- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 4
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.861
ii ozamansa yapayımda fotusunu cekeyım ekmegımın:roflol: :roflol: :dilcikar:ben 7/24 çocuğumki:dilcikar: lülülülülülü
kanka bende onu diyorum,önce bi yetkililerle görüşelim,naparız ne ederiz diyerekten..kafamıza göre yapamayız..
harikasın hayatım..bağırsakları çalıştırır,kolestrole iyi gelirzemuszemus..nazom sen yarın bakarsın o zaman uykusuz kalma kuzucum..bu arada ilarzu istanbulda şu an da kızlar:lepi:yarın buluşmaya kimler gidiyoboshayallersmileaprilim ben ve pati yokuz..tatlıgacı sen gidiyonnü:hulya:
yok be okadarda değilgelmeyen top olsun gel,hatta bluzuma sümkürtürüm seni:roflol:Şeniz
bende bilmiyorum nazom:))artık bakıcazfikir nasıl ondan haber ver:hulya:varmısın yokmusunzemuszemus
livimmm bebeğim hoşgeldin..özledik kız gelde 2 kelam laf edelim:hulya:
livim cecileye bak o zaman rujları nemlendiriyo..
tanrıca cok sıkılıyorum habıre sınırlenıyorum herşeye bagrıyorum haklıyım ama fazla tepkı vererek haksz duruma düşüuyorum 2 gundur alt komşu bzden cıkmıo onun yanındada anneme benle ılgılenmıon dıe falan bagırdımannem cok ılgısız..ustelık 2-3 gune sehır dışına gdecek artık bızle yaşamıo ..napım ben ya napımmmÇok üzgünüm çoook
Allıkları çok güceldir kanka kap tabii indirimden...:lepi:
bebeğim öyleyse sürmeden evvel nemlendirici sür dudağına.
Mesela, Sebamed. Hem SPF 30. hem renksiz. (beyaza da boyamaz dudağı) süper nem.
üstüne 5 dk sonra rujunu sürersin...Olma mı ? :sm_confused:
Aynı şekilde rujun üzerine de bu nemlendiriciyi geçebilirsin.
Araba aydamak: kullanmak, -tatlicadiarzu-
gözlerin-kulakların aydamaması: çalışmaması -tatlicadiarzu-
puahhaaa sempatiksalakcinni
öpme be yaaa, :umursamaz:
hüngür sümük, hiç duydusallığım kalmadı. -tatlicadiarzu-
hoşbulduk kankam hihoyyyt cecile gözümden düştü yaaaa üstüne para verseler bile o markayı almam artık dediginiz gibi yrna golden rose bakacagım
nisanım body shopta indirim varmış yazdıklarını okudum kampanyadan c vitamini göz kremi dısında başka ne alınabilir ki
hoşbulduk kankam hihoyyyt cecile gözümden düştü yaaaa üstüne para verseler bile o markayı almam artık dediginiz gibi yrna golden rose bakacagım
nisanım body shopta indirim varmış yazdıklarını okudum kampanyadan c vitamini göz kremi dısında başka ne alınabilir ki
canımsın ya yapma böyle:teselli:canım benim,bak sanalda olsa bizler varız,yeni geldin aramıza ama sende arkadaşımızsın,bu tepkileri vermen normal,sinir patlaması yaşıyosun,en yakının annen olduğu için ona patlıyosun,bitanem yerinde olsam bi iş bulurdum,bak güzellik uzmanısın,git bi kozmetikçiye orda çalış mesela,annen demek kendine ayrı bi dünya kurmuş,bi düzeni var kendine göre,perspektif bir açıdan bakıp hak vermeye çalış..
sende artık yalnız bi kadınsın,kimsenin ilgisine ihtiyacın olmadan hayatını idame ettirmeye alışmalı ve bu gerçeği kabullenmelisin..
bu zor sürecinde bizler sanal dostların olarak senin yanında olucaz tatlımŞeniz..miriş,makyaj resimlerini görmedik biz,hadi eklede bakalım,eklesin dimi kızlarhihoyyyt
iyi geceler kızanım,allah rahatlık versinŞeniz
kuzum ben bu sebamedden aldım gecen gunn sahii
tamam beya son öpücü ve kactım artıkın
ii geceler kıslar
yarın gorusuruzz
hay aklını seveyim nisanımmmmm olur tabi... o zaman acilen o nemlendiriciden almam lazım gamyoncuiremsu
ayyyyyyyyy kızlar dalinin yeni kolanyaları çıkmış bugun denedim turuncusunun(soft) kokusu enfes
bir de nivea ın bu serisi süpermiş tam benim istedigim gibi çok soft bir kokusu var =) yarına 2 sinide alacağım
hay aklını seveyim nisanımmmmm olur tabi... o zaman acilen o nemlendiriciden almam lazım gamyoncuiremsu
ayyyyyyyyy kızlar dalinin yeni kolanyaları çıkmış bugun denedim turuncusunun(soft) kokusu enfes
bir de nivea ın bu serisi süpermiş tam benim istedigim gibi çok soft bir kokusu var =) yarına 2 sinide alacağım
canımsın ya yapma böyle:teselli:canım benim,bak sanalda olsa bizler varız,yeni geldin aramıza ama sende arkadaşımızsın,bu tepkileri vermen normal,sinir patlaması yaşıyosun,en yakının annen olduğu için ona patlıyosun,bitanem yerinde olsam bi iş bulurdum,bak güzellik uzmanısın,git bi kozmetikçiye orda çalış mesela,annen demek kendine ayrı bi dünya kurmuş,bi düzeni var kendine göre,perspektif bir açıdan bakıp hak vermeye çalış..
sende artık yalnız bi kadınsın,kimsenin ilgisine ihtiyacın olmadan hayatını idame ettirmeye alışmalı ve bu gerçeği kabullenmelisin..
bu zor sürecinde bizler sanal dostların olarak senin yanında olucaz tatlımŞeniz..miriş,makyaj resimlerini görmedik biz,hadi eklede bakalım,eklesin dimi kızlarhihoyyyt
badi şopta indirimmi vardelikafaduldenbaşladımı hangi ürünlerde nelerdedelikafadulden
aa livim neden soğdun cecileden bitanem?ne kötülüğünü gödelikafaduldenrdünkifisfisfis
kuzum ben bu sebamedden aldım gecen gunn sahii
tamam beya son öpücü ve kactım artıkın
ii geceler kıslar
yarın gorusuruzz
badi şopta indirimmi vardelikafaduldenbaşladımı hangi ürünlerde nelerdedelikafadulden
aa livim neden soğdun cecileden bitanem?ne kötülüğünü gödelikafaduldenrdünkifisfisfis
alllll allll minigim kokusu harikaiyi geceler kızanım,allah rahatlık versinŞeniz
aa niveanın o kokuları harikadır livim:asigim:dalin kolonyamı çıkarmış:asigim:işallah bulurumda alırım hemencikhihoyyyt
olmaz bunun inatlıkla ilgisi be güzelim sadece bunu magaza hatası olarak kesinlikle görmüyorum firmalar kendi personelini çalıştırıyorlar gidipte x firmanın bir personelini degil bunlara dikkat edilmeli neyse ya fazla konuşmayım kısacası 2. bir sanş verememaman be kanka, çok inatsın...:umursamaz:
bence o markanın hatası değildi, ne bileyim, mağazanın hatasıydı gibime geliy. fisfisfis
Bence bir şans daha vermelisin Cecile'e. :teselli:
(çok romantikim bu gece) :asigim:
yıkma köprüleri Livitoooooo, yakma gemileri Liivitoo, sositososito
aah Livittoo, güzel Livito...:Saruboceq: :gitme: sempatiksalakcinni
öhöm, şey ne diyodum:
Evet kampanya var aşkom, ben C vit. göz kremi ile Skin Boost nemlendiriciyi düşündüm pamuğum. Yarın bakacağım... :içelim:
eeveet evet elbette :teytey:
Mirican haydi ekle kuzum gücelim hihoyyyt
çok güzel bişey yapmış dalin..hemencecik görürsem oğluşuma alayım..
ben parfüm sürünce mmm..anne sen çok güzel kokuyosun bana da sür diyo..
jonshon beybi si vardı biiti bunu alayım barii..
İyi uykular nazo gelin..mirmirmirmir
miri adamı hasta etme:mymeka:kafan dağılsın,muhabbet olsun die ekle dedik,tamam var topiğinde biliyoruz:dilcikar:evet dedıklerın dogru cnm aynı fırmadan 3 keredır arıolar ama oyle bır zamana denk gelıyorkı gıdemıyorum ..yınede aynı fırma 1 aylık bır iş daha sundu bana denemem ıcın pazartesıye kdr düşüncem..kozmetıge gelınce ben hep buyuk frmalarla çalıştım ve resmen keyfımden bıraktım..şimdı nereye gırsem o malum şahıs rahat bırakmıyor işe gırınce dahada delırıyor daha beterını yapıo ben ızmıre taşıncam dolayısı ıle ordan iş bakıom ama ha deyınce olmuo davam burda ne yone gtcemı şaşırdım yakında ızmıre gdecem ama sımdı gezmelık bı araştrcam işte..makyaj derken nası gormedınız konu altındakı resmlerımı ıstıyorsun buraya? ama konumda zaten var topıgımde yanı...yasakkelime
heee o mavzukaydirigubbakcemile3livim mağzanın salaklığı bence,cecilenin böyle bi tirbiyesizlik yapıcağını düşümüyorum ben:smiley-cool:kanka üretim tarihi 2005 olan bir ürünü müsteriye kakalamaya çalıştıkları için adam işlerini gibi yapsınlar kar edicem diye insan sağlıgı ile oynamaya çalışmasınlar
bundan dahada başkada ne kotulugu olabilir ki zaten
adamı hasta etmesinler :roflol:
ben de öpüyorum gücel topraam benim gözünden öperim seni Şeniz
sitesine bak kanka, tek tek ürünlere dal, seç beğen al. sositososito
(kafiye de var) a.s
E vitamini ve C vitamin serilerinde 2 al 1 ödee hihoyyyt
keten tohumu maskesi yaptım,dün ve bu gün..dün yaptığım sütlüydü..dieri sade-tatlicadiarzu-
bu lekelere iyi gelen vede cildi güzelleştiren bi maske canlar
[olmaz bunun inatlıkla ilgisi be güzelim sadece bunu magaza hatası olarak kesinlikle görmüyorum firmalar kendi personelini çalıştırıyorlar gidipte x firmanın bir personelini degil bunlara dikkat edilmeli neyse ya fazla konuşmayım kısacası 2. bir sanş veremem
canısı bende c vitaminle bakayımbayanssulusmile umarım göz altlarımızda bezeler oluşturmaz (en büyük korkum bu )
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3piki kankam...sen bilin ve de haklısın üstelik...:1ninca:
(ben nire gideeeem, dağlaar oy!) :içelim: -tatlicadiarzu-
yağ bezesi yapmaz be balım, direkt yağ sürersek olur o şeylerden.a.s
benim Kayısı kremi bilem yapmıyor. yerimseniben Şeniz
bu gün bol paça kot ve maykıl ceksın yaka bluz aldım:kedi:burdaysanız eklicemzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?