Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ii ozamansa yapayımda fotusunu cekeyım ekmegımın
ben onu yiyince toletten cıkamıyomda
aklinialirimsmile
yok be okadarda değil
bluzunu istememm

:roflol:
fikir guzel fikir
hep destek tam dstek benden

canımsın ya yapma böyle:teselli:canım benim,bak sanalda olsa bizler varız,yeni geldin aramıza ama sende arkadaşımızsın,bu tepkileri vermen normal,sinir patlaması yaşıyosun,en yakının annen olduğu için ona patlıyosun,bitanem yerinde olsam bi iş bulurdum,bak güzellik uzmanısın,git bi kozmetikçiye orda çalış mesela,annen demek kendine ayrı bi dünya kurmuş,bi düzeni var kendine göre,perspektif bir açıdan bakıp hak vermeye çalış..
sende artık yalnız bi kadınsın,kimsenin ilgisine ihtiyacın olmadan hayatını idame ettirmeye alışmalı ve bu gerçeği kabullenmelisin..
bu zor sürecinde bizler sanal dostların olarak senin yanında olucaz tatlımŞeniz..miriş,makyaj resimlerini görmedik biz,hadi eklede bakalım,eklesin dimi kızlarhihoyyyt

kuzum ben bu sebamedden aldım gecen gunn sahii
tamam beya son öpücü ve kactım artıkın
ii geceler kıslar
yarın gorusuruzz

hay aklını seveyim nisanımmmmm olur tabi... o zaman acilen o nemlendiriciden almam lazım gamyoncuiremsu

ayyyyyyyyy kızlar dalinin yeni kolanyaları çıkmış bugun denedim turuncusunun(soft) kokusu enfes

bir de nivea ın bu serisi süpermiş tam benim istedigim gibi çok soft bir kokusu var =) yarına 2 sinide alacağım

badi şopta indirimmi vardelikafaduldenbaşladımı hangi ürünlerde nelerdedelikafadulden
aa livim neden soğdun cecileden bitanem?ne kötülüğünü gödelikafaduldenrdünkifisfisfis

aman be kanka, çok inatsın...:umursamaz:
bence o markanın hatası değildi, ne bileyim, mağazanın hatasıydı gibime geliy. fisfisfis
Bence bir şans daha vermelisin Cecile'e. :teselli:
(çok romantikim bu gece) :asigim:
yıkma köprüleri Livitoooooo, yakma gemileri Liivitoo, sositososito
aah Livittoo, güzel Livito...:Saruboceq: :gitme: sempatiksalakcinni

öhöm, şey ne diyodum:
Evet kampanya var aşkom, ben C vit. göz kremi ile Skin Boost nemlendiriciyi düşündüm pamuğum. Yarın bakacağım...
:içelim:

eeveet evet elbette :teytey:
Mirican haydi ekle kuzum gücelim
hihoyyyt

ii geceler kıslar
yarın gorusuruzz
iyi geceler kızanım,allah rahatlık versinŞeniz

aa niveanın o kokuları harikadır livim:asigim:dalin kolonyamı çıkarmış:asigim:işallah bulurumda alırım hemencikhihoyyyt

çok güzel bişey yapmış dalin..hemencecik görürsem oğluşuma alayım..
ben parfüm sürünce mmm..anne sen çok güzel kokuyosun bana da sür diyo..
jonshon beybi si vardı biiti bunu alayım barii..

İyi uykular nazo gelin..mirmirmirmir

evet dedıklerın dogru cnm aynı fırmadan 3 keredır arıolar ama oyle bır zamana denk gelıyorkı gıdemıyorum ..yınede aynı fırma 1 aylık bır iş daha sundu bana denemem ıcın pazartesıye kdr düşüncem..kozmetıge gelınce ben hep buyuk frmalarla çalıştım ve resmen keyfımden bıraktım..şimdı nereye gırsem o malum şahıs rahat bırakmıyor işe gırınce dahada delırıyor daha beterını yapıo ben ızmıre taşıncam dolayısı ıle ordan iş bakıom ama ha deyınce olmuo davam burda ne yone gtcemı şaşırdım yakında ızmıre gdecem ama sımdı gezmelık bı araştrcam işte..makyaj derken nası gormedınız konu altındakı resmlerımı ıstıyorsun buraya? ama konumda zaten var topıgımde yanı...yasakkelime

badi şopta indirimmi vardelikafaduldenbaşladımı hangi ürünlerde nelerdedelikafadulden
aa livim neden soğdun cecileden bitanem?ne kötülüğünü gödelikafaduldenrdünkifisfisfis

kanka üretim tarihi 2005 olan bir ürünü müsteriye kakalamaya çalıştıkları için adam işlerini gibi yapsınlar kar edicem diye insan sağlıgı ile oynamaya çalışmasınlar
bundan dahada başkada ne kotulugu olabilir ki zaten

adamı hasta etmesinler :roflol:

ii geceler kıslar
yarın gorusuruzz

ben de öpüyorum gücel topraam benim gözünden öperim seni Şeniz
(bi sümüksüz orası vardır şindi)
-tatlicadiarzu-

balım ben sivilce tedavimi o Sebamed le atlattım valla, nem konusunda üstüne tanımam.:lepi:

kanka o Dalinlerin hepsini istiyorum taam mı...:asigim:
aklımı çeldin gene yaa...Çok merak ettim şuanda...:sm_cool:

Nivea'nın o fresh serisi müthiş kokiy, tertemiz kremsi.
:1rolleyes:

sitesine bak kanka, tek tek ürünlere dal, seç beğen al. sositososito
(kafiye de var) a.s
E vitamini ve C vitamin serilerinde 2 al 1 ödee
hihoyyyt

keten tohumu maskesi yaptım,dün ve bu gün..dün yaptığım sütlüydü..dieri sade-tatlicadiarzu-
neyse kısaca anlatıyım

birazcık keten tohumu

biraz süt ile karıştırılır ve maske olarak yüze sürülür,15 dakika sonra yıkanır güzelce..

bunu çok sevdim,yüzümü bi hoş etti,birde su ile kaynatıp yaptım,bunuda aktardan duymuştum..birde antiseptik olsun cildimi dezenfekte etsin die karanfil attım:icecream:...sümük gibi:kediluyo kaynayınca..vıcık bi şekilde sürün yüzünüze,15-20 dakika sonra yıkayın..
bu lekelere iyi gelen vede cildi güzelleştiren bi maske canlar

iyi geceler kızanım,allah rahatlık versinŞeniz
aa niveanın o kokuları harikadır livim:asigim:dalin kolonyamı çıkarmış:asigim:işallah bulurumda alırım hemencikhihoyyyt
alllll allll minigim kokusu harika
olmaz bunun inatlıkla ilgisi be güzelim sadece bunu magaza hatası olarak kesinlikle görmüyorum firmalar kendi personelini çalıştırıyorlar gidipte x firmanın bir personelini degil bunlara dikkat edilmeli neyse ya fazla konuşmayım kısacası 2. bir sanş veremem

canısı bende c vitaminle bakayımbayanssulusmile umarım göz altlarımızda bezeler oluşturmaz (en büyük korkum bu )

tansaş migrosta bulabilirsin cnm

evde keten tohumu olması lazımmmmmm bu maskeyi yapacagım

miriana izmire mı tasınacaksın kesin mı ?

Son düzenleme:
miri adamı hasta etme:mymeka:kafan dağılsın,muhabbet olsun die ekle dedik,tamam var topiğinde biliyoruz:dilcikar:
izmire taşınıcağını bilmiyodum..o zaman senin durum tam 2 ucu moklu değnekbenneyaptımkivallahi zor işin be anamboshayallersmileen iyisi sakin bi kafayla düşün senkaydirigubbakcemile5

heee o mavzukaydirigubbakcemile3livim mağzanın salaklığı bence,cecilenin böyle bi tirbiyesizlik yapıcağını düşümüyorum ben:smiley-cool:
ben de öpüyorum gücel topraam benim gözünden öperim seni Şeniz
sitesine bak kanka, tek tek ürünlere dal, seç beğen al. sositososito
(kafiye de var) a.s
E vitamini ve C vitamin serilerinde 2 al 1 ödee
hihoyyyt

kanka netten alışveriş yapmayı bilmiyorumkikendi mağzalarında yokmuki:sm_confused:demek göz altı kremlerind evar indirim,fiyatları ne kadar bilgin varmı meleğim:kedi:

keten tohumu maskesi yaptım,dün ve bu gün..dün yaptığım sütlüydü..dieri sade-tatlicadiarzu-

bu lekelere iyi gelen vede cildi güzelleştiren bi maske canlar

Hmmm şeker parem, bizim evde de olacağıdı keten tohumu...a.s
bulursam yapayım ben de. kaydirigubbakcemile5

Az önce dudağımın üstünde ufak minik bir sivilce belirdi.akannehir yaklaşık 5-6 aydır karşılaşmıyorduk kendisiylen. Ama acımadım, bastım üstüne Çay Ağacı yağını. süprizzzzz
İvrenç kokusu burnumda şuanda. kafamçokkarıştı
yarına yok olur deyyus.
:1closedeyes:

piki kankam...sen bilin ve de haklısın üstelik...:1ninca:
(ben nire gideeeem, dağlaar oy!) :içelim: -tatlicadiarzu-

yağ bezesi yapmaz be balım, direkt yağ sürersek olur o şeylerden.a.s
benim Kayısı kremi bilem yapmıyor.
yerimseniben Şeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah canını almasun emiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…