- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.021
aprilim ben geçen gittim cumpaya,şahane babetler war,herşey çok güsel ve ucuz,lacoste bi ayakkabi aldım orjinaliyle birebir wallahaohaoldumsmile
bilmem ki ohaoldumsmile
kaç yıl oldu pazara gitmiyeli bee..
gidem gidem ..
bende cumpa'ya gitmek isityom (c.tesi pazarı bakırköy) kaydirigubbakcemile5
nazom güle güle kullan şehriban tizeni gülümcanolar şeeriban tizemi ben çok sevdim
hatta tatlı gacım çok ii hatırlarkaydirigubbakcemile3
onun ahanda büle bi kesesini aldım yuz için şimdi çimmeye gidiyorum
keseyi kullanır yorumları yaparımmsempatiksalakcinni
edit:resim alıntıdır
bak sen bol bol makyaj malzemelerini çek,makyajlarını ekle bizde yorum yapalım kafan dağılsın hadiaklinialirimsmilekızlar hiç ıyı degılım aglamak uzereyım moralımı duzeltın nolur
çantalara bayıldım..güle güle kullan hepsini islomŞenizben bu gün kaşla göz arası nete girdim evden çıkarken ama resimleri eksik eklemişim,kontrolde edemedim ön izleme yapıp..direk bastım tuşa..eksik çıkmış uyuz oldumalsanaalsanasmile%100 pazar malı gel aplaa geelldelikafadulden
2 çanta bi degaje yaka bluz kaptım
allah bilir işini,muhallebi yerken kırar dişini:hulya:yerimsenibensen sabret..ilahi adalet tecelli edecektir canım
kızlar dedımya boşanıcam yarın..1 yıl bana kan kusturdu..daha surecek olan davalarımız var..perı masalı yaşarken kabusa döndü hayatım..boynumdaki inci gıbı bır bır yere düştü sevdıgım herşey..sadece ıpı kaldı boynumda..kesıyor acıtıyor..yarın ya ıpı çekılecek..ya kopacak o ıp...tum gunum ıbadetle geçiyor bılıyorum kaderımı yaşayacagım sadece sabır ve hak hukuk adalet ıstıyorum..bırkerecık ıyıler kazansın bırkerecık...
yine noldu be ceylombilmiyorumkismileunuturmuyuz seni bitanem ya:gitme:kızlar ben gdiyorum
bisüre burdan uzak kalmak istiyorum bazı ailevi sıkıntılarım var
uzun süre gelmem sanırım
unutmayın beni
canımsın benim unutmamıştaolumunekankayizsmilesende hoşgeldin balım..haberlerden kötü..aşkımda sinir küpü..işler karışık be bitanem..göya bu hafta sonu gelicekti ve dönmiyecekti..şafağımız 70 aslında ama ameliyat olma durumu vardıyerimsenibenanlıycağınız bazı kişilerin oyalaması sonucu bu hale düştük..tanrıçam gelmişşşş oely.askerinden haber vwr mı bebek suratlım
kanka güzel haber yok malesefmafoldumbenoda bende sinir küpüyüz..tüm hayallerimiz alt üst oldu!Aşkom geldiiiiii
Gücel haberler ver hadi bebeğimmmmmm delikafadulden
çok güzel yapmışın helalkaydirigubbakcemile5içimden sıze uçuşa gderken yaptıgım topuzu eklemek geldı :kedi:
danrıçamın geldii haberini aldım hihoyyyt
haberi çok merak ediyorum ben de
valla ben bile çok özlüyorum seni, askerine Allah sabır versin olumunekankayizsmile
yaptımküsüm ben dövmeme bişi dememişin tanrıca :sinifsinif:
haberler kötü mü ?
hele bi söle bakem
gelmiyo mu yani yarin canım benim,olsun sağlık olsunzemuszemus canım kuaförüm bugünn bana fücut pilingi werdi,denedim,ay yumuş oldum,sen hiç fücut pilingi kullandınmıııopuyorumnanaktan
canımsın benim unutmamıştaolumunekankayizsmilesende hoşgeldin balım..haberlerden kötü..aşkımda sinir küpü..işler karışık be bitanem..göya bu hafta sonu gelicekti ve dönmiyecekti..şafağımız 70 aslında ama ameliyat olma durumu vardıyerimsenibenanlıycağınız bazı kişilerin oyalaması sonucu bu hale düştük..
aprilim cumpaya bende gittim bi kerehihoyyyt
patiiii lan olum yanıyorum cayır cayırdelikafaduldensende yanıyonmu kızkötükedihüso
kankam zaten 4.seansım oldu,patiyle bu gün farklı bi solaryuma gittik değişiklik olsun die:))ama öldül öldük dirildikkaydirigubbakcemile3çok sıcaktı be kanka..bide reglim düşünakannehirsoldan soldan geldiler..kapıyı açıp girip çıktım:))tam bronz olmama az kaldı ama askerim gelmiyo daha gitmemkimafoldumbenmafoldumben
neden böyle oldu şimdi bitanem yaa...Off sinir oldum çok şuanda... :gitme:
Zolaryumdan mı geliyon afetim benim zemuszemus
kıyamam olsun sağlık olsun,bende hazır aldım tüm vücuta uygulayabilirim dimi,bacaklarda denedim,kıl dönmelerinede ii geldi canım
benneyaptımki
fisfisfis
kankam zaten 4.seansım oldu,patiyle bu gün farklı bi solaryuma gittik değişiklik olsun die:))ama öldül öldük dirildikkaydirigubbakcemile3çok sıcaktı be kanka..bide reglim düşünakannehirsoldan soldan geldiler..kapıyı açıp girip çıktım:))tam bronz olmama az kaldı ama askerim gelmiyo daha gitmemkimafoldumben
hooop yasakkelimea.s mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kesin gözüyle bakıyoduk hatta kesindi ona göre,ama ben hiç inanmıyodum olucağına..yinede hazırlıklarımı yapıyım.nolur ne olmaz gelir die:))daha bakımda yapmıycam salıcam kendimi:umursamaz: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?