Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Oy sağolasın Gacım 5 Mayısa da az kaldı çıkar gül ağacı ararım ben bulana kadar :jeyyar: Sonra o kağıt orada mı kalacak fıstıkım yoksam belli bir süre sonra alacak mıyız :uhm:
Ay bide bişiy daha sorsam bilmiyorumkismile sevdiceğim bana dönsün diye kağıda ne yapmam gerekli ki :kedi:

Selamlar kkdenin süslü hatunları
Kızlar yüzü dolgunlaştırmak için maskeler varmış. bu aralar yüzüm zayıfladı çöktü bunun önüne nasıl geçebilirim. kilom iyi kilo almak istemiyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı ? yada dolgunlaştırıcı maske krem vs kullanan ? ışe yararmı acaba

ertesi sabah alırsın kağıdı bir gece kalcak..
kalp çiz bence, içinden de dua edersin..allah bilir senin içinden geçeni şekerim..
bi de hayırlısıysa olsun de canım..hayırlı değilse dönmesin..

Ben de hurafe bacı oldum heeee..sempatiksalakcinni

canim, yakin apartman bahcelerinde vardir, gecden koy ertesi gun al. 4 u 5 e baglayan mayis gecesi hidirellez..

hayır.. 5i 6 ya bağlayn gece..6 mayıs günü hıdırellez olduğundan bu dilek işlemi..bi gece öncesinde yapılıyor..bayram ve arife günü mantığı yaneeee..aklinialirimsmile

benim mahallemde bahçe diye bişe yok ki
yakınlarımda da yok eyvahedigeldismile

olmasın farketmez tospiş..git bi tane gül al..koy balkona..onun altına koy dileğini..ya da gülsüz de olar..koy pencereye, balkona..kaaat uçmasın ama heee..ağırlık neyin koy üstüne..ben çamaşır ipine mandallamıştım kaadı:kedi:

peki simdi 4u5e baglayan gece midir hıdırellez 5i6ya baglayan gece mi? yillardir yanlis mi yapiyor musuz? :uhm:

peki simdi 4u5e baglayan gece midir hıdırellez 5i6ya baglayan gece mi? yillardir yanlis mi yapiyor musuz? :uhm:
Kız bak burcuuu..tekrardan söylüyom..bugün 5 mayıs farz et..bu akşam yapıcan dilek işlemini..yarın 6 mayıs Hıdırellez.. pikniğe mikniğe gidilir..guclubacismile
kızlar selam!
bunlar dün aldığım cicikolar

bu da gacım aldığım leoparlı badi mereti :bbo:

Güle güle kullan canım cicileriniolumunekankayizsmile
..badynin üstü çok hoşmuşşta, altı nasıl onun..kot mu?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…