- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.481
dayancam mecburen
az kaldı sanırım mesainin bitmesine dayancan artıkın napacan evde yaparsın
inşallah gelirsin komşi..geçmiş olsun tospik..c.tesiye yeşil ışık var banaaaaaaaaaaa..
söyliim..dileğin neyse.bi kağıda çizebilirsin..misal; aşk sa kalp..evlilikse yüzük, bebekse cin ali.kaydirigubbakcemile3.vb..5 mayıs akşamı gül ağacının dibine koy..dua ederk..gül ağacı yoksa balkona pencereye koy..
vereliniortak
Oy sağolasın Gacım 5 Mayısa da az kaldı çıkar gül ağacı ararım ben bulana kadar :jeyyar: Sonra o kağıt orada mı kalacak fıstıkım yoksam belli bir süre sonra alacak mıyız :uhm:
Ay bide bişiy daha sorsam bilmiyorumkismile sevdiceğim bana dönsün diye kağıda ne yapmam gerekli ki :kedi:
ben nerden bulcam gül ağacını be
hıdırellez ne zaman hem
canim, yakin apartman bahcelerinde vardir, gecden koy ertesi gun al. 4 u 5 e baglayan mayis gecesi hidirellez..
hayır.. 5i 6 ya bağlayn gece..6 mayıs günü hıdırellez olduğundan bu dilek işlemi..bi gece öncesinde yapılıyor..bayram ve arife günü mantığı yaneeee..aklinialirimsmile
kızlar mahkeme yıne ertelendı 3 ay sonrayamuhtemelen bu iş uzayacak anca 10 cu ayda boşanabılcem off off
benim mahallemde bahçe diye bişe yok ki
yakınlarımda da yok eyvahedigeldismile
kızlar mahkeme yıne ertelendı 3 ay sonrayamuhtemelen bu iş uzayacak anca 10 cu ayda boşanabılcem off off
olmasın farketmez tospiş..git bi tane gül al..koy balkona..onun altına koy dileğini..ya da gülsüz de olar..koy pencereye, balkona..kaaat uçmasın ama heee..ağırlık neyin koy üstüne..ben çamaşır ipine mandallamıştım kaadı:kedi:
Kız bak burcuuu..tekrardan söylüyom..bugün 5 mayıs farz et..bu akşam yapıcan dilek işlemini..yarın 6 mayıs Hıdırellez.. pikniğe mikniğe gidilir..guclubacismilepeki simdi 4u5e baglayan gece midir hıdırellez 5i6ya baglayan gece mi? yillardir yanlis mi yapiyor musuz? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?