- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.821
şimdii gelelim paticana..patican,sen bana şu makyajı nası yapabiliriz dedin ya,elimden geldiği kadar anlatmaya çalışıcam kanke
makyajımız bu..
kankacım,şeftali allık kullanıyoruz,pembelik içermiyecek..kahve tonlarda ruj sürüyoruz,üzerine parlatıcı sürüyoruz,göz altına aydınlatıcı uyguluyoruz.gelelim fara,farımız kahve-bej tonlarda olmalı,kahve rengi kalem sürüyoruz gözün içine,ve kahve rengi farla buğu yapıyoruz kirpik diplerine,kaş altına beyazı unutmuyoruz,kahverengi rimel uygularsak daha iyi olur,bolca rimel sürüyoruz..
örnek olması için allık,far ve ruj ekliyorum canlar..
rujum pastel,onun üzerine ten rengi mac marka parlatıcı sürerek bu rengi elde ettim
rujun rengi aynı oldu kanımca
gel kız gell
daha ben neler yaparım bilsennn minitommm
minikimde bu makyajı sordu nasıl yaparız die..şincik onu anlatıyımboshayallersmile
bu makyaj siyah göz kalemi ve az önce eklediğim açık kahve tonlardaki rujdan ibaret..düzgün bir ten makyajı,bolca siyah göz kalemi dikkat çeken..
dudağımıza belli belirsiz ten rengi bir kalem ile kontür çekiyoruz,ardından açık kahve tonlard rujumuzu sürüp elimizle dağıtıyoruzki doğal dursun..
göz içine bol siyah kalem sürüyoruz..alt kirpik diplerinede...
allık belli belirsiz ten renginde olucak ve sadece yanaklara sürülücek..şakağa doğrud değil,maksat çok doğal durmasıyerimseniben
şimdi örnek olması için yine resim ekliyorum..esinleninaklinialirimsmile
makyaja bakınca dikkat çeken 2 renk siyah ve açık kahvemsi..bi resme bakın,bide koluma..demek istediğimi anlayın:smiley-cool:
ten rengi pudra,siyah kalem ve bu açık kahve tonları bir ruj ile bu makyajı çok rahat elde edersiniz..
merhaba miriopuyorumnanaktan
tanrıçam için bu akşam pişirdiklerimi ekliyorum naçizane
yapılışları yemek tariflerimde mevcut kıslarrr[/B]yerimseniben
cnm benm ya tek tek uğraşıp eklemişş Şeniz yirim seniiiicokacimcoook ben bu iki makyajı çok beğendim yaa denicem inş yaparımmboshayallersmile
nazommm neler yaparsın yaaasositosositosırnaşık şey
Vııyyy süperler nazom süperler ohaoldumsmile cokacimcoook
çok guzel kısır yaparım meselaabilmiyorumkismile
sağol elma yanaklımmopuyorumnanaktan
minikimde bu makyajı sordu nasıl yaparız die..şincik onu anlatıyımboshayallersmile
makyaja bakınca dikkat çeken 2 renk siyah ve açık kahvemsi..bi resme bakın,bide koluma..demek istediğimi anlayın:smiley-cool:
ten rengi pudra,siyah kalem ve bu açık kahve tonları bir ruj ile bu makyajı çok rahat elde edersiniz..
aprliimm bende resimler çıkmiyiiiiohaoldumsmile:sinifsinif:
Vııyyy süperler nazom süperler ohaoldumsmile cokacimcoook
Vay anasını kanka birebir aynısı olmuş süpersin! :lepi:
ben de far önerimi sunabilir miyim kankam? :kedi:
Belkim faidesi olur, topiğimize naçizane...Hem 23 Nisan daha bitmidiii hihoyyyt lülülülülülü
Far ve allık T. Body Shop.
Farın ismi Sundown Glow
Allık no: 5
ayy bayılırımm kısıraaa:sm_cool:
waovvv bayıldm aprilim renklereeee :lepi:
güle güle kullan canımmmm
yaa fondaten sürüyorm kapanmıyo cildmdeki lekeler :S siz nasl kapatıyosunzzz
hah gördümm şimdi çok güzeller cnmmopuyorumnanaktan
off yaa kendi kendimin canınını çektirdim iimi gece gecee:kedi:
tanrıçamdan bekliyoruz bakalım ne inciler dökülcek
kıyamam yaa hazırlayıp önümüze koyuo herseyı hemen hiç sıkılmadan
apriilimde koymuş allıgı farı
patim lekem var diyo ne kadar varsa artık
ay yirim ben bu topic ahalisinii yaaopuyorumnanaktan
1 ve 2 ile yapabilirsin istediğin saçı canikom
doğru demiş canım..nem sorunun varsa e,morluk sorunun varsa c vitaminli olanı al..ama yaşın 30 altı ise c vitaminli almanı öneririm ben..ayrıca rica ederiz tatlımtanrıcam,island teşkler cvp için saolun
bu arada bu body shop un c vitaminli göz kremini bende düşündüm alıcaktım benimde biraz göz altlarımda morluk ve kuruluk var satıcı bayan kuruluk varsa e vitamini al morluk içinse c vitamini al diyince aklım karıştı almadan bişey döndüm :))))) ama sanırım bende c vitaminlisini alıcam sonucta o da nem veriyomus
aşkı memnuyu izlerken yaptım dedim kız,aşkı memnu kolyen demişkaydirigubbakcemile3deli yakaydirigubbakcemile3[Tanrıça ,senin aşkı memnu kolyende çok -tatlicadiarzu-frapanmış anacım,yakışır tanrıçama..bayanssulusmile[/B]
zencefil varsa zencefil iç hayatım enerji verir..acı yemekte enerji verir söyliyim..kızlar ya elım kolum uyuşuyor banyo ettım yıne kendıme gelemedım enerjı verecek onerılerınız varmı? ne içsem ne yesem
selam canım..selam kızlar
solaryuma giriyosun kurursun tabi..al dedik sanaalsanaalsanasmilebepanten felandamı yok..kızlaarrr nemlendiricim yok..alcaktım unuttum...ne sürebilirim yüzüme..kupkuru şuan(
[/COLOR]
Tanrıçam aşkolsun beni çok ihmal ettin sorduğum hiçbişeyle ilgilenmemişin..
vayy vay vayyyy...nazom neler yapmış:asigim:elin kolun dert görmesin bitanem..afiyet şeker olsun..harika gözüküyolar ciddenmerhaba miriopuyorumnanaktan
tanrıçam için bu akşam pişirdiklerimi ekliyorum naçizane
bu poğaçam
buda kurabiyem
yapılışları yemek tariflerimde mevcut kıslarrr
aç köpeeeee lülülülülülü:))))kokunu aldım geldim
bi dakka yaa bu koku üst mesajlardaki kurabiyelermişşş
bende seni öptüm gül kokulum
hoşgeldin/QUOTE]
ohhhhopuyorumnanaktanhepimiz hoşgeldik öyleyseolumunekankayizsmile
nazom cierim,bildiğimiz konseylır işteyerimsenibenbu aydınlatıcı ne olaki tanrıçam
bende yokkkk
yap mino tutanmı varkaydirigubbakcemile3ben makkacı yapmak istiyoorummmmm
kankam valla çok kolay be..malzemeleri çıkar önüne,aç resmi,kopya çeke çeke yaparsın be hacı..üşenmem:kedi:sevdiklerim için ekliyorum nie üşeniyimzemuszemusüşenmedi kankasına neler hazrladı
dediklerini yapmaya çalışcam elimden geldiği kadar kankam
rujuda tam tutturmuşsun bebem :
biliyo işi yaa
kız anam çok kolay kııı..eklediğim gibi siyah kalem ve kahve rujdan ibaret..bide güzel ten makyajı oldu bitti..olsun canım nolucak yorulmadımkicnm benm ya tek tek uğraşıp eklemişş Şeniz yirim seniiiicokacimcoook ben bu iki makyajı çok beğendim yaa denicem inş yaparımmboshayallersmile
Vay anasını kanka birebir aynısı olmuş süpersin!
ben de far önerimi sunabilir miyim kankam?
Belkim faidesi olur, topiğimize naçizane...Hem 23 Nisan daha bitmidiii
Far ve allık T. Body Shop.
Farın ismi Sundown Glow
Allık no: 5
kaydirigubbakcemile3çocuk seni yerimcokacimcoook
bide utanıyo kırıcam kafasını:mymeka:bol bol eklede gözümüz bayram etsin ayolbayanssulusmile
aproşşş bayıldım o fara:asigim:güle güle kullan bitanem...şey sen far sevmiyodun dimi:kedi:hani kullanmazsan biliyosun bizim burdada bi tanıdık var:roflol:tatlıgacı gördüm kendimiaklinialirimsmile
bebeim bu dedigine bakcam yerimseniben anlattıgına göre tam istedigim şey şuan body shop da :lepi:Güzeller güzelim, şinci sana bişi sölicim,Şeniz
Bugün çok fazla Badi Şop konuştuk ama aklıma geldi sen böyle diyince.
Çay Ağacı serisinin bir kapatıcısı var. 3 farklı rengi var. Sadece yüz için.
Sivilce lekelerini hem kapatıyor (üstüne fondo veya pudra sürüyorsun)
hem de izleri tedavi etmek iddiası var. çay ağacı yağı zaten lekelere karşıdır ya, ondan mütevellit. Yolun düşerse bir dene bakalım, beğenecek misin Patikom... gamyoncuiremsu
bide utanıyo kırıcam kafasını:mymeka:bol bol eklede gözümüz bayram etsin ayolbayanssulusmile
aproşşş bayıldım o fara:asigim:güle güle kullan bitanem...şey sen far sevmiyodun dimi:kedi:hani kullanmazsan biliyosun bizim burdada bi tanıdık var:roflol:tatlıgacı gördüm kendimiaklinialirimsmile
bebem lekelerin üzerine iyice yedirme,hafif sür,yani üzeri yoğun dursun,iyice dağıtma,bronz pudra sürersen o lekeler kapanıcaktır biriciğim
yaa fondaten sürüyorm kapanmıyo cildmdeki lekeler :S siz nasl kapatıyosunzzz
utandırma beni kanka:kedi:yok canım herkezin bildiği şeyler:kedi:Şenizaşkom sen bir dahisin ne diyim sana valla bal köpüğüm :asigim: opuyorumnanaktan
olur vallaaGüzeller güzelim, şinci sana bişi sölicim,Şeniz
Bugün çok fazla Badi Şop konuştuk ama aklıma geldi sen böyle diyince.
Çay Ağacı serisinin bir kapatıcısı var. 3 farklı rengi var. Sadece yüz için.
Sivilce lekelerini hem kapatıyor (üstüne fondo veya pudra sürüyorsun)
hem de izleri tedavi etmek iddiası var. çay ağacı yağı zaten lekelere karşıdır ya, ondan mütevellit. Yolun düşerse bir dene bakalım, beğenecek misin Patikom... gamyoncuiremsu
Ben seni öpiyorum sunumcuların en miniği aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan canparem, bi kısır yap ta yiyek dedikodu eşliğinde sempatiksalakcinni
1 ve 2 ile yapabilirsin istediğin saçı canikom
doğru demiş canım..nem sorunun varsa e,morluk sorunun varsa c vitaminli olanı al..ama yaşın 30 altı ise c vitaminli almanı öneririm ben..ayrıca rica ederiz tatlım
aşkı memnuyu izlerken yaptım dedim kız,aşkı memnu kolyen demişkaydirigubbakcemile3deli yakaydirigubbakcemile3
zencefil varsa zencefil iç hayatım enerji verir..acı yemekte enerji verir söyliyim..
selam canım..
solaryuma giriyosun kurursun tabi..al dedik sanaalsanaalsanasmilebepanten felandamı yok..
yapmam öyle terbiyesizlik ben..yaptımmı yoksa..al bana al:mymeka:ne demiştinki isloşumbilmiyorumkismile
vayy vay vayyyy...nazom neler yapmış:asigim:elin kolun dert görmesin bitanem..afiyet şeker olsun..harika gözüküyolar cidden
aç köpeeeee lülülülülülü:))))
sağol kurabiyemmmbende seni öptüm gül kokulum
hoşgeldin/QUOTE]
ohhhhopuyorumnanaktanhepimiz hoşgeldik öyleyseolumunekankayizsmile
nazom cierim,bildiğimiz konseylır işteyerimseniben
yap mino tutanmı varkaydirigubbakcemile3
kankam valla çok kolay be..malzemeleri çıkar önüne,aç resmi,kopya çeke çeke yaparsın be hacı..üşenmem:kedi:sevdiklerim için ekliyorum nie üşeniyimzemuszemus
kız anam çok kolay kııı..eklediğim gibi siyah kalem ve kahve rujdan ibaret..bide güzel ten makyajı oldu bitti..olsun canım nolucak yorulmadımki
hee annadım mac olayı yanıı bendekii
Nazo gelin..kaşaltına sürülen aydınlatıcı..beyaz fardan ibaret..işte böyle..
flormarda tekli farlar var böyle..
hımmm gacımda yetişti valla hemen
bi beyaz farım olcektı benım
onu sürüştüreyım barim
[aproşşş bayıldım o fara:asigim:güle güle kullan bitanem...şey sen far sevmiyodun dimi:kedi:hani kullanmazsan biliyosun bizim burdada bi tanıdık var:roflol:tatlıgacı gördüm kendimiaklinialirimsmile[/B]
:roflol: :roflol: :roflol:
Ayıpsıın kankam, ben de o tanıdığı çok severim, ahahuahah kaydirigubbakcemile3
Beğenmene sevindim melekomhihoyyyt
bebeim bu dedigine bakcam yerimseniben anlattıgına göre tam istedigim şey şuan body shop da :lepi:
çok kullanmam ben zaten kapatıcı vs ama yarın için önemliydi yaa :gitme:
kızlar ya aklıma bi fikir geldi,ben topiğe ilk üye olduğum zaman satış yapıyodum kk dan,zevklide oluyodu,hem benim kullanmayıp kenarımda duranlar değerleniyodu,hemde 3-5 yolumu buluyodum be hacı:smiley-cool:
ben derimki,kendimize bi topik açsak,ordan birbirimize ister satış yapalım,ister değiş tokuş yapalım ne dersinizhihoyyytben böyle bişey düşündümde:kedi:
ben msela aprilimin kullandığı bişeyi gönül rahatlığı ile kullanırım,içime siner,(örnek verdim)yani bizler güzel dostluklar kurdukişi ticarete döksekte kesemizde gönlümüzde hoş olsa mesela:1rolleyes:ne dersinizaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?