- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.041
ah o bi gelse neler yapıcaz be aprilimmafoldumbenOyy ne gücel olmuşsundur şimdik kankam benim...:asigim:
biriciğim, teselli olmaz biliyorum ama
yine de şafağınız azaldı be kuzum.:teselli:..yaz bitmeden burada olacak, bir mavi tura çıkarsınız gari, biz de öyle yapçez :jeyyar:
biberim çok koydu ya!ne hayaller kuruyoduk nasılda hazırlanmıştık ikimizde...of neyse hadi konuyu değiştirelim içiniz kararmasınboshayallersmileKanka gelemiyo mu askerinnn çok üzüldüm ne kadar da özenmiştin yarim gelcek diye:çok üzgünüm:
hooop yasakkelime
dur orda bakem
ele verirsin salkımı kendin yersin talkımı(bu atasözü buraya uydu mu bilmiyomfisfisfis)
bak buraya ne yazmışsın
"allah bilir işini,muhallebi yerken kırar dişinisen sabret..ilahi adalet tecelli edecektir canım"
herşeyde bir hayır vardır
sen de yarın hemen bir alışveriş yapıyosun
hatta kuaföre gidiyosun
aldıklarının resmini buraya koy ki kafan dağılsın
ha unutma kuaföre gidersen de yeni saçının fotosunu BANA göstermeyi unutma sengözlerimebaksanab
tanrıçam gelin makyajı için pürüssüz bi pudra istiom,lancome demiştin galba.ama ben givency denedim oda iidi,sence?bide ii bi allık ve göz kalwmi istiorum onları nerelerden alim
tanrıca kusura bakma kuzum
benim akıl gidip geliyo ..
sen diyince hatırladım sölediklerini çiçeğim
ya ağlatma olum beni:))kızım duygusal adamım hele hassasken bana sevgi gösterilirse salya sümük olurum ya:))))canımsınız siz ya..aprilim hepinizi çok seviyorum vallahi ya:asigim:dediklerin bir mukavele bitanemŞenizCanımın içi benim ooo Şeniz
Güzeller güzeli kankam benim ooo Şeniz
Melek yüzlüm bebek bakışlım benim ooo Şeniz
Ooo piti pitii karamela sepetim benim oooo Şeniz
Yerim ben kankamı... Şeniz opuyorumnanaktan :1hug: :1hug: :1hug:
Gelicek bitanem gelicek, sorunsuz bi şekilde atlatalım hele şu günleri, bir daha hep yapışçaksınız birbirinize kuzummm olumunekankayizsmile
:1shok:gece dışarı çıkmışsındelikafaduldençok mutluyum askerim gelse bu kadar sevinirdim:smiley-cool:hoşgeldin kuzen:sm_cool:hadi akalım topiklereaklinialirimsmilenoloyoreeeeeeeeee
yupiiiiiiii
geceleri özgürlüüüüüüüüüüükkk
noloyoreeeeeeeeee
yupiiiiiiii
geceleri özgürlüüüüüüüüüüükkk
ya ağlatma olum beni:))kızım duygusal adamım hele hassasken bana sevgi gösterilirse salya sümük olurum ya:))))canımsınız siz ya..aprilim hepinizi çok seviyorum vallahi ya:asigim:dediklerin bir mukavele bitanemŞeniz
:1shok:gece dışarı çıkmışsındelikafaduldençok mutluyum askerim gelse bu kadar sevinirdim:smiley-cool:hoşgeldin kuzen:sm_cool:hadi akalım topiklereaklinialirimsmile
hihoyyyt
Sen de mi geldin kıl kuyruk :dilcikar: sempatiksalakcinni
ne kusuru be balım olurmu öyle şeyŞeniztanrıca kusura bakma kuzum
benim akıl gidip geliyo ..
sen diyince hatırladım sölediklerini çiçeğim
huuu ben geldim lan sevinsene kuzuuuuu:dance:
ya ağlatma olum beni:))kızım duygusal adamım hele hassasken bana sevgi gösterilirse salya sümük olurum ya:))))canımsınız siz ya..aprilim hepinizi çok seviyorum vallahi ya:asigim:dediklerin bir mukavele bitanemŞeniz
huuu ben geldim lan sevinsene kuzuuuuu:dance:
a.s mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kesin gözüyle bakıyoduk hatta kesindi ona göre,ama ben hiç inanmıyodum olucağına..yinede hazırlıklarımı yapıyım.nolur ne olmaz gelir die:))daha bakımda yapmıycam salıcam kendimi:umursamaz: mafoldumben
budan sooraa bölee gece gündüz 7/24 saaatt caniko:))
ne var yok mu yer bana da
istenmeyen tüy:roflol:
kaydirigubbakcemile3yerim ben seni kanka:1hug:kız valla,ben duygusalken,ağlamaya ramak kalmışken 2 güzel söz söyle salya sümük koparım:roflol:oyy ağlama seen...Şeniz
ben de seni çok seviyorum kuzu kapamam benim fıstıklı lokumum hihoyyyt
hoşgeldin güzel gözlüm ..
ben heç bişeye memnun olmuyom bugünlerde ..
bugün senle konuştuktan sonra patron gene moralimin içine etti.
dibe batmaya devam ediyom.
çıkcam yukarı doğruda ne zaman bilmiyom.
gene depresif dönemim. tekrar psikiyatr gidip ilaç kullanmaya mı başlasam ne
biliyorum livim:çok üzgünüm:yanımdasınız ya hissediyorum yeminle..saolun hepinizŞenizhoşgeldin melek suratlımmafoldumben tuh ya okudum yazdıklarını çok üzüldüm :gitme:
Olmaa mı be erzummm Şeniz
latife ettim gül yüzlüm olumunekankayizsmile
ne güzel gecelerde de beraberiz maykıl kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3yerim ben seni kanka:1hug:kız valla,ben duygusalken,ağlamaya ramak kalmışken 2 güzel söz söyle salya sümük koparım:roflol:
iç ilaçları,sonra uyuş,kilo yapsın,ağzın dilin kurusun,aptal aptal bak etrafa...en iyi pskolog kişinin kendisidir..yerinde olsam bunu düşünmezdim tembelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?