Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bacılar ben sıkılıyorum...valla grıp deılım ama soguk algınlıgı için sandoz içtım ne bılım bı halsızım ıyı gelır herhalde vıtamın...

tanrıçada gelmedı...hıc ekşın yoh gacım yap bı guzellık coştur bızı

online forum takibe ya da son mesajlara bak tatlı gacım :1ninca::1ninca:
feleğim şaştı ne biçim iş bu lacrima..burada böyle şey görmedim vallaha sapıkmış..
inciyle bi dertleri var ama ne?

tatlıgacim sana arkadaşlık teklif edemiyorumm:gitme:

niçin sorun ne?

miriana coşturamıycam canım yaaa..bu akşam konu okuycam sadece

sapık işte yaa canı sıkılmış foruma sarmış işte pislikalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

50 tane konu açmışlar farklı niklerle, hepside jinekoloji gebelik konusu..rezalet yaaa..yöneticiler yokmu bu saatte acaba
felaket ama yaa öyle böyle değil sapıklıkları

50 tane konu açmışlar farklı niklerle, hepside jinekoloji gebelik konusu..rezalet yaaa..yöneticiler yokmu bu saatte acaba
felaket ama yaa öyle böyle değil sapıklıkları

bu bi çeşit klon sözlük gibi bişi heralde.. bu yaptıklarını sadece bu siteye değil başka birçok siteye de yapıyorlarmış galiba.. ufak çapta bi araştırma yaptım şincik

KEsinlikle Tanrıçama katılıyorum Nikonum bayıldım sana maşşşşalllahhh! Şeniz opuyorumnanaktan
Nikonum çok sevindim hayatım Çok geçmiş olsun! kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
:kedi: Aprilim güzel gören gözüne çok teşekkür ederim canısı Şeniz
çok şükür ablası bugün haşarılıklara aynen devamdıguclubacismilekaydirigubbakcemile3

sevgılı arkadaslarım size bahar için kendı tarzım kombinler yükledim..ayrıca tesetturluler içinde kombin yukledım umarım begenırsınız...

mirin senin bu hallerine hastayım ya :lepi: nasıl da güzel düşünmüşsün teşekkür ederim
üstteki lacivert trençkot ne kadar cici, ah onu elime bir geçirsemboshayallersmile
kahverengi trençkota da ayrıca bayıldım

:kedi: evet aprilim aynen öyle:lepi: kendi tarzını da hemen konuşturmuşsundelikafadulden
eşarbı dert etme birlikte gider sosyete pazarından ona uygun ithal eşarp alırız değil mi canımaklinialirimsmile

cicilerini güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
küpelerine ayrıca bayıldımbayanssulusmile
fular ve bileklik de çok güzel:lepi:

niko foton nerde kız az baktım ama göremedim
iyi ki fotomu gösterdim diye bana teşekkür etmedin çünkü hiç işe yaramıyo:umursamaz:
bizzat denendi test edildi:lepi:
gel kız kapı açıkvereliniortak

:tomato:

Aynen bende göremedim :tomato:
sen de ceyloyla gel pamuğum kapıda sıkışma :smiley-cool:

abu yavruma utandırma benı :kedi: senın tesetturlu oldunu bılmıodum ne bılım vardır dıe düşündumm..begenmene sevındım senın ıcınde koyarım bol bol artık bebemkaydirigubbakcemile3

bu arada kuzucum tekbır gıyımden namz kıyafetı almak ıstıyorum arkdsm almış bole fermuarlı kapşonlu saten ..gumus çizgılerı var muhteşemm...
b en tesetturlu deılım ama bayılıyorum modern kapalıların gıyımıne..eşarp yzma takmayı falan cok severım -tatlicadiarzu-

bebegim filmleri neden izleyemıyorsun yoksa senin net sınırsız değil mi =(((((((((((((
benimki değilmafoldumben ben de katılmak isterdim halbuki:umursamaz:
film izleyince karşılıklı yorum çok zevkli oluyo

lıvcım sen rımel ruj ve hafıf allıktan oluşan makyajları sevıyorsun anladım ben doğal ama canlı gorunum
ben de:lepi:

Benim de yanımda cips var:tomato::tomato:
hani cipse son vermiştin, en son görüşmenizde ayrıldık demiştinklava:
ziyan olacak diye düşünme bana gönder ben senin yerine alırım kiloları:lepi:

aynen ben de:lepi: içmeyince zamanla bünye alışıyo
ama iskenderin yanında arıyorum kola

bende bayılıyorum burgera ya hatta gittimde bi alana bi bedava varya iki menü yiorummhihoyyyt
oha bana yaa:roflol:kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook

aynen yabilmiyorumkismile

hııhhhhhhhhhm gene apriiil:lepi:
bütün bu yemek şeysleri ondan çıkıyo fitili ateşliyodelikafadulden
ii geceler livooo:a015:
kızlar panter nerde bilen var mı:sm_confused:
5 günde 5 kilo diyetine gitti gelmedibilmiyorumkismile

tekbir giyimi hiç seemedim nedenseboshayallersmile
ben trençkot hastasıyımzemuszemus

Son düzenleme:
iyi pazarlarrrr a.s.
bugün brunch yapalım :smiley-cool:a.s.

liv,april güzel günlerde kullanın çok güzel şeler almışsınız hihoyyyt

Nikonum maşallah yavrucuğa =)kaydirigubbakcemile5
Alırız tabii almaz mıyız bebeğim yaa, sen iste yeter ki...
opuyorumnanaktan

hııhhhhhhhhhm gene apriiil:lepi:
bütün bu yemek şeysleri ondan çıkıyo fitili ateşliyodelikafadulden

Niihahahah kötükedihüso cokacimcoook

iyi pazarlarrrr a.s.
bugün brunch yapalım :smiley-cool:a.s.

liv,april güzel günlerde kullanın çok güzel şeler almışsınız hihoyyyt

Sağol minicim...opuyorumnanaktan
Off brunch mı...
cokacimcoook Çok açım ben gene ya... :1ninca:

helooo kıtylerrrrrrr. ben sabah sabah mıhlama denedım aklinialirimsmile mıh gıbı çakıldım yere sempatiksalakcinni bızım alışık olmadıgımız bır tad bıde peynır azdı yanı yınede kıvamını super yaptım emınım karadenızlı bırı cok begenırdı sositososito öpenziiiiiiiiiiiiiii :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…