- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.501
Tospikim kedi dövmene bayıldım :asigim:
güle güle kullan...kaydirigubbakcemile5
saçların da tam yazlık olmuş yavrum zemuszemus
Tospik az sonra diğer dövmesini eklicek ..
ama kaldırıcam sonra
akşamcılar görmesin :kedi:
nisanım hoşgeldin kankam bugun devetikeni tohumundan alayım diyorum bir de biberiye yagı (biberiye yagım bitti cünkü )
baska ne alsam ki dusun dusun bulamadım :/
burcu hediyeleri almışsın güle güle kullan eda ın hediyesi gelmedi degil miklava:
nasıl yanii kıızz anlamadı ben
hani serbest karışmaz mini etek dövme?sempatiksalakcinni
ooff aprilim yaaa ben seni heç görmedim emme
Livim, Aprilim, Nikoncanım ve diğer tüm topik halkı sizide çok seviyorum sakın sizi unuttum sanmayın emi :jeyyar:[/B]
nisanım gülüm yosun sabununu duymustum ama yagını ilk defa duyuyorum demek cildi soyuyormus [/B]
kıymet bilmemek değil tatlım ..Sonunda geçmişi okudum canlar sabah 5ten sonra pek kaynatmamışsınız ondan okumam zor olmadı Allahtan :jeyyar:
Ya şiirler benim içimi dağladı bide sokağımda Ben Seni Özledim parçası çalınca çamda açık olunca Şiir ve Müzik yine ruhuma kalbime işledi mafoldumben
Buarada Burcum hediyelerinin gelmiş olmasına o kadar çok sevindim ki sana anlatamam kargoda sorun çıkarsa diye korkuyordum benneyaptımki İnşallah beğenmişsindir meleğim güzel günlerde kullan çilekli pudingim benim yerimseniben
İlarzum bebikim demek gitmedin bizi terk etmedin balım oh ne güzel akşamda gelirsen Mükemmel olacak valla a.s
Tembelim ne olur canını sıkma melek yüzlüm İnşallah bugünlerde geçecek senin kıymetini bilmeyenler utansın şekerparem benim opuyorumnanaktan
Gacım maşallah ezanla yatınca yine iyi kendine gelmişsin bidenem aklinialirimsmile
Livim, Aprilim, Nikoncanım ve diğer tüm topik halkı sizide çok seviyorum sakın sizi unuttum sanmayın emi :jeyyar:
miranacıgım altını yapıpın yanında no var ya orayı tıklıyorsun altıntı yaparken
superim demek begendin siirleri boshayallersmile evet hediye almayan bir tek sen kaldıgı için saklamaya gerek yok o alıyor cnm
nisanım gülüm yosun sabununu duymustum ama yagını ilk defa duyuyorum demek cildi soyuyormus
Tospiiiiik çok beğendim kuzum süper seçim yapmışsın hihoyyyt
çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5
Canım Tembelim dövmen Çok hoş fıstıkım ya bende kalıcı dövme istemeye başladım sanırım size özendim yoksam sadece geçici dövme yaptırır alırdım hevesimi ama artıkım kalıcı yaptırsam mı ki diye düşünür oldum :uhm:
Kalıcı dövmeden sonra sıkılırsam diye korkuyorum ondan cesaret edemiyorum bilmiyorumkismile
Tembelim hem Kedin hemde Meleğin Çok Çok hoş olmuş canım ben çok biğendim opuyorumnanaktan
sağol kuzum ..Canım Tembelim dövmen Çok hoş fıstıkım ya bende kalıcı dövme istemeye başladım sanırım size özendim yoksam sadece geçici dövme yaptırır alırdım hevesimi ama artıkım kalıcı yaptırsam mı ki diye düşünür oldum :uhm:
Kalıcı dövmeden sonra sıkılırsam diye korkuyorum ondan cesaret edemiyorum bilmiyorumkismile
Tembelim hem Kedin hemde Meleğin Çok Çok hoş olmuş canım ben çok biğendim opuyorumnanaktan
superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:
tospigim aaaa geride kalmış gözümüzden kaçmış cok guzel olmus yapanın eline saglık tam olarak nereye yaptrdın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?