- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #14.841
kızlar ya aklıma bi fikir geldi,ben topiğe ilk üye olduğum zaman satış yapıyodum kk dan,zevklide oluyodu,hem benim kullanmayıp kenarımda duranlar değerleniyodu,hemde 3-5 yolumu buluyodum be hacı:smiley-cool:
ben derimki,kendimize bi topik açsak,ordan birbirimize ister satış yapalım,ister değiş tokuş yapalım ne dersinizhihoyyytben böyle bişey düşündümde:kedi:
ben msela aprilimin kullandığı bişeyi gönül rahatlığı ile kullanırım,içime siner,(örnek verdim)yani bizler güzel dostluklar kurdukişi ticarete döksekte kesemizde gönlümüzde hoş olsa mesela:1rolleyes:ne dersinizaklinialirimsmile
sev bizi seeev:1hug:kolyem,n adı aşkı memnu kolyesi senin sayende:lepi:bu ismi taktım ona:smiley-cool:seviyorum seni ya :)):tomato::tomato:Allah sizi ne yapmasın yaaa..ŞenizŞeniz
hem dövüyom hem seviyom..
:asigim:
Ne gücel düşündün benim gücel kankam...kaydirigubbakcemile5
Ben daha evvel takas topiğine koymuştum bir şeyler ama hiç verimli olamadı, yalan oldu hep.:umursamaz:
..Kullanmadıklarımızı ister takas edebileceğimiz, ister ufak meblalara satabileceğimiz bir topik mis olur, elbette senin öncülüğünde olsun ama...olumunekankayizsmile
İşi ticarete dökelim be hacı, maksat, topiğimizin kumbarası dolsun boshayallersmile aklinialirimsmile
olur olurzemuszemuskızlar ya aklıma bi fikir geldi,ben topiğe ilk üye olduğum zaman satış yapıyodum kk dan,zevklide oluyodu,hem benim kullanmayıp kenarımda duranlar değerleniyodu,hemde 3-5 yolumu buluyodum be hacı:smiley-cool:
ben derimki,kendimize bi topik açsak,ordan birbirimize ister satış yapalım,ister değiş tokuş yapalım ne dersinizhihoyyytben böyle bişey düşündümde:kedi:
ben msela aprilimin kullandığı bişeyi gönül rahatlığı ile kullanırım,içime siner,(örnek verdim)yani bizler güzel dostluklar kurdukişi ticarete döksekte kesemizde gönlümüzde hoş olsa mesela:1rolleyes:ne dersinizaklinialirimsmile
bebem lekelerin üzerine iyice yedirme,hafif sür,yani üzeri yoğun dursun,iyice dağıtma,bronz pudra sürersen o lekeler kapanıcaktır biriciğim
utandırma beni kanka:kedi:yok canım herkezin bildiği şeyler:kedi:Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nazom kadına dair herşey burda sloganımız işte ya:lepi:
valla bende bayılıyorum hepinize vede sohepetinizeboshayallersmile
:tomato::tomato:Allah sizi ne yapmasın yaaa..ŞenizŞeniz
hem dövüyom hem seviyom..
olur mu kız öyle satış matış.:jeyyar:.kullanmadığınız şeylerizemuszemus, bizim burdakibayanssulusmile tanıdığa verin dedik yaa...
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur mu kız öyle satış matış.:jeyyar:.kullanmadığınız şeylerizemuszemus, bizim burdakibayanssulusmile tanıdığa verin dedik yaa...
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama yalanmısengözlerimebaksanabdondurmayı yalanmı:icecream::smiley-cool:..üff hep bu lafa gidiyo aklım yalanmı diyince-tatlicadiarzu-
hem satarız,hem değiş tokuş zeynep tokuş ederizsempatiksalakcinnihemde alışveriş yapmış gibi mutlu olur endorfin sargılarız:jeyyar:
nası yapsakCADIARZUnerde açsak konuyuCADIARZU
olur olurzemuszemus
ama satış yapmak yasak değilmi
valla bende acaip keyıflnıyom burda yav
ii ki varsınız kızlarr
ben bu aksam bi duyu yogunlugu içinde hepinizi salya sümük öpüyorum:roflol:
olur olurzemuszemus
ama satış yapmak yasak değilmi
valla bende acaip keyıflnıyom burda yav
ii ki varsınız kızlarr
ben bu aksam bi duyu yogunlugu içinde hepinizi salya sümük öpüyorum:roflol:
olum işte o tanıdığında işine gelicek fenamıkaydirigubbakcemile3ucuza alıcak işine gelenibayanssulusmile...kızlar keten tohumu maskesi vede cicilerimi eklicem az sonra gitmeyin bi yereaklinialirimsmile
vay vayyyyyyyyyy kankam birebir aynısı olmuş süper birseysin vallaha opuyorumnanaktanşimdii gelelim paticana..patican,sen bana şu makyajı nası yapabiliriz dedin ya,elimden geldiği kadar anlatmaya çalışıcam kanke
makyajımız bu..
kankacım,şeftali allık kullanıyoruz,pembelik içermiyecek..kahve tonlarda ruj sürüyoruz,üzerine parlatıcı sürüyoruz,göz altına aydınlatıcı uyguluyoruz.gelelim fara,farımız kahve-bej tonlarda olmalı,kahve rengi kalem sürüyoruz gözün içine,ve kahve rengi farla buğu yapıyoruz kirpik diplerine,kaş altına beyazı unutmuyoruz,kahverengi rimel uygularsak daha iyi olur,bolca rimel sürüyoruz..
örnek olması için allık,far ve ruj ekliyorum canlar..
rujum pastel,onun üzerine ten rengi mac marka parlatıcı sürerek bu rengi elde ettim
rujun rengi aynı oldu kanımca
allıgın rengi süpermiş kankam bayanssulusmileFar ve allık T. Body Shop.
Farın ismi Sundown Glow
Allık no: 5
ohhh ohhcokacimcoookmerhaba miriopuyorumnanaktan
tanrıçam için bu akşam pişirdiklerimi ekliyorum naçizane
bu poğaçam
buda kurabiyem
yapılışları yemek tariflerimde mevcut kıslarrryerimseniben
cok güzelllllzemuszemus
bu da bendennnn...taşlarını severek almştım :lepi:
kkdaki hatunlar ne kadar marifetli masallahAllah allahhhhhhh çok gücel olur buuuu cokacimcoook alkisalkisalkis
Kanka, bu deniz kabukluyu adadan almıştım, nasıl yaparız bu şekil bi çiçeği yapmak istesek yau? fisfisfis
Bileziği esnek sarmal şeklinde metale dizdim. :lepi:
küpecik. Bu modeli C&A mağazasında gördüm, gittim eve baptım :lepi:
çokkkkkkkkk tatlı bayanssulusmile
güle güle kullan cnm bugun cecile ye çalışmışsın :roflol:
pembeli farım fazla yoktu alayım didim
birde cecile in kalemini aldım çok methedildiydi
siyah kalemden yana şanssız ben belki bu sefer dogru kalemdir
saç boyama fırçasını anacıgıma aldım
birde kirpik kıvrıltma şeysi var ama nası kıvırtcak o rimelden sonramı kıvırtcam
normal yaptımda kıvırttırmadı sankim
eskiden anacıgımın vardı kaçak kaçak kullanırdım kızankeneeekaydirigubbakcemile3
melekommmmmm benim için eklemişsin bitanesi aşkısı ya :asigim: tanrıçam sende eklemişsin seviyorum sizi canlar =) kızlar mat rujlardan fenalık geldi bütün herkes liv dudaklarına noldu diyor =( mat ruj sevdam yüzünden dudakları baya kuruttum o yuzden nemlendirici ozelligi olan birseyler istiyorumBalım ben Golden Rose derim...kaydirigubbakcemile5
Pastel'in rujları çok kurutuyor dudağı. bir de kokusu biraz rahatsız ediyor.:umursamaz:
Ben Golden Rose'un 2000 serisini çok severim ama yeni bir seri çıkarmış mı bilmiyorum...
Siyah kapaklı seri var mat. yerimseniben
2000 serisi de mat. Gri kapaklı. :lepi:
Diğer iki seri simli bitanem...:1no2:
Bir de Golden Rose'un kardeş markası var Classicsa.s. O da Erkul kozmetik bünyesinde.
Onun da şeffaf kapaklı serisini severim. Mat olarak. Zaten fiyatlar çok uygun.
Bak bende 1 tane var, tam yaz rengi, çok doğal. No: 245
bende keten tohumlu ekmek yapıyom ii mi tanrıçamm
bak bekliyomda 12 y gliyo saat gozler aydamıyo daa artıkın
bende aynı şekilde seni öpüyorum nazo ne çektiğimi anla die:roflol:..ağlarken öpmeyin la sümükleriniz bulaşıyo:roflol:
nazoşum zaten bu topikte yapmıycaz,artık burdada yaparsak ohanzi yani:))uygun olan yerlere gidicez pılımızı pırtımızı toplayıp
:roflol: :roflol: :dilcikar:ben 7/24 çocuğumki:dilcikar: lülülülülülüdondurmayı yalan mı :icecream: -tatlicadiarzu-
(tanrıçayla 23 nisanda çocuk olmak) sempatiksalakcinni
kanka, satış için yöneticilerden izin almak lazım gelir... :bbo:
Aah ah...boshayallersmile
Çok mesudum Nazom... bayanssulusmile Şeniz
bende keten tohumlu ekmek yapıyom ii mi tanrıçamm
bak bekliyomda 12 y gliyo saat gozler aydamıyo daa artıkın
:roflol::roflol:
kız tanrıça aydamıyodan annamaz..
annasa annasa..sen ben eprıl annar..aydamıyı dayınınkaydirigubbakcemile3
uygun yer neresi ben bilmemki aplaabilmiyorumkismile
ahahaa ağlarken öpecemmm gel burayaaa:roflol:
gelmeyen top olsun gel,hatta bluzuma sümkürtürüm seni:roflol:Şeniz
bende bilmiyorum nazom:))artık bakıcazfikir nasıl ondan haber ver:hulya:varmısın yokmusunzemuszemus
livimmm bebeğim hoşgeldin..özledik kız gelde 2 kelam laf edelim:hulya:
livim cecileye bak o zaman rujları nemlendiriyo..
allıgın rengi süpermiş kankam bayanssulusmile
body shop makyaj malz indirim yapsın bir kaç tane allığından kapacagım
melekommmmmm benim için eklemişsin bitanesi aşkısı ya :asigim: tanrıçam sende eklemişsin seviyorum sizi canlar =) kızlar mat rujlardan fenalık geldi bütün herkes liv dudaklarına noldu diyor =( mat ruj sevdam yüzünden dudakları baya kuruttum o yuzden nemlendirici ozelligi olan birseyler istiyorum
:roflol::roflol:
kız tanrıça aydamıyodan annamaz..
annasa annasa..sen ben eprıl annar..aydamıyı dayınınkaydirigubbakcemile3
uygun yer neresi ben bilmemki aplaabilmiyorumkismile
ahahaa ağlarken öpecemmm gel burayaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?