Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ah o bi gelse neler yapıcaz be aprilimmafoldumben
Kanka gelemiyo mu askerinnn çok üzüldüm ne kadar da özenmiştin yarim gelcek diye:çok üzgünüm:
biberim çok koydu ya!ne hayaller kuruyoduk nasılda hazırlanmıştık ikimizde...of neyse hadi konuyu değiştirelim içiniz kararmasınboshayallersmile

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nikom çok seviyorum seni:asigim:

tanrıçam gelin makyajı için pürüssüz bi pudra istiom,lancome demiştin galba.ama ben givency denedim oda iidi,sence?bide ii bi allık ve göz kalwmi istiorum onları nerelerden alim

göz kalemini cecile alabilirsin mesela..yabancı markaların kaleminide kullandım ama inan yerli marka ile hiç bir farkı yok..o yüzden bayılma o kadar para!
allık içinse guarlian alabilirsin kesen müsaitse bitanem..
allah nasip ederse gelin makyajımı kendim yapıcam bende..birde lancomenin üzümlü bi makyaj altı kremi var nemlendirici..ben sivilceli ciltlere fondoten sürerken krem önermiyorum iyice yağlanıp yüzünde yağlı his bırakmasın die,ama düğün için alabilirsin makyajının iyice dayanması lazım

jivenjide iyi bi markadır ama ben kullanmadığım için bilemiyorum tatlım..ben lancome kullandım çok memnundum

Canımın içi benim ooo Şeniz
Güzeller güzeli kankam benim ooo Şeniz
Melek yüzlüm bebek bakışlım benim ooo Şeniz

Ooo piti pitii karamela sepetim benim oooo Şeniz

Yerim ben kankamı... Şeniz opuyorumnanaktan :1hug: :1hug: :1hug:
Gelicek bitanem gelicek, sorunsuz bi şekilde atlatalım hele şu günleri, bir daha hep yapışçaksınız birbirinize kuzummm
olumunekankayizsmile

ya ağlatma olum beni:))kızım duygusal adamım hele hassasken bana sevgi gösterilirse salya sümük olurum ya:))))canımsınız siz ya..aprilim hepinizi çok seviyorum vallahi ya:asigim:dediklerin bir mukavele bitanemŞeniz

noloyoreeeeeeeeee

yupiiiiiiii

geceleri özgürlüüüüüüüüüüükkk
:1shok:gece dışarı çıkmışsındelikafaduldençok mutluyum askerim gelse bu kadar sevinirdim:smiley-cool:hoşgeldin kuzen:sm_cool:hadi akalım topiklereaklinialirimsmile

budan sooraa bölee gece gündüz 7/24 saaatt caniko:))

hihoyyyt
Sen de mi geldin kıl kuyruk :dilcikar: sempatiksalakcinni

ne var yok mu yer bana da
istenmeyen tüy:roflol:

ya ağlatma olum beni:))kızım duygusal adamım hele hassasken bana sevgi gösterilirse salya sümük olurum ya:))))canımsınız siz ya..aprilim hepinizi çok seviyorum vallahi ya:asigim:dediklerin bir mukavele bitanemŞeniz

oyy ağlama seen...Şeniz
ben de seni çok seviyorum kuzu kapamam benim fıstıklı lokumum
hihoyyyt

huuu ben geldim lan sevinsene kuzuuuuu:dance:

hoşgeldin güzel gözlüm ..
ben heç bişeye memnun olmuyom bugünlerde ..
bugün senle konuştuktan sonra patron gene moralimin içine etti.
dibe batmaya devam ediyom.
çıkcam yukarı doğruda ne zaman bilmiyom.
gene depresif dönemim. tekrar psikiyatr gidip ilaç kullanmaya mı başlasam ne

mafoldumben tuh ya okudum yazdıklarını çok üzüldüm :gitme:

budan sooraa bölee gece gündüz 7/24 saaatt caniko:))
ne var yok mu yer bana da
istenmeyen tüy:roflol:

Olmaa mı be erzummm Şeniz
latife ettim gül yüzlüm olumunekankayizsmile
ne güzel gecelerde de beraberiz maykıl
kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae

oyy ağlama seen...Şeniz
ben de seni çok seviyorum kuzu kapamam benim fıstıklı lokumum
hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3yerim ben seni kanka:1hug:kız valla,ben duygusalken,ağlamaya ramak kalmışken 2 güzel söz söyle salya sümük koparım:roflol:

iç ilaçları,sonra uyuş,kilo yapsın,ağzın dilin kurusun,aptal aptal bak etrafa...en iyi pskolog kişinin kendisidir..yerinde olsam bunu düşünmezdim tembelim..

mafoldumben tuh ya okudum yazdıklarını çok üzüldüm :gitme:
biliyorum livim:çok üzgünüm:yanımdasınız ya hissediyorum yeminle..saolun hepinizŞenizhoşgeldin melek suratlım
Olmaa mı be erzummm Şeniz
latife ettim gül yüzlüm olumunekankayizsmile
ne güzel gecelerde de beraberiz maykıl
kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae

maykılkaydirigubbakcemile3yandan kaykılaklinialirimsmile

ben de hemen hüngür sümük ağlarım kankam...boshayallersmile
beni sev beni okşa modu...yerimseniben

tospikim Tanrıçama katılıyorum ben de...hiç gerek yok inan ki...:1no2:
psikolojik terapiye git eğer ihtiyaç duyuyorsan ama ilaç alma kuzum.
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…