Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tospikim kedi dövmene bayıldım :asigim:
güle güle kullan...kaydirigubbakcemile5
saçların da tam yazlık olmuş yavrum
zemuszemus

halo kıtyler hihoyyyt daha yenı kayfaltı edıom lımonlu yeşil çayımlan alkisalkisalkis tatlı gacım özleedım senı gızz neler koymuşsun oyle şalvarlar fıstanlar guzel gacılar :sm_cool:

tanrıça sizin dilden öğreneceem çok şey var dogru ama bende yakın arkdslarıma garıp bı lısan kullanırım :jeyyar: kaynaşırık ne vaa
bu arada o dedıgım oje şunlara benzıyor ama açık kırmızı şeffaflamı yoksa o pembeylemı yapılıo kafam karıştı son ki resmın tek kat sürülümü galıba ıstedıgım yasakkelime

nisanım hoşgeldin kankam bugun devetikeni tohumundan alayım diyorum bir de biberiye yagı (biberiye yagım bitti cünkü )

baska ne alsam ki dusun dusun bulamadım :/

halaooo benı duyan yokmuu msjımı goren yohmuu sempatiksalakcinni

gacım nırdesın
tembeltosba melaikenı sevsınler begendım
liv kız gene ne almak ıstıon al al bıtıremedın yakında sana aktarcı dukkanı açacük

kızlar dun sordum tanrıcada cvb vermiştı ama cvb verdıgı yerı kaybettım bulamıom bıda sorcam :kedi:

kişisel ileti nerden yazıliii bıde pratık ard arda alıntıyı nası yapisinizz neolur bağa bı deyveren beceremedüm ayrıntılı yazın bugunlerde kafam basmi-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Sonunda geçmişi okudum canlar sabah 5ten sonra pek kaynatmamışsınız ondan okumam zor olmadı Allahtan :jeyyar:

Ya şiirler benim içimi dağladı bide sokağımda Ben Seni Özledim parçası çalınca çamda açık olunca Şiir ve Müzik yine ruhuma kalbime işledi mafoldumben

Buarada Burcum hediyelerinin gelmiş olmasına o kadar çok sevindim ki sana anlatamam kargoda sorun çıkarsa diye korkuyordum benneyaptımki ınşallah beğenmişsindir meleğim güzel günlerde kullan çilekli pudingim benim yerimseniben

ılarzum bebikim demek gitmedin bizi terk etmedin balım oh ne güzel akşamda gelirsen Mükemmel olacak valla a.s

Tembelim ne olur canını sıkma melek yüzlüm ınşallah bugünlerde geçecek senin kıymetini bilmeyenler utansın şekerparem benim opuyorumnanaktan

Gacım maşallah ezanla yatınca yine iyi kendine gelmişsin bidenem aklinialirimsmile

Livim, Aprilim, Nikoncanım ve diğer tüm topik halkı sizide çok seviyorum sakın sizi unuttum sanmayın emi :jeyyar:

Tospik az sonra diğer dövmesini eklicek ..
ama kaldırıcam sonra
akşamcılar görmesin :kedi:

Neden kız akşamcılar da biziz ba yavrım ohaoldumsmile

nisanım hoşgeldin kankam bugun devetikeni tohumundan alayım diyorum bir de biberiye yagı (biberiye yagım bitti cünkü )

baska ne alsam ki dusun dusun bulamadım :/

hoşbuldum pamuğum opuyorumnanaktan
ben de alıcam deve tüyü lokumundan kankam...sempatiksalakcinni
bir de yosun yağı alacağım. zaten kıvamı su gibiymiş.
popoma filan sürcem. soyuyormuş cildi. tazelenmesini istediğiniz yerlere sürünüz
-tatlicadiarzu-

burcu hediyeleri almışsın güle güle kullan eda ın hediyesi gelmedi degil mi klava:

Buarada acaba bana hediyeyi Eda mı alıyor ki çünküm bir benim hediyem gelmedi ama sağlık olsun diyelim yerimseniben Gelince bende eklerim fıstıklar hemencik fotosunu çekip cidden bende çok meraklandım aklinialirimsmile

miranacıgım altını yapıpın yanında no var ya orayı tıklıyorsun altıntı yaparken

superim demek begendin siirleri boshayallersmile evet hediye almayan bir tek sen kaldıgı için saklamaya gerek yok o alıyor cnm

nisanım gülüm yosun sabununu duymustum ama yagını ilk defa duyuyorum demek cildi soyuyormus

Ay bu müzikler beni öldürcek evden mi gitsem acaba arka arkaya benim içimi dağlayacak parçalar çalıyorlar senağlama

Her şey seninle güzel yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile
Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile
ıçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana

....

nasıl yanii kıızz anlamadı ben

hani serbest karışmaz mini etek dövme?sempatiksalakcinni

ooff aprilim yaaa ben seni heç görmedim emme

Valla ben de şapşırdım erzum...akannehir
'olmaz' didi kestirdi attı valla...:gitme:
üstelemedim ben de...yarın bi kere daha sorarım bakalım, ne dicek...eyvahedigeldismile
kırk yılın başı bişeye olmaz dedi adam, inat etmek istemiyom pek aşkitom
ben sana özelden göstertirim kendisimi bebeğim aşk olsun
yerimseniben

Livim, Aprilim, Nikoncanım ve diğer tüm topik halkı sizide çok seviyorum sakın sizi unuttum sanmayın emi :jeyyar:[/B]

Kuzummm biz de seni çok seviyoruz ve merak ediyoruz bebeğim...opuyorumnanaktan
ıyi bak kendine üzülme kuzum
Şeniz

nisanım gülüm yosun sabununu duymustum ama yagını ilk defa duyuyorum demek cildi soyuyormus [/B]

aşkom düzenli olaraktan bir süre sürünce yavaş yavaş soyuyormuş cildi bebeğim...
tek seferde değil yani.
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kıymet bilmemek değil tatlım ..
insan yanında birini istiyo bazen işte öyle zamanlardayım bende ..

eklediğim şiir çok güzeldi livim bayıldım ..

dövmemi ekledim görmediniz mi ohaoldumsmile

mirianacım teşekkürler

Tospiiiiik çok beğendim kuzum süper seçim yapmışsın hihoyyyt
çok güzel olmuş
kaydirigubbakcemile5

Canım Tembelim dövmen Çok hoş fıstıkım ya bende kalıcı dövme istemeye başladım sanırım size özendim yoksam sadece geçici dövme yaptırır alırdım hevesimi ama artıkım kalıcı yaptırsam mı ki diye düşünür oldum :uhm:
Kalıcı dövmeden sonra sıkılırsam diye korkuyorum ondan cesaret edemiyorum bilmiyorumkismile

Tembelim hem Kedin hemde Meleğin Çok Çok hoş olmuş canım ben çok biğendim opuyorumnanaktan

superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:

tospigim aaaa geride kalmış gözümüzden kaçmış cok guzel olmus yapanın eline saglık tam olarak nereye yaptrdın gülüm

öyle bir düşüncen varsa cnm geçici dövme yap ya da yaptır ben öyle yapıyorum hihoyyyt

sağol kuzum ..
emin olmadan yaptırma ..
benim dövmelerim atatürk imzası hariç sürekli görmicem yerlerde ki ..
görüp görüp sıkılmayayım kaydirigubbakcemile5
superim ah ahhhhh melankolik yapcan bizi yakında :roflol:

tospigim aaaa geride kalmış gözümüzden kaçmış cok guzel olmus yapanın eline saglık tam olarak nereye yaptrdın gülüm

sağ omzuma kuzum
yüzücü badisi giyince tam gözüküyor ..
teşekkürler kuşum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…