Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Benimkide bişi kapamamış ..
hem ailedeki tek büyük memiklide benim :sinifsinif:

Ooo herkescikler gezmelere gitmiş eh hava güzel tabi :jeyyar: Ben buralardayım bugün dışarı çıkmayı düşünmüyorum gerçi bana pek belli olmaz sona anda karar değişikliği yaparak kendimi atabilirim sokaklara :1rolleyes:

Karabiberim o ne kadann mükemmel bir kahvaltıdır öyle bayıldım bayıldım üstünede türk kayfesi ay nası canım çekti şimdi delikafadulden

Buarada hazır göz altı kapatıcılarından konuşuyorken yani konu sıcaklığını kaybetmeden bana hangi ürünü tavsiye edersiniz acaba ben pudra sürüyordum ama Tanrıçam sürme dedi yani benim kapatıcı almam gerekli daha önce golden roseun ve avonun stick kapatıcıları vardı ama heç memnun kalmadım.
Çok pahalı olmayan ama kaliteli olan bir ürün tavsiye edermisiniz bana çilekli pudinglerim benim
aklinialirimsmile

Buarada Gacım Hıdırellezde dileğini nasıl yaptığını banada mesaj atar mısın lütfeen opuyorumnanaktan

başım çok ağrıyo benim ya

neden kızz
ne zamandan beri
bende migren var ağrısını hiçbirşey geçirmez ama şöyle bir yontemım var hafifletiyor
2 pamugu limon kolonyasıyla ıslat
arasına karabiber serp onları birleştir alnına koy agrıyan yere
sonra birşeyle basını bağla ki orda dursun
ben bikaç tane yapar koyarım alnıma gecirmiyor benımkını ama rahatlıyor

işyerindeyim
bende önceden sürekli ağrı olurdu
1-2 yıldır kesilmişti gene kudurdu ya kafamçokkarıştı

he valla keşke ..

sen ebaydan converse aldın mı naptın ?
yok daha almadım..extrem kesilsin soona..
Buarada Gacım Hıdırellezde dileğini nasıl yaptığını banada mesaj atar mısın lütfeen opuyorumnanaktan
söyliim..dileğin neyse.bi kağıda çizebilirsin..misal; aşk sa kalp..evlilikse yüzük, bebekse cin ali.kaydirigubbakcemile3.vb..5 mayıs akşamı gül ağacının dibine koy..dua ederk..gül ağacı yoksa balkona pencereye koy..

slmm kızlarra.s.
vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…