- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.121
Bu elbiseler nasıl
islandım siyah olan çokkk güzel... opuyorumnanaktan bayanssulusmile
benı nıe yok sayıyon gı karabıber burdayım sıze guzel şeler yuklıcem aklinialirimsmile
Yok saymadım ben varken sen yoktun:smiley-cool:
Aprilim güle güle kullan aldıklarını pazarları ben de çok severim ama 2 3 senedir çıkmıyorum:1no2: özledim bi ara gideyim bari. Çantalar da ne kadar pahalıymış pazarda 60tlakannehir
Livim ekle aldıklarımı görelim sen de güle güle kullan.
Island cnm ben son eklediklerini çok beğenmedim diğer eklediklerinin yanında biraz sönük kaldı..
Miriana eklediğin kombinleri çok beğendim canımkaydirigubbakcemile5
Halaa araştırma içindeyim akannehir
Siyah modeli ben de cok beğendim ama renkli olarak düşünürüm.
Aprilim güle güle kullan aldıklarını pazarları ben de çok severim ama 2 3 senedir çıkmıyorum:1no2: özledim bi ara gideyim bari. Çantalar da ne kadar pahalıymış pazarda 60tlakannehir
:sinifsinif:resimleri çektim ama cd okumuyor =( denecegim gene =(
Sen yeşili beğenmiştin dimibilmiyorumkismile
Yalnız etek kısmısı daha dar olsa daha güzel olur balım.
Fazla çan yapmışlar eteği... kaydirigubbakcemile2
Bibertommm öpim gel Şeniz
Ben de pazarları çok seviyorum ama Beşiktaş pazarını hiç sevmedim kuzum...:1closedeyes:
Çantalar çok güzeldi tatlım, çakma ama süper çakma Gucciler, Chaneller.:lepi:
Çok başarılılardı. Bir kırmızılı değişik model vardı, 60 didi. Belki kalitesine göre iyiydi ama benim bütçeyi aştı balım...a.s
Bugün ablam annem ben, Beşiktaş pazarına gitmek gibi bir hataya düştük canolar...akannehir
Hiç beğenmedim. Çok dar ve sıkış sokuş...alsanaalsanasmile
İnsan kalabalığı+Sıcak beni bitirdi.:1ninca:
İnsanlar üzerime abandı resmen tezgahlarda, çok sinirlendim!
Çok güzel çantalar satan bir tezgah vardı, ama 60 TL didi, yuhanes didim almadım...:mymeka:
Sadece bu şalı, küpeleri, bilekliği ve bikaç don aldım. (onları eklemim artıkın) kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
Ve TBS kampanyasından C vit göz kremi + E vit göz kremi. :lepi:
E vit bedavaya geldi. O benim olsun. C yi sevdalıma vericem. zemuszemus bayanssulusmile
bayıldımmmmmmmm
bebeğim saolasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada memleketiiiim angara vay vay :smiley-cool:
minikimu hoşgeldin,insan mahpus damlarında çok şey öğreniyordelikafadulden
anam süper olur,kullanılmamış 598437633 tane rujum var sempatiksalakcinni
island yeşil çok güzel bence deboshayallersmile
nazcım güzel günlerde kullan cecilleri çok güzeller :asigim:
tanrıcam kolye çok güzel görünüyor :lepi:
nemlendirici ve göz kremi alacam ne alim bana bişe diyin?
1 kilo vermişim çok mutluyum hihoyyyt
Minim sende mi yeşil diyon kırmızı modeli beğenen yok mu kızlar?
Push-up südyenler durumu kurtarmaz mı gülüm yaamafoldumbenislandcim gguslerım buyuk olsa :sinifsinif: kesinlikle kırmızı derdim boshayallersmile
bibertom o da güzel evet ama anamın ilk görüşteki tepkisi hamile kıyafet gibin ama güzeldedi yaakannehirCanımın içi ben hangisini beğendiğimi söylemedim ama yeşil çok şıktı onu düşünmelisin bence.
Geldim öp aprilim ben de seni öpiyimŞeniz
Bizim burası küçük olduğu için tek pazar var ve aynı senin bahsettiğin gibi tıkış tıkış olur hiç sevmem:1no2: Ha güzelse bişi diyemem canım bizim pazarın çantaları çok kötü olduğu için bilemiyorum ordakinin kalitesini. Baya başarılıysa iyi o zaman fiyatıa.s
cnm güle güle kullannopuyorumnanaktan
çok güzellboshayallersmile
hb cnm ahh sorma neler öğrendim nelerraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
siyah olana bittiimm
ay sofraya bakkcokacimcoooksositososito
Push-up südyenler durumu kurtarmaz mı gülüm yaamafoldumben
Hee son eklediğimi diyosun canım o da aklımda :ecrin_bebek:cnm askılı kırmızı elbisenin yanındaki siyah ba-yıl-dımm süper ben kesinlikle onu seçerdimmm
canım ben kendim icin soylemistim :teselli: tabi ki olur senin ki de kucukse :teselli: :1hug:
liv kombınlerıme ve makyaja bırtek sen yorumyazmamışsın küstum :umursamaz:
bana gelince çok makjayı pek sevmıyorum kızlar bilir zaten 2 birsey sürüyorum 1 saat sonra sıkılıyorum petece ile siliyorum ...evet arada kozmetik alıyorum ama günlük hayatta bunları kullanıyor musun dersen çok nadir derim ...dogallığı daha çok seviyorum kaydirigubbakcemile2
aaaaaay ne güzel ayrıntılı olarak anlatmışsın cnm ...demek rujun rengi nar çicegi normalde bu tonları sevmem ama cilde aydınlık bir görüntü vermiş gibi
biz presesesin uykusuyuma bir ara takma tırpıklere kafayı takmıştık tek tek takılanlardan aldık ama istedigimiz gibi olmadı bu yarım takma kirpıkler daha mı kullanışlı ne dersin kuzum
canısı yapma ama gel öpüpeyim seni barışalım a.s.
1. kombinini begendim digerleri biraz renkli geldi yani nasıl anlatayım güzeler kombinlerin ama bnim tarzım pek degil eyvahedigeldismile makyaj olayına gelince ellerine sağlık hatunlar için çok güzel bilgiler vermişsin üşenmemişsin yazmışsın eminim o makyajı yapacak hatunlar vardır...bana gelince çok makjayı pek sevmıyorum kızlar bilir zaten 2 birsey sürüyorum 1 saat sonra sıkılıyorum petece ile siliyorum ...evet arada kozmetik alıyorum ama günlük hayatta bunları kullanıyor musun dersen çok nadir derim ...dogallığı daha çok seviyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?