- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.421
trakyanın avasındandaır o
aprilimda sulak yerde büyümüştürrguclubacismile
Ben neden:ecrin_bebek: büüleyim..mafoldumben
islaaannddd..sana kep töreni için gözlük bulduuum.delikafadulden.malum sıcakta dışarda beklemekten güneş başınıza geçecek.şakkıdı.bu gözlük en azından gözlerini korur.aklinialirimsmile.
Anam boya bak lülülülülülü1.71 diyo..:1shok:aznavur gibi herkeş bi ben mi tıfılım leyn..bilmiyorumkismile
trakyanın avasındandaır o
aprilimda sulak yerde büyümüştürrguclubacismile
Anaa boydaş ben de 1,71'im canım 53 kiloyum. Üst taraf zayıf belim falan ince ama basenler kurtarıyor işi o yüzden almak istemiyorum.:umursamaz:
Sen cidden zayıf gözüküyorsun hatırlıyorum tatlım.
:icecream::icecream:
oyy kıyamam sen inat etmişindir suya girmem diyede undandır senınkıı
:çok üzgünüm:
allam birgunde koparma beni yaa:roflol:
uzun değil ki bu boy kuzu kapamam...normal işte.kaydirigubbakcemile5..senin endamın yeterrrr gözlerin yeterrr yıvrım zemuszemus Şeniz
he ya, bizim kövün altı hep su nazom guclubacismile :roflol:
[basenine kurban canom iyisin iyisin dipçik gibisin sen de :lepi:
Benim sorularım var aydınlatıverin muhabbetin arasında kaynatmayın amaalmaz:
Şimdi jelli südyenler oluyormuş bunlar göğsü büyük daha doğrusu varmış gibi gösteriyor mu bi de straplez elbiseler için uygun mu? Balo için straplez elbise giyicem ama azcuk göğüsleri toplasın rahatça giyebileyim istiyorum.aklinialirimsmile
Bir de bu aralar pastelin ürünleri gözüme takılıyor.
Şu ürünleri deneyen, bilgisi olan bilip de sölemeyenlaelaelaelaelae
ahanda resimleri...
- Matlaştırıcı jel
- Magic Touch Kapatıcı
- Magic Diamond Far
uzun değil ki bu boy kuzu kapamam...normal işte.kaydirigubbakcemile5..senin endamın yeterrrr gözlerin yeterrr yıvrım zemuszemus Şeniz
he ya, bizim kövün altı hep su nazom guclubacismile :roflol:
basenine kurban canom iyisin iyisin dipçik gibisin sen de :lepi:
:icecream::icecream:
tabii..1.58 e göre 1.71 ne sayılır bebiiim eprılım..:tomato:
bende hep topuklu giyerim..bayanssulusmilebilmiyorumkismile
kuzum ben de geçen sene mezun oldum ya,
pek araştırmıştım o yapışan silikonları...a.s
duyduğuma göre kaşındırıyormuş çok fena. ben de almadım sora...:1no2:
Ben Pastel severim islom...:asigim:
matlaştırıcı jeli severek kullananlar var. kaydirigubbakcemile5 özellikle T bölgesi için.
Magic Touch kapatıcı+aydınlatıcı gece için iyi bir ürün bence. aydınlatıcı kısmı epey ışıltılıymış. baloda iyi olur...kaydirigubbakcemile5
magic Diamons ise baz+ışıltılı far. bunun hakkında pek fikrim yok bebeğim ama bence ortalama bir üründür diye düşünüyorum... opuyorumnanaktan
Canlarım fakülteden arkadaşlar çağırıyor gezmeye, kaçıyorum ben şimdik, duş alıp çıkayım...
Akşama da kursum var, akşam 10 gibi burda olurum bebekolarım...kaydirigubbakcemile5
Çok çok öpüyorum! opuyorumnanaktan
Canlarım fakülteden arkadaşlar çağırıyor gezmeye, kaçıyorum ben şimdik, duş alıp çıkayım...
Akşama da kursum var, akşam 10 gibi burda olurum bebekolarım...kaydirigubbakcemile5
aramızda fazla yok bende 1.68 imbayanssulusmile
bende topuklu giyemiyom ya bu kış kemal tancadan bi topuklu bot aldım o kaa para bayıldım
bir kere giydim ya
islandım ben hiç kullanmadım o sütyenden
ihtiyacım yok vesselammsositososito
diğerlerinide gacı sülesinn
hani pilates yapcaktınnklava:
olumunekankayizsmileaprilim 171 boyun var hala normalmi diyosun ben cucuk kaldim o zman:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?