- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.381
aglama kiz yeter o kadar uyumussun istenaniknanik
4 te yattımmsempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
ben geldim ya nereye gittiniz aabugün toplam 5 saat uyudum ve tam uyumaya vakit bulmuşken saat 6 da telefon çalıyo arkadaş ders saatini sorucakmış ah o an yanımda olsaydı klava: kısacası uykumun içine ettiler hazır uyucak vakit bulmuştm şimdi uyu uyuya bilirsennkötükedihüso sinirden delirmek üzereyim niye dertleşcek kimse yokkmafoldumben
adi pislik kaydirigubbakcemile3
biytiful görül:)))))hastayım lan sana:))
canım benim memnun kaldıysan ne güzel tatlımhihoyyyt
şaşırmış o hatunlarkendi ürünlerini bilmiyolar:umursamaz:
aprilim tel gelince aniden çıktım biliyosunuz,hemen çıkıyorum tel gelince unuttunuz bakıyorumaklinialirimsmile
o yüzden bişey diyemedim,patime msj attım kızlara söyle kusura bakmasınlar diye
şimdi parti vericem kuzen bırakırmıyım seni yalnızhihoyyyt
canım ben bu ürünü kullandım ama beğenmedim ben:umursamaz:
demin ona koptuk ya zaten erzum:)))
haklısın bitanem,ama şartladık kendimizi geliceğine dair o yüzden sükutu hayal oldu
işallah bebeğim..saolun allah razı olsun hepinizden..
sen ne zaman mutlu bi şekilde aramıza geliceksin ya(
ohanzi kuzen ohanzidelikafadulden
anam harika gözüküyocokacimcoookelin kolun dert görmesin cierim:asigim:
yarında yeriz ama bi lokma at ağzına durcokacimcoook
O arkadaşın ben var ya deli mi o miniğim 6 da ders saatini soran cinsini de ilk defa görüyorum
Ben de uyumadım daha film izledim birazdan yatıcammmirmirmirmir
Gitmeden size kahvaltı hazırlayayım dedim buyrunnnn
herkese gunaydinnnnnn a.s. kapi acik kalmis :1shok: Allahtan hırsız falan girmemis kaydirigubbakcemile2 gecmise yolculugum baslasinnnnnnn
minim peki adana da M.A.C. var mi?
sağol aşkitommnazom güle güle kullan şehriban tizeni gülüm
bak sen bol bol makyaj malzemelerini çek,makyajlarını ekle bizde yorum yapalım kafan dağılsın hadiaklinialirimsmile
çantalara bayıldım..güle güle kullan hepsini islomŞenizben bu gün kaşla göz arası nete girdim evden çıkarken ama resimleri eksik eklemişim,kontrolde edemedim ön izleme yapıp..direk bastım tuşa..eksik çıkmış uyuz oldumalsanaalsanasmile
allah bilir işini,muhallebi yerken kırar dişini:hulya:yerimsenibensen sabret..ilahi adalet tecelli edecektir canım
yine noldu be ceylombilmiyorumkismileunuturmuyuz seni bitanem ya:gitme:
canımsın benim unutmamıştaolumunekankayizsmilesende hoşgeldin balım..haberlerden kötü..aşkımda sinir küpü..işler karışık be bitanem..göya bu hafta sonu gelicekti ve dönmiyecekti..şafağımız 70 aslında ama ameliyat olma durumu vardıyerimsenibenanlıycağınız bazı kişilerin oyalaması sonucu bu hale düştük..
kanka güzel haber yok malesefmafoldumbenoda bende sinir küpüyüz..tüm hayallerimiz alt üst oldu!
çok güzel yapmışın helalkaydirigubbakcemile5
oyy kurban olurum ya sana benŞeniz
haberler moktan nikom...şu an şokta gibiyim...bön bön bakıyorum etrafa,tepkisiz bir suratlabenneyaptımki
yavrum sıkma canını napcana.s mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kesin gözüyle bakıyoduk hatta kesindi ona göre,ama ben hiç inanmıyodum olucağına..yinede hazırlıklarımı yapıyım.nolur ne olmaz gelir die:))daha bakımda yapmıycam salıcam kendimi:umursamaz: mafoldumben
hihoyyytnoloyoreeeeeeeeee
yupiiiiiiii
geceleri özgürlüüüüüüüüüüükkk
kukları mrs. spak gibi.... kkarabiberim
yarın kardeşim dağa gideecek
ee bizim bursamızd dağ var gidiyruk:)))
ona fincanda kek yapacağım yapınca eklerim ciğerlerim
içinizin yağları erisin
aprilim tel gelince aniden çıktım biliyosunuz,hemen çıkıyorum tel gelince unuttunuz bakıyorumaklinialirimsmile
o yüzden bişey diyemedim,patime msj attım kızlara söyle kusura bakmasınlar diye
girme tatlım..evde bri yoksa sakın girme.biri varsa iç çamaşırını çıkarma,ayetel kürsi oku ve kapıyı açık bırak..destur bismillah de gir..aynaya bakma ama..
:kedi: yay burcuyum balım. çok teşekkür ederim:asigim:
seni gidii,opuyorumnanaktan anlaşıldı şimdik..hihoyyyt.ben yaylarla pek anlaşamam fekat demek ki sen bir istisnasın ve yahut yükselenin etkiliy bebekim kaydirigubbakcemile5
tanrıça selam o ürünü begenmedim demişsin ya pastel magic diamond sephorayıda bulamadım malum art decodada yok ürün kalmamış mac te çok pahalı 39 lira
sen neyi önerirsin far bazı olarak clinique all about eyes concealer aynı işlevi yapmazmı?
akannehir akannehir akannehir
aprilim 65 mi ne dedi yüzde 15 indirim vardı 55 aldım,sevdim ama güzelmiş zemuszemus bi de nemlendirici gösterdi onuda çok beğendim onuda alıcam
hhmmm annadım Minim...Ben seviyorum Biotherm, güzel...a.s
bi bakayım ben de sağolasın güle güle kullan bebişim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?