- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.281
bana da yolla şekerto..
artk yarına kızlar foto,,şarjda tel..
CADIARZUkim ki?
Mirina burdayım canım.msjını şimdi gördüm..bazı sayfaları atlayarak okumuştum..
feleğim şaştı ne biçim iş bu lacrima..burada böyle şey görmedim vallaha sapıkmış..online forum takibe ya da son mesajlara bak tatlı gacım :1ninca::1ninca:
tatlıgacim sana arkadaşlık teklif edemiyorumm:gitme:
feleğim şaştı ne biçim iş bu lacrima..burada böyle şey görmedim vallaha sapıkmış..
inciyle bi dertleri var ama ne?
sapık işte yaa canı sıkılmış foruma sarmış işte pislikalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
50 tane konu açmışlar farklı niklerle, hepside jinekoloji gebelik konusu..rezalet yaaa..yöneticiler yokmu bu saatte acaba
felaket ama yaa öyle böyle değil sapıklıkları
:kedi: Aprilim güzel gören gözüne çok teşekkür ederim canısı ŞenizKEsinlikle Tanrıçama katılıyorum Nikonum bayıldım sana maşşşşalllahhh! Şenizopuyorumnanaktan
Nikonum çok sevindim hayatım Çok geçmiş olsun! kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
mirin senin bu hallerine hastayım ya :lepi: nasıl da güzel düşünmüşsün teşekkür ederimsevgılı arkadaslarım size bahar için kendı tarzım kombinler yükledim..ayrıca tesetturluler içinde kombin yukledım umarım begenırsınız...
:kedi: evet aprilim aynen öyle:lepi: kendi tarzını da hemen konuşturmuşsundelikafaduldenTatlım teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Kombinleri çok çok beğendim.Şeniz..Özellikle yeşil elbise-pembe çanta olanı...:lepi:
Türbanlı arkadaşlarımız için olan kombinden de kahve renkli trençkotlu olan süper ama eşarbı sevmedim...Daha açık renk bi eşarpla süper olur,
mesela Nikoncanım... :lepi: :hulya:
cicilerini güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
Sadece bu şalı, küpeleri, bilekliği ve bikaç don aldım. (onları eklemim artıkın) kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
Ve TBS kampanyasından C vit göz kremi + E vit göz kremi. :lepi:
E vit bedavaya geldi. O benim olsun. C yi sevdalıma vericem.[/B] zemuszemus bayanssulusmile
iyi ki fotomu gösterdim diye bana teşekkür etmedin çünkü hiç işe yaramıyo:umursamaz:niko foton nerde kız az baktım ama göremedim
sen de ceyloyla gel pamuğum kapıda sıkışma:tomato:
Aynen bende göremedim :tomato:
:kedi: Aprilim güzel gören gözüne çok teşekkür ederim canısı Şeniz
çok şükür ablası bugün haşarılıklara aynen devamdıguclubacismilekaydirigubbakcemile3
mirin senin bu hallerine hastayım ya :lepi: nasıl da güzel düşünmüşsün teşekkür ederim
üstteki lacivert trençkot ne kadar cici, ah onu elime bir geçirsemboshayallersmile
kahverengi trençkota da ayrıca bayıldım
sen de ceyloyla gel pamuğum kapıda sıkışma:smiley-cool:
benimki değilmafoldumben ben de katılmak isterdim halbuki:umursamaz:bebegim filmleri neden izleyemıyorsun yoksa senin net sınırsız değil mi =(((((((((((((
ben de:lepi:lıvcım sen rımel ruj ve hafıf allıktan oluşan makyajları sevıyorsun anladım ben doğal ama canlı gorunum
hani cipse son vermiştin, en son görüşmenizde ayrıldık demiştinBenim de yanımda cips var:tomato::tomato:
[oyy verir miydin Livitom? opuyorumnanaktan
benim ablam bana hiç mısır vermezdi ki ama, hep önümdekini yirdi hayın! :gitme:
Kolayı sevmiyorum kankam, gazlı şeyleri sevmiyorum. çok zararlı diye bir de ideolojik sebeplerden ötürü, yaklaşık 5 yıldır hiç içmedim desem?... guclubacismile
cokacimcoookbende bayılıyorum burgera ya hatta gittimde bi alana bi bedava varya iki menü yiorummhihoyyyt
oha bana yaa:roflol:kaydirigubbakcemile3
aynen yabilmiyorumkismile:1shok:nisanım şok geçiyorum şu anda ohaoldumsmile
mc donalds ve buger gidilmez mi hiççççç ...ah ah burger ın bir sarmısaklı mayonezi var ki aaaah ahhhh cokacimcoook ballı hardalıda super offffff canım çekti iyi mi ?
:tomato:kim yemek konusunu açtı hıııııı söylesin :roflol:
5 günde 5 kilo diyetine gitti gelmedibilmiyorumkismileii geceler livooo:a015:
kızlar panter nerde bilen var mı:sm_confused:
tekbir giyimi hiç seemedim nedenseboshayallersmileabu yavruma utandırma benı :kedi: senın tesetturlu oldunu bılmıodum ne bılım vardır dıe düşündumm..begenmene sevındım senın ıcınde koyarım bol bol artık bebemkaydirigubbakcemile3
bu arada kuzucum tekbır gıyımden namz kıyafetı almak ıstıyorum arkdsm almış bole fermuarlı kapşonlu saten ..gumus çizgılerı var muhteşemm...
b en tesetturlu deılım ama bayılıyorum modern kapalıların gıyımıne..eşarp yzma takmayı falan cok severım -tatlicadiarzu-
:kedi: Aprilim güzel gören gözüne çok teşekkür ederim canısı Şeniz
çok şükür ablası bugün haşarılıklara aynen devamdıguclubacismilekaydirigubbakcemile3
:kedi: evet aprilim aynen öyle:lepi: kendi tarzını da hemen konuşturmuşsundelikafadulden
eşarbı dert etme birlikte gider sosyete pazarından ona uygun ithal eşarp alırız değil mi canımaklinialirimsmile
cicilerini güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
küpelerine ayrıca bayıldımbayanssulusmile
fular ve bileklik de çok güzel:lepi:
hııhhhhhhhhhm gene apriiil:lepi:
bütün bu yemek şeysleri ondan çıkıyo fitili ateşliyodelikafadulden
iyi pazarlarrrr a.s.
bugün brunch yapalım :smiley-cool:a.s.
liv,april güzel günlerde kullanın çok güzel şeler almışsınız hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?