Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
a.sa.sa.s

Nikoncanım..geçmiş olsun..bilirim çocuk hastalığını nede olsa..
keyifleri olmuyor..masumlaşıyorlar..canım yaaa..
fotonu gördüm bu arada..valla tazeciksin hayatım.maşşalllahhhh..
oğluşumun vücudu savaşı kazandı:hooray:
burdan antibiyotik takviye arkadaşlara teşekkür ederimsüprizzzzz

sağol gacım aynen öyle, Rabbim daha beterlerinden korusun:Saruboceq:
teşekkür ederim ayrıcayerimseniben

kızlar ben geldim
az sonra gidicem
bi selam vereym dedm
seviyorum sizi
hoşgeldin kankam:smiley-cool:
özledik senidelikafadulden

nikoncanim cok gecmis olsun canim, kuzuna :teselli:

sağol burcucum Şeniz

iyidir sagolasın gülüm ...dün fot ekleyecektin kaytardın seni gidi seni

yok bee dun tanrıca moralım duzelsın dıye makyaj topıgımdekılerı buraya eklememı ıstedı bende zaten orda varya dedım sempatiksalakcinni oda kafan dagılsın dıye dedım dedı ..ben söz vermedım yogusam ne ftosu ıstersen yuklım yavrm

anladım kuzucum ...ne dicem kuzum şöyle bir makyaj yapsan bizede anlatsan 10 numara olur

canım burda doğal bır fondoten kullanılmış...kıprık dıblerıne takma kıprık eklenerek gözde tül makyaj etkısı yaratılmaya çalışılmış..ve sıyah kalemı yıne ust kıprık dıbının son kısımlarına yayarak gızemlı bır gorunuş elde etmiş...

dudaklarında parlak narçiçeği tonlarında ruj sürmüş ..allıksa yok denecek kadar az...yanı burda takma kıprık,sıyah kalem ve rujun dışında hıcbırsey yok...sadece kalemı yayarak surmus takma kıprık ıle cok keskın gorunmesın dıye..sankı alt kıprık dıbınde çok ince kahve rengı kalem kullanılmış..

en sağ yukardakı kıprık onunkıne benzıyor hafıf zıgzag gbı ve köşelerı yogun..

aaaaaay ne güzel ayrıntılı olarak anlatmışsın cnm ...demek rujun rengi nar çicegi normalde bu tonları sevmem ama cilde aydınlık bir görüntü vermiş gibi

biz presesesin uykusuyuma bir ara takma tırpıklere kafayı takmıştık tek tek takılanlardan aldık ama istedigimiz gibi olmadı bu yarım takma kirpıkler daha mı kullanışlı ne dersin kuzum

opuyorumnanaktan evet nar çiçeği cok açar cıldı..canım everlash dıye bır marka var onun yapıştırıcısı cok ıyı ..ben kuafor malzemesı satan yerlerden alıyorum ama yınede baya tuzlu..eyvahedigeldismile 23 tl falan ..ufak ama işe yarıo..valla ben tek tek olanlardanda dogal bır takma kıprıgı tercıh ederım..tek tek olanların eklenişi zor..yamuk oluyor..ben takacagım zaman tüm tercıh edıyorum du resmımı koyım..

Eklentiler

• $kğ.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 37
Ya Tanrıcamin, degis tokus-satis mesajınıkacirmisim, bence HARıKA olur delikafadulden mutlaka acalim oyle bir topik tanricam. cok guzel olur. ben de temiz ve hijyenik kullanirim hep malzemelerimi. temiz cildime uygularim.vallahi cok guzel olur. hihoyyyt

bu arada hatay taraflarindayim..herkesi cokopuyorum.cok sık giremiyorum internete. hatta simdide cikmam lazimtekrar.. cokoptumherkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…