Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
glossa bak pembiş pembişş
pembeye dayanamıyom yaaa
güle güle kullan topraammm

he bende topraam
amurumuzda var sankim sempatiksalakcinni

Güle güle kullan canım cicileriniolumunekankayizsmile
..badynin üstü çok hoşmuşşta, altı nasıl onun..kot mu?CADIARZU

teşkürler kuş, altı kot görünümünde ama likralı kumaş
tayt üstüne giymek için idea uzunlukta

tanrıçamm şimdi şahtere otu da aldımmm ii ettimmi:hulya:bide çörek otu öğütülmüş yoğurtla yicem:hulya:

vışşşşşşşşşşş gene sayfalar manyak ilerlermiş ohaoldumsmile geçmişe bakarım birazdan :smiley-cool:

neleredesiz canolar özledim sizi :sm_cool:

gacım ben otunu aldıydım çay gibi içtim,öğütülmüş yoktu.yaklaşık bi hafta sonra azalmaaa başladı,şimdi bide şahtere otu aldımmmmm

annaaammm nolimiş ki bu otlar falan :) bizede sölende bizde yapak :jeyyar::jeyyar:

yımırtaanım.. buraya takılcan accık..hep mkkac malzemesi ne almışız toppinde durma..bu topiin sabisi bitki ot konusunda bilgili..
sorunun neyse sor ,o cvp verer..
aklinialirimsmile

gacım ben otunu aldıydım çay gibi içtim,öğütülmüş yoktu.yaklaşık bi hafta sonra azalmaaa başladı,şimdi bide şahtere otu aldımmmmm

ay bn de pazartesiden beri içtim ,dün akşam ve bugün içmedim..şiştim resmen..ben ona yordum nedense..şişkinlik yaptı sankim bana..

kızlar selam!
bunlar dün aldığım cicikolar

bu da gacım aldığım leoparlı badi mereti :bbo:

gule gule kullan barbişşş :1hug:

Kız bak burcuuu..tekrardan söylüyom..bugün 5 mayıs farz et..bu akşam yapıcan dilek işlemini..yarın 6 mayıs Hıdırellez.. pikniğe mikniğe gidilir.guclubacismile

ne kızıyon? ne kızyon!! :enbuyukkk: Şeniz

bu arada bu aksam ve bu sefer insallah ayakkabimi almaya gidiyom, internet sitesinden ayirttim, aksamina aliyom insallah. da , yine insallah ayagima olur :Saruboceq:

bitaneler ben geldim

akşam 9 buçuk gibi alacaklar gece istanbulda olacağım şekerler

cumrtesi görüşmek üzere bitaneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…