Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
noya basıom bu msjdan alıntı dıo ama hıcbısı cıkmıo kafamçokkarıştı kişisel ıletıyıde demedınız of ya cok kötüsünüz :bbo: nerde benım tatlıgacım böhüü:1no2:

superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:

Fıstıkım bu sefer benim suçum değil valla dışarıdan gelen parçalar bunlar camda açık olunca yoksam ben Tanrıçamın önerisi üzerine hareketli müzikler dinliyorum şuara slow dinlememeye çalışıyorum :sm_confused:
Aman canım benim siz melankolik olmayın da beni şu bunalımdan çıkarın yani ben sizi değil siz beni etkileyin boshayallersmile

Bu arada geçen yükselen burcumu tam olarak öğrendim fıstıklar aklinialirimsmile Anam ben doğaraken azcuk şansız dünyaya gelmişim burcum balık diye üzülüyordum yükselenim de balık çıktı :1shok:

:roflol: ok o zaman sana belirli bir süre böyle şarkıları dinlemeyi ve şiirleri yasaklıyoruz dimi kızlar ?

neden üzülüyorsun cnm ...bende balığım yükselenimde yengeç a.s.

noya basıom bu msjdan alıntı dıo ama hıcbısı cıkmıo kafamçokkarıştı kişisel ıletıyıde demedınız of ya cok kötüsünüz :bbo: nerde benım tatlıgacım böhüü:1no2:

Kullanıcı paneli,
(sol başta) profil düzenle
(aşağıda) kişisel rütbe...

Çoklu alıntı için alıntılamak istediğin her mesajda MQ tıkla,
son alıntı mesajın için Alıntı yap tıkla
bu kadar cnm.

yarin oyle yaparim insallah canim balcigerim Şeniz

sagol canim aminn Şeniz

8 mgb az kali,r bence aklinialirimsmile

Şeniz

canim aminnn, hepimizin kandili, dualari kabul olsun insallah..

5 aldim 5 aldim kaydirigubbakcemile2

canim benimm Şeniz :1hug: cok tesekkur ederim, kesene omrune bereket Şeniz

canim gelir senin ki de bugun yarin insallah Şeniz :1hug:

balik+balik kiyamam.. cok yogun yasarsin sen duygularini :teselli: yapma ama, bence cik evden dinleme o muzikleri :1no2:

sinamekili bakımı mı yaptım geldim kızlar.zemuszemus..
mirinoş burdayım merakta kalmaaa...
tospiik dövmenin çizimi gerçekten başarılı,beğendim güle güle kullan..kaydirigubbakcemile5
eprıl bi taa de askerine, usulcana de ama..mırmav mırnav yaparak söyleee.sengözlerimebaksanab.

Çoklu alıntı için alıntılamak istediğin her mesajda MQ tıkla,
son alıntı mesajın için Alıntı yap tıkla
bu kadar cnm.

Ay Aprilim balım sağol valla çoklu alıntıyı bende bilmiyordum bilmiyorumkismile sayende öğrendim çilekli pudingim benim opuyorumnanaktan

tamam söyliim alacaksan beğendiğin hafif sivri burunlu model güzel onu al..
gerçi nostalcik oldu sayılır o modeller ama bende öyle sefiyommm..
:icecream:

su abuk subuk pembe desenli ama siyah olursa guzel duracak olan model mi? kaydirigubbakcemile3 efet, ona benzer bir sey.. ayakkabi dunyasinda buldum sanirim.. sagol gacum..Şeniz

Burcum, Ezel'deki Eyşan giyiyor 2 haftadır bir siyah hafif sivri burunlu bir ayakkabı...
çok sivri değil ama çok hoş.:asigim: Küçükken Barbilerin öyle siyah ayakkabıları olurdu...Düz rugan kaydirigubbakcemile5 gamyoncuiremsu

Ayakkabı diyince,
Tanrıçamın pabuçlara bayıldım en sevdiğim modellerden güle güle giy kankam
:asigim: :1hug:

He hehee..tospiik saç bakım şeylerini..
bizim burdaki tanıdığa veririz, olmamı..kaydirigubbakcemile3 teşekkür eder sana..

gormedim canim ama istedigime benziyor demek a.s

a.s evet canım o pembenin siyahını bulursan ,şık bişey..

sagol gacim bal petegim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…