- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.001
ne demek keyfimizi bozmak falan
tabıkı dısardan gorundugu gibi değildir hiçbirşey
ama sen dik dur herseye karsı
a.s.a.s.
he valla fazla nazlı değilimdir
hem kırarmıyım ben heç gacımıııŞeniz
yok yok valla
birde selilit şeti diye birşey vardı markette
kabak lifi yosun sabunu birde deniz tuzu vardı accuk
öfeliyomuşun bacaklarını selilit neyım kalmıyomuş
ama evde kese lif dolu almadım o yuzden
gel kız kesele hamam gibin yapmısım banyoyu zati buharların ardından ancak çıktım banyodan
delüü hatun adetim len bennn:jeyyar:
noldu tatlımmm
ballı sütüm bunnar çok guzel çantaya dayanamam zaten
gule gule kullann
Ah canım yaa herkesin var bir derdi işte Allah beterinden korusun hayat maalesef kötü süprizlerle dolu ama her şeye rağmen güzel. Bütün sıkıntıların elbet bir sonu vardır karamsar olma ve hep hayırlısını dile isyan etme tatlım her zaman şükretmeliyiz halimize. Her şey insanlar için benim çevremde çok 35 yıllık yuvası yıkılan insanlar. Allah iyilerle karşılaştırsın. Dularımız seninle...:teselli:
kızlar dedımya boşanıcam yarın..1 yıl bana kan kusturdu..daha surecek olan davalarımız var..perı masalı yaşarken kabusa döndü hayatım..boynumdaki inci gıbı bır bır yere düştü sevdıgım herşey..sadece ıpı kaldı boynumda..kesıyor acıtıyor..yarın ya ıpı çekılecek..ya kopacak o ıp...tum gunum ıbadetle geçiyor bılıyorum kaderımı yaşayacagım sadece sabır ve hak hukuk adalet ıstıyorum..bırkerecık ıyıler kazansın bırkerecık...
Sağol tatlıgacım benim ama ölee bi yardım ettinki allama şıp diye serdin bütün modelleri önüme nesyse saç için bulduğun kep modeli yeter anacım elbiseye bakan olmucak o model, yaptırırsamsempatiksalakcinniislo, ne cücel ciciler almışın..güle güle kullan..
tüm gün ,senin için çalıştık allah seni inandırsın..laelaelaelaelae
yemek bile yapamadım ,sana mezuniyet şeysi aramaktan..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
islandım, çantalara bayıldım yaa bluz de çok güzel güle güle giy tatlışım opuyorumnanaktan
gule gule gıy ısland beyaz çantanı her kullandgn da beyaz sabunlu nemlı bezle sıl emı
spersin barbim:roflol: :roflol:
karı milletü deülmüyük anacımm
ya işve cilve ya tahdit şantaj
kuz gibi olmak yaramıo herifleree
ahan böyle izni alamaz oturursunuz aşşa :roflol:
accuk şeytan oluverinn :roflol:
lafa gelince feministik
icraata gelince geyşa oluvirdinis eprıl hanım
eprılıiyicekışkırtıpizinkopartmasınısağlayanbarbievekensmile :roflol:
ben o zaman anlatamamıştım pek ama tam da bunu kastediyordum :lepi:anladım cnm
yalnız 2. bir çekiliş yapasak tanımadık birilerini çekişte görmek istemıyorum
bourjoisi beğeniyorlar ama zamanla taşlaştığını ve fırçaya gelmediğini söylüyorlar balım gamyoncuiremsuBoyutu orjinalse fiyat olarak baya uygun o zaman tatlım Bourjoisi iyi diye bende KKda baya duydum özellikle allıkları çok hoş diyolar ben daha önce hiç denemedim ama CADIARZU
Işıltı biraz kafamı karıştırdı bide rengi istediğim gibi çıkar mı acaba ben doğal pembe taraftarıyımda :uhm:
sempatiksalakcinni tellak şeriban teyze delikafaduldencanolar şeeriban tizemi ben çok sevdim
hatta tatlı gacım çok ii hatırlarkaydirigubbakcemile3
onun ahanda büle bi kesesini aldım yuz için şimdi çimmeye gidiyorum
keseyi kullanır yorumları yaparımmsempatiksalakcinni
edit:resim alıntıdır
island çantalara ayrı, bluzlarına ayrı bayıldım canım güle güle kullan bayanssulusmile%100 pazar malı gel aplaa geelldelikafadulden
2 çanta bi degaje yaka bluz kaptım
canım benim ya herşeyin hayırlısı :teselli:
kızlar dedımya boşanıcam yarın..1 yıl bana kan kusturdu..daha surecek olan davalarımız var..perı masalı yaşarken kabusa döndü hayatım..boynumdaki inci gıbı bır bır yere düştü sevdıgım herşey..sadece ıpı kaldı boynumda..kesıyor acıtıyor..yarın ya ıpı çekılecek..ya kopacak o ıp...tum gunum ıbadetle geçiyor bılıyorum kaderımı yaşayacagım sadece sabır ve hak hukuk adalet ıstıyorum..bırkerecık ıyıler kazansın bırkerecık...
seni mutlu görmek istiyorum balım ya, ne kadar iyiydin bir kaç gündür :gitme:kızlar ben gdiyorum
bisüre burdan uzak kalmak istiyorum bazı ailevi sıkıntılarım var
uzun süre gelmem sanırım
unutmayın beni
hoşgeldn ama gitmişsin zaar sempatiksalakcinniben geldimmmma.s.
hımmm deneyeceğim inşallah :hulya:gule gule gıy ısland beyaz çantanı her kullandgn da beyaz sabunlu nemlı bezle sıl emı
spersin barbim
her ikisinin de altına imzamı atarım :lepi:
ben o zaman anlatamamıştım pek ama tam da bunu kastediyordum :lepi:
böyle düşünüp katılmamıştım şutarafagitti
bourjoisi beğeniyorlar ama zamanla taşlaştığını ve fırçaya gelmediğini söylüyorlar balım gamyoncuiremsu
sempatiksalakcinni tellak şeriban teyze delikafadulden
bir kese at tellak sempatiksalakcinni
island çantalara ayrı, bluzlarına ayrı bayıldım canım güle güle kullan bayanssulusmile
çantaşarı ne kaa verdi anan zemuszemus
bluzları görünce prensesin uykusuyum ve youthnasia geldi aklıma boshayallersmile
canım benim ya herşeyin hayırlısı :teselli:
bu kadınları üzmesinler artık yamafoldumben
gene aklıma livin yazdığı şiir geldi :sinifsinif:
seni mutlu görmek istiyorum balım ya, ne kadar iyiydin bir kaç gündür :gitme:
hoşgeldn ama gitmişsin zaar sempatiksalakcinni
hımmm deneyeceğim inşallah :hulya:
İnanmazsın 15'e aldım nikoncanım. O fiyata harika çantalar vallasempatiksalakcinni
Aynısını başka bir tezgahta sordum 40 dedi sonra 15 olduğunu görünce yuh deyip düşünmeden aldım.
Kızlar pazarda 70'e de çanta var ya yoh artık dedim:umursamaz:
süper ucuz çantalar valla kuzum
ucuz alıp değişik değişik takmak en guzeliiiizemuszemus
anam pazar deyip gecme bazı şeyle mağazalardan bile pahalı oluyor
Bugün dizilerim var şimdilik kaçıyorum baayanlarrsengözlerimebaksanab
Döndüğümde tam tekmil burda olunnaniknanik
island güle güle kullan cicim çok güzel çantaların ..
bi pazara gitsem bende güzel olcek ..
çanta delisiyimdir boshayallersmile
Git topikim ilk fırsatta millet deli gibin saldırıyor neree düştüm ben böle dedim.kaydirigubbakcemile3island güle güle kullan cicim çok güzel çantaların ..
bi pazara gitsem bende güzel olcek ..
çanta delisiyimdir boshayallersmile
güle güle canım
gorusuruzzkaydirigubbakcemile2
bilmem ki ohaoldumsmile
kim değil ki acepppboshayallersmile
kaç yıl oldu pazara gitmiyeli bee..Git topikim ilk fırsatta millet deli gibin saldırıyor neree düştüm ben böle dedim.kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
bende cumpa'ya gitmek isityom (c.tesi pazarı bakırköy) kaydirigubbakcemile5islandım görüşürüz bebeğim Şeniz
tospik ben de gitmek istiyom cumpa'ya (cuma pazarı fndkzade) :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?