Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu arada bu aksam ve bu sefer insallah ayakkabimi almaya gidiyom, internet sitesinden ayirttim, aksamina aliyom insallah. da , yine insallah ayagima olur :Saruboceq:
foto isterükkk
bitaneler ben geldim

akşam 9 buçuk gibi alacaklar gece istanbulda olacağım şekerler

cumrtesi görüşmek üzere bitaneler

iyi yolculuklar canısııı
opuyorumnanaktan

akitra melmekette..ceylo bi hızla gidiyom dedi..minik zabıka mı yapmış ne?
Panter nerdeydi bilen var mı?

Livcim ne desem ki:sm_confused:.CADIARZU.ebayda fotosunu iyi incelemek gerekir.logosunu filan..
bu markalarda çakma olabilirmiş..riske girmiyeyim dersen ,
orj.al kendi sitesinden alŞeniz derim..
mac kullanmadığımdan pek fikrim yok orj.şekli şemali nasıl olur..

bende hiç anlamam ki o yuzden sordum bilmiyorumkismile anasını satayım izmir de mac yok ki ohaoldumsmile

neyse ben orjinal sitesinki kargo ucretine bir bakayım sagol tatlıgacım benimmmmmm opuyorumnanaktan

bende hiç anlamam ki o yuzden sordum bilmiyorumkismile anasını satayım izmir de mac yok ki ohaoldumsmile

neyse ben orjinal sitesinki kargo ucretine bir bakayım sagol tatlıgacım benimmmmmm opuyorumnanaktan

25 daha iyi gibi..yine de diğer arkideşlere bi sor

canolar miniğe ne olmuş bilmiim araştıracam şimdi

panterimi ben de bilmiim gül reçelim yok ortalıkta unuttu bizi arayacağım onu da sahi

bence hiç riske girme gülo sen orjinal sitesinden bak al canısım bence

kityler sıze cicişlerımı yuklıcem 14 tane resım..tabı yenı sayılmazlar bugun aldıgım seyler degıl ama hosunuza gdıcegını düşündum sız hazır olun resımler 10 dk ya burda

önce taçlarım ...orta dakı gumus harıc hepsı ortaokuldan kalma...sempatiksalakcinni

bu cok ıddıalı bıkac ay oncealmıştım

bunuda herkes soruyo plastık taç duruşu cok guzel.hemde rahat..

Selam güzellerr
Bi gezindim geldim. Ahanda aldıklarımın bir kısmı.
Elbise cimcimenin birine hedayezemuszemus
Bodurotu
devedikeni tohumu (Tanrıçam bunu kaç kere yiyim günde ne ölçüde?)
Keçi boynuzu pekmezi(her derde deva ayrıyetten aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Fa deodorantbayanssulusmile

Son düzenleme:
geldık kozmiklere :kedi: bu cecılenın dayanıklı kalemlerı ortadakı bakır sımı ben gözume kulanıom ama o makkaj urunu degıl eyvahedigeldismile kımyasal olmayan simli yapıştrıcı..sakın sız yapmayın lmaz:

bunlar sımlı eyelınerlerım pazar malı..dıgerı flormar terocota far...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…