Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol:
kanka koptum koptum!kaydirigubbakcemile3 Ben de sizi görüyorum arada, geçende KK nın bu sayfasını gördüm koca gece.
delikafadulden

KEsinlikle Tanrıçama katılıyorum Nikonum bayıldım sana maşşşşalllahhh! Şeniz opuyorumnanaktan

kanal d de evcilik oyunu başladı..tarık akan,gülşen bubikoğulu..3458 kere falan izledim sanırımboshayallersmileama yine zevkle izlicemhihoyyyt
bayılırım eski türk fimlerinehihoyyyt

ayy ben de bayılırım o ikilinin filmlerine aşkom alkisalkisalkis

ben bu kızı siteden birine benzettim:))ama söylememaklinialirimsmile

Kime benzettin kanka Alalsen de bana.(düşündüğüm kişi mi ki... sempatiksalakcinni

Aşkom ben beceremiyom ki, yapamıyom ki...mafoldumben
Sen de katılcan mı?
:sm_confused:

Oyy Gacım çok şeker bişey bu yaa bayıldım... :asigim:

oğluşumun vücudu savaşı kazandı:hooray:
burdan antibiyotik takviye arkadaşlara teşekkür ederimsüprizzzzz

Nikonum çok sevindim hayatım Çok geçmiş olsun! kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

canlar nabersiniz ?

Pamuğum nire gittin, gel bi öpüşelim sarılalım özledim lo :1hug: Şeniz

bu arada hatay taraflarindayim..herkesi cokopuyorum.cok sık giremiyorum internete. hatta simdide cikmam lazimtekrar.. cokoptumherkesi..

Bucummm öpüyorum seni çok gücel gücel gez kuzum hihoyyyt

benı nıe yok sayıyon gı karabıber burdayım sıze guzel şeler yuklıcem aklinialirimsmile

Selam canım, ben de ekliyorum şimdi... kaydirigubbakcemile5

Bugün ablam annem ben, Beşiktaş pazarına gitmek gibi bir hataya düştük canolar...akannehir
Hiç beğenmedim. Çok dar ve sıkış sokuş...alsanaalsanasmile
İnsan kalabalığı+Sıcak beni bitirdi.:1ninca:
İnsanlar üzerime abandı resmen tezgahlarda, çok sinirlendim!

Çok güzel çantalar satan bir tezgah vardı, ama 60 TL didi, yuhanes didim almadım...:mymeka:
Sadece bu şalı, küpeleri, bilekliği ve bikaç don aldım. (onları eklemim artıkın) kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

Ve TBS kampanyasından C vit göz kremi + E vit göz kremi. :lepi:
E vit bedavaya geldi. O benim olsun. C yi sevdalıma vericem.
zemuszemus bayanssulusmile

sevgılı arkadaslarım size bahar için kendı tarzım kombinler yükledim..ayrıca tesetturluler içinde kombin yukledım umarım begenırsınız...

buda tesetturlu arkadaslarımız için

aprilcim gule gule kullan...e vıtamını bende düşünuyorum ...bu arada kombınlerıme bakarsan sevınırım bırazdan bahar makyajıı yuklıcem ve yapılışını anlatcam farklı yuz ve tenlerde..

kankam senin kolunu ısırasım geldi cokacimcoook
güle güle kullan biriciğim benimmmm opuyorumnanaktan ne dicem gri gibi olan küpenin aynı modelinden yüzüğüm var =)))))))))))))))
c vitaminli kremi kaça aldın güzelim bende yrna gideyim diyorum kaydirigubbakcemile

cnm bu mühtiş suruyor ...everlash bir bakayım sagol kuzum benimmmm olumunekankayizsmile

aprilcim gule gule kullan...e vıtamını bende düşünuyorum ...bu arada kombınlerıme bakarsan sevınırım bırazdan bahar makyajıı yuklıcem ve yapılışını anlatcam farklı yuz ve tenlerde..

Tatlım teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Kombinleri çok çok beğendim.Şeniz..Özellikle yeşil elbise-pembe çanta olanı...:lepi:
Türbanlı arkadaşlarımız için olan kombinden de kahve renkli trençkotlu olan süper ama eşarbı sevmedim...Daha açık renk bi eşarpla süper olur,
mesela Nikoncanım...
:lepi: :hulya:

Kolumu ısır kankam, ben de seni yiyim Şeniz Şeniz
teşekkür ederim bitanem, küpeleri 1 ' er TL ye aldım, çok şekerler...:lepi:
C vitamini göz kremi 35.90 bitanem.a.s
E vit 30 TL idi, bedavaya geldi. :lepi:
3 taksit yaptırdım gitti valla aşkom, hihihi
hihoyyyt

Son düzenleme:
beğendin mi birtanem? bayanssulusmile
eklesen ya kuzum
begendim tatlışkom ...tamam şekertom birazdan ekleyim

:1rolleyes: evettttttttt çok şekerler kankammmm
melekom yrna body shopa gittigimde 2 göz kremini C den mı alsam yoksa biri E biri C mi olsa ? E vitaminliğinin ne işe yaradıgını bilmıyorum güzelim bilmiyorumkismile

Balım, C vitamini olan daha güçlü. Morlukları giderme iddiası var. Aydınlık veriyormuş ve kirpikleri bile uzattığı herkesçe onaylandı...:lepi:

E vitamini, sadece nem isteyen, sorunsuz göz altları için...a.s
Ben E vitaminliyi kullanmıştım, çok güzel. Hafif gerginlik te veriyor böyle ince çizgilere karşı.yerimseniben

Hangisine ihtiyacın varsa onu al bitanem...Şeniz
Benim de C de aklım kaldı aslında ama sonra alırım onu dedim
:1rolleyes:

beyaz tenli oval yüzlü açık kumrallara bahar makyajı...

malzemeler: açık tonlarda nem bazlı fondöten,yumuşak dokulu pudra,krem,gri,pembe ve açık yeşil far..uzun gosteren rimel,kahve rengi kaş kalemi,doğal tonda gözaltı kapatıcı,açık kahve allık ve açık turuncu nem bazlı ruj...

temiz cilde nemlendirici sürülür ve beklenir...fondöten gözkapakları boyun dahıl parmak uçlarıyla yüze sürülür..gözaltına açık tonlarda kapatıcı sürülür ve tam yayılmaz...
açık renk pudra gözkapakları dahil hafıfçe cilde sürülür..ister buyuk boy allık fırçasıyla ister süngerle..

krem rengi far göz kapagının tamamına yedırılır kaş altı dahıl..gri ye bıraz pembe karıştırarak elde decegınız farı yada sadece koyu mor farı göz kapağına sürülür köşe kısmı yukarı doğru resimde görüldüğü üzere silik bir şekilde sürülür..gözün çukur kısmından başlanarak kaş kemiğine kadar yatay bir fırçayla pembe far ince bir hat halinde gölge yapılır..kaş altına beyaz bir far parmak ucuyla yayılır..üst göz pınarlarına koyu renk surulmez hafıf krem fara pembe far karıştırılarak ince bır far fırçasıyla aydınlık verılır...gözaltına yatay bır far fırçasıyla hafıf ıslattıgınız açık yeşil farı sürün..silik olsun..

kahve kaş kalemini yada açık kahve farınızı kaşınıza surup kulak çöpüyle yedirin silik ama doğal olsun..

allığı belli belirsiz kulak hizasından başlayarak elmacık kemiklerine gelmeden yatay şekilde sürün ..
burnunuz buyukse yada alnınız genişse o kısımlara yıne bu açık tondaki allıgı allık fırçasıyla gölgelendırın.dokundurup çekin yani..dudak üstunde yeşil bır goruntu varsa orayada degdırın..
lash özellıklı sıyah rımelınızı ıkı kat olmak uzere surun alt kıprıklerede dıkey sürün ve tane tane olmasını saglayın doğal bır gorunum için abartmayın..

en son kısım dudağa daha önce fondoten sürmüştuk ..kenar çizgısınden dudaklarınız inceyse bıraz taşırarak,buyukse içten çekerek açık turuncu kalemle konturleyın...enson nem bazlı turuncu rujunuzu dudaklarınıza ıkı kat surun..buyuk ve temız bır allık fırçasıyla yuzunuzdeki fazlalıkları hafıf dokunuşlarla savurun..gözaltınızdakılerde dahıl..gözaltınıza çok az daha kapatıcı surup makyajınızı sonlandırın :)

gule gule kullanın

devamı gelecek....

bebeğim ne güzel döktürmüşsün öyle ...sen E güzel diyorsan tamamdır bir E bi de C alayım 2 sinide denemiş olurum

bebeğim ne güzel döktürmüşsün öyle ...sen E güzel diyorsan tamamdır bir E bi de C alayım 2 sinide denemiş olurum

Olur süt kuzusu kankam benim...:lepi:

Miriana'cım çok güzel anlatmışsın tatlım, çok teşekkürler
opuyorumnanaktan

Miriana makyaj ve anlatım süper:lepi:
Senin makyaj denemelerini görmek istiyoruzz...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…