Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim ben geçen gittim cumpaya,şahane babetler war,herşey çok güsel ve ucuz,lacoste bi ayakkabi aldım orjinaliyle birebir wallahaohaoldumsmile

valla mu kız...hihoyyyt
babet istiyordum ben de...mağazalara bakınıyorum beğenmiyorum sade istiyorum yıvrım.
hiç aklıma gelmedi pazarda bulabileceğim. çok iyi dedin bunu kuzum
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

bilmem ki ohaoldumsmile

kaç yıl oldu pazara gitmiyeli bee..
gidem gidem ..

bende cumpa'ya gitmek isityom (c.tesi pazarı bakırköy) kaydirigubbakcemile5

erzumla gidin işte tatlışım :gitme:

danrıçamın geldii haberini aldım hihoyyyt
haberi çok merak ediyorum ben de
valla ben bile çok özlüyorum seni, askerine Allah sabır versin olumunekankayizsmile

nazom güle güle kullan şehriban tizeni gülüm
kızlar hiç ıyı degılım aglamak uzereyım moralımı duzeltın nolur
bak sen bol bol makyaj malzemelerini çek,makyajlarını ekle bizde yorum yapalım kafan dağılsın hadiaklinialirimsmile
%100 pazar malı gel aplaa geelldelikafadulden

2 çanta bi degaje yaka bluz kaptım
çantalara bayıldım..güle güle kullan hepsini islomŞenizben bu gün kaşla göz arası nete girdim evden çıkarken ama resimleri eksik eklemişim,kontrolde edemedim ön izleme yapıp..direk bastım tuşa..eksik çıkmış uyuz oldumalsanaalsanasmile
allah bilir işini,muhallebi yerken kırar dişini:hulya:yerimsenibensen sabret..ilahi adalet tecelli edecektir canım
kızlar ben gdiyorum
bisüre burdan uzak kalmak istiyorum bazı ailevi sıkıntılarım var
uzun süre gelmem sanırım
unutmayın beni
yine noldu be ceylombilmiyorumkismileunuturmuyuz seni bitanem ya:gitme:
tanrıçam gelmişşşş oely.askerinden haber vwr mı bebek suratlım
canımsın benim unutmamıştaolumunekankayizsmilesende hoşgeldin balım..haberlerden kötü..aşkımda sinir küpü..işler karışık be bitanem..göya bu hafta sonu gelicekti ve dönmiyecekti..şafağımız 70 aslında ama ameliyat olma durumu vardıyerimsenibenanlıycağınız bazı kişilerin oyalaması sonucu bu hale düştük..
Aşkom geldiiiiii

Gücel haberler ver hadi bebeğimmmmmm
delikafadulden
kanka güzel haber yok malesefmafoldumbenoda bende sinir küpüyüz..tüm hayallerimiz alt üst oldu!
içimden sıze uçuşa gderken yaptıgım topuzu eklemek geldı :kedi:

çok güzel yapmışın helalkaydirigubbakcemile5
danrıçamın geldii haberini aldım hihoyyyt
haberi çok merak ediyorum ben de
valla ben bile çok özlüyorum seni, askerine Allah sabır versin olumunekankayizsmile

oyy kurban olurum ya sana benŞeniz
haberler moktan nikom...şu an şokta gibiyim...bön bön bakıyorum etrafa,tepkisiz bir suratlabenneyaptımki

gelmiyo mu yani yarin canım benim,olsun sağlık olsunzemuszemus canım kuaförüm bugünn bana fücut pilingi werdi,denedim,ay yumuş oldum,sen hiç fücut pilingi kullandınmıııopuyorumnanaktan

demin alıntı yaptım ama salak pc kapandıalsanaalsanasmile
mini..badi şop c vitaminli alabilirsin göz kremini kuzum,bende onu almayı düşünüyorum
ebişim mıhını buldun kıllısını arama:mymeka:taksim maksim deme..kız bursalardan geliyo hala ısrar ediyosun taksime gelin diealsanaalsanasmile

arzum açmış tükkanı,kahvaltılar ettirmiş sabah allah razı olsun:Saruboceq:
aprilim cumpaya bende gittim bi kerehihoyyyt
patiiii lan olum yanıyorum cayır cayırdelikafaduldensende yanıyonmu kızkötükedihüso

küsüm ben dövmeme bişi dememişin tanrıca :sinifsinif:

haberler kötü mü ?
hele bi söle bakem
yaptım
hatta teşekkür ettin öptün
kedin çok şirin dedim,meleğin içinde çok başarılı bi çizim dedim,şans ve uğur getirsin dedim çiçek uzattım sanaboshayallersmile

gelmiyo mu yani yarin canım benim,olsun sağlık olsunzemuszemus canım kuaförüm bugünn bana fücut pilingi werdi,denedim,ay yumuş oldum,sen hiç fücut pilingi kullandınmıııopuyorumnanaktan

yazın otelde yaptırmıştım balım,ama evde kendinde yapabilirsin istersen..hazır pilinkler var uğraşmanada gerek kalmaz..
evet malesef gelemiyo canımmafoldumben

mafoldumben
neden böyle oldu şimdi bitanem yaa...Off sinir oldum çok şuanda... :gitme:

aprilim cumpaya bende gittim bi kerehihoyyyt
patiiii lan olum yanıyorum cayır cayırdelikafaduldensende yanıyonmu kızkötükedihüso

Zolaryumdan mı geliyon afetim benim zemuszemus

kıyamam olsun sağlık olsun,bende hazır aldım tüm vücuta uygulayabilirim dimi,bacaklarda denedim,kıl dönmelerinede ii geldi canım

mafoldumben
neden böyle oldu şimdi bitanem yaa...Off sinir oldum çok şuanda... :gitme:
Zolaryumdan mı geliyon afetim benim zemuszemus
kankam zaten 4.seansım oldu,patiyle bu gün farklı bi solaryuma gittik değişiklik olsun die:))ama öldül öldük dirildikkaydirigubbakcemile3çok sıcaktı be kanka..bide reglim düşünakannehirsoldan soldan geldiler..kapıyı açıp girip çıktım:))tam bronz olmama az kaldı ama askerim gelmiyo daha gitmemkimafoldumben
kıyamam olsun sağlık olsun,bende hazır aldım tüm vücuta uygulayabilirim dimi,bacaklarda denedim,kıl dönmelerinede ii geldi canım

tabiki hayatım,tüm vucuduna uygula yuvarla taneciklerikaydirigubbakcemile5iyi geldi demek ne güzel sermim sevindim..

Oyy ne gücel olmuşsundur şimdik kankam benim...:asigim:
biriciğim, teselli olmaz biliyorum ama
yine de şafağınız azaldı be kuzum.:teselli:..yaz bitmeden burada olacak, bir mavi tura çıkarsınız gari, biz de öyle yapçez
:jeyyar:

hooop yasakkelime
dur orda bakem
ele verirsin salkımı kendin yersin talkımı(bu atasözü buraya uydu mu bilmiyomfisfisfis)
bak buraya ne yazmışsın
"allah bilir işini,muhallebi yerken kırar dişinisen sabret..ilahi adalet tecelli edecektir canım"
herşeyde bir hayır vardır
sen de yarın hemen bir alışveriş yapıyosun
hatta kuaföre gidiyosun
aldıklarının resmini buraya koy ki kafan dağılsın

ha unutma kuaföre gidersen de yeni saçının fotosunu BANA göstermeyi unutma sengözlerimebaksanab

tanrıçam gelin makyajı için pürüssüz bi pudra istiom,lancome demiştin galba.ama ben givency denedim oda iidi,sence?bide ii bi allık ve göz kalwmi istiorum onları nerelerden alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…