- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.101
kaydirigubbakcemile3gerçi sen gittin ama ben anlatıyım yarın okursun..
rüyamı anlatıyorumsınıf düşünün,cam kenarı benim mekan(her zamanki gibi:))orta sıra ve duvar dibini tanımıyorum(onlar dier üyelermiş)cam kenarı bizim topik:lepi:
zil çalıyo,sıranın altını kontrol ediyorum(niyeyse öyle bi görevim var-tatlicadiarzu-)
sıraların altında makay malzemesi görüyorum,malzemelere baka baka gidiyoruz..duvar dibindeki sıraların altına bi bakıyorum,sephoralar guarlianlar falan..görmemişler gibi birbirimizi dürtüyoruz,ben diyorumki yanımdakilere,kızım bu bölge nişantaşı bizim bölge bağcılarsempatiksalakcinni
sonra kızlarla kopuyoruzsempatiksalakcinni
allahım ya rüyamda bile sizi görüyorum
:roflol:
kanka koptum koptum!kaydirigubbakcemile3 Ben de sizi görüyorum arada, geçende KK nın bu sayfasını gördüm koca gece. delikafadulden
allahım sana geliyorumakannehir
bu nası bi güzelliktir yarabbim:asigim:gencecik bir anne vede fıstık gibiiiakannehirnikom bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum gülüm..44 kere maşalah sana yaaağız burun hokka mübarek allah özenmişte yaratmış..
oğlunada maşalah..yerim ben onu ya:asigim:
ulan biriniz çikin olun beaklinialirimsmiletopikteki herkezmi güzel olur bayanssulusmile
KEsinlikle Tanrıçama katılıyorum Nikonum bayıldım sana maşşşşalllahhh! Şeniz
kanal d de evcilik oyunu başladı..tarık akan,gülşen bubikoğulu..3458 kere falan izledim sanırımboshayallersmileama yine zevkle izlicemhihoyyyt
bayılırım eski türk fimlerinehihoyyyt
ayy ben de bayılırım o ikilinin filmlerine aşkom alkisalkisalkis
ben bu kızı siteden birine benzettim:))ama söylememaklinialirimsmile
Kime benzettin kanka Alalsen de bana.(düşündüğüm kişi mi ki... sempatiksalakcinni
manyak ya:roflol:yeni bi terim kazandırdı şu minik bize ya:roflol:
bu arada yarın makyaj yarışmamız için açılan anket son buluyo..gelin makyajı yapılıcak son anda bi atak olmazsa:)) katılıcaklar bilginiz olsun..birinciyi bu topikten çıkarmak istiyorumherkez göztersin marifetini..resimleri özelden bana atıyosunuz canlar,yarışmayı ben orgnize ediyorumŞeniz
Aşkom ben beceremiyom ki, yapamıyom ki...mafoldumben
Sen de katılcan mı? :sm_confused:
çirkin dedim de gene kıyamadım..mezuniyet gününe çirkin bişey önermem canım korkma..:teselli:
ama bu iki modelden biri olcak..guclubacismileboshayallersmile
:hulya:ya koyunluyu seç,ya da kirazlıyı..sempatiksalakcinni
Oyy Gacım çok şeker bişey bu yaa bayıldım... :asigim:
oğluşumun vücudu savaşı kazandı:hooray:
burdan antibiyotik takviye arkadaşlara teşekkür ederimsüprizzzzz
Nikonum çok sevindim hayatım Çok geçmiş olsun! kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
canlar nabersiniz ?
Pamuğum nire gittin, gel bi öpüşelim sarılalım özledim lo :1hug: Şeniz
bu arada hatay taraflarindayim..herkesi cokopuyorum.cok sık giremiyorum internete. hatta simdide cikmam lazimtekrar.. cokoptumherkesi..
Bucummm öpüyorum seni çok gücel gücel gez kuzum hihoyyyt
benı nıe yok sayıyon gı karabıber burdayım sıze guzel şeler yuklıcem aklinialirimsmile
Selam canım, ben de ekliyorum şimdi... kaydirigubbakcemile5