyıde demedınız of ya cok kötüsünüz :bbo: nerde benım tatlıgacım böhüü:1no2:
direk açıp girdikaydirigubbakcemile3hiç romantik değilsin,insan camları açar kokular sıkar falan:dilcikar:
burcum bayıldımopuyorumnanaktangüle güle kullan canım.çok güzelmiş hediyelerin
8 magabaytlı hemideaklinialirimsmile
burcumopuyorumnanaktancanımmmopuyorumnanaktan
kızlar yoklamayı alıyorum eksik yok,herkeze 5:lepi:ama tatlıgacıya ve nikoncana yaldızlı beş:lepi:dün etüte kaldılar benimle çünküve uyumayıp yinede erkenden geldilerhihoyyyt
arzum bıldırdıcn yumurtam eve netmi bağlatıyorum dedindelikafadulden o vakit süpriz edicen bize ağşama:sm_cool: çok sevndim çokkhihoyyyt
HEPİNİZİN KANDİLİ KUTLU OLSUN CANLARIMa.s.
yoklamayı aldım,imzamıda attım kaçıyorumakşama belki geç girerim,azcık ibadet ederim..öpüyorum sizi en yalap şalapındanŞeniz
rabbim herkezin gönlündeki muradı versin inşallah:Saruboceq:hadi allaha emanet olun güzellerimŞeniz
Buarada Burcum hediyelerinin gelmiş olmasına o kadar çok sevindim ki sana anlatamam kargoda sorun çıkarsa diye korkuyordum benneyaptımki İnşallah beğenmişsindir meleğim güzel günlerde kullan çilekli pudingim benim yerimseniben
[/B]
Buarada acaba bana hediyeyi Eda mı alıyor ki çünküm bir benim hediyem gelmedi ama sağlık olsun diyelim yerimseniben Gelince bende eklerim fıstıklar hemencik fotosunu çekip cidden bende çok meraklandım aklinialirimsmile
Fıstıkım bu sefer benim suçum değil valla dışarıdan gelen parçalar bunlar camda açık olunca yoksam ben Tanrıçamın önerisi üzerine hareketli müzikler dinliyorum şuara slow dinlememeye çalışıyorum :sm_confused:
Aman canım benim siz melankolik olmayın da beni şu bunalımdan çıkarın yani ben sizi değil siz beni etkileyin boshayallersmile
Bu arada geçen yükselen burcumu tam olarak öğrendim fıstıklar aklinialirimsmile Anam ben doğaraken azcuk şansız dünyaya gelmişim burcum balık diye üzülüyordum yükselenim de balık çıktı :1shok:
tospikim bu arada melek dovmen cok sekermis boshayallersmile
e ama ayakkabi konusunda kimse bir sey soylemedi bana
Çoklu alıntı için alıntılamak istediğin her mesajda MQ tıkla,
son alıntı mesajın için Alıntı yap tıkla
bu kadar cnm.
eprıl bi taa de askerine, usulcana de ama..mırmav mırnav yaparak söyleee.sengözlerimebaksanab.[/B]
Ay Aprilim balım sağol valla çoklu alıntıyı bende bilmiyordum bilmiyorumkismile sayende öğrendim çilekli pudingim benim opuyorumnanaktan
tamam söyliim alacaksan beğendiğin hafif sivri burunlu model güzel onu al..
gerçi nostalcik oldu sayılır o modeller ama bende öyle sefiyommm..:icecream:
su abuk subuk pembe desenli ama siyah olursa guzel duracak olan model mi? kaydirigubbakcemile3 efet, ona benzer bir sey.. ayakkabi dunyasinda buldum sanirim.. sagol gacum..Şeniz
Burcum, Ezel'deki Eyşan giyiyor 2 haftadır bir siyah hafif sivri burunlu bir ayakkabı...
çok sivri değil ama çok hoş.:asigim: Küçükken Barbilerin öyle siyah ayakkabıları olurdu...Düz rugan kaydirigubbakcemile5 gamyoncuiremsu
Ayakkabı diyince,
Tanrıçamın pabuçlara bayıldım en sevdiğim modellerden güle güle giy kankam :asigim: :1hug:
a.s evet canım o pembenin siyahını bulursan ,şık bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?