Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Minik hoşgeldin cnm..
Lacrima tutma kendini niye tutuyosun yok illa tutucam diyosan yazık olmasın mısıra ben talibimcokacimcoook
gece yemek olayına pek girmek istemiom da :kedi::kedi:

ay ben tutamıcammmdelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden hala tutuyorum bakalım nereye kadar dayanacamm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ayy ben de pek bi severim hamburger neyin yemeyi.. bi de soğan halkaları var süper yaa cokacimcoookcokacimcoook

off off favorilerim sarımsaklı mayonez ballı hardal brbekü sos ranch ayycokacimcoook

livon için eklesen ya olmaz mı =) yoksa sırtı açık kombin mı ? bize sormuştun ya bu dısarıda giyilebilir mi diye o mu ?

eklerim livom eğer silmediysem bakıyorum şimdi yok o değil cnm

april cadısı gece gece eziyet etmeekötükedihüsomafoldumbenmafoldumben

ahaa april da benle aynı fikirdeyim soğan halkaları konusunda cokacimcoookcokacimcoook

güle güle kullan canım aldıklarını küpelere bittim hele nazarlı olan,tamsüper..60talelik çantalara bende yuhannes oliim bari ,o ne be pazarda o fiyata çanta?

hoşbulduk canlarımopuyorumnanaktan..kızlar bende foto mak.yoktu..
diğer hatun kişilerde vardı, benim tilifonumda bi denecik resim var..
Artıkın onları bekliyceeniz..
oğluşumla gittik kızların yanına..ebiş biraz daha geç geldi..
Barbi,tospik ben ve arzu sohbet ettik,oğluşumu biraz kapasitide kandırdık,çünkü canı sıkıldı ,zemuszemuskokoş muhabbetinden..
Birbirinden güzel ablaları-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- onu çok sevdi..Tospiş ablasıŞeniz ona bi hediye aldı ,gamyoncuiremsuaraba tabii a.s,ne olabilir bizim veledin sevdiği başka..

Gelmeyenler çok şey kaçırdı..mafoldumbennaniknanik

gacım nerdesın gı ozledım senı bı cok alsanaalsanasmile oglusunu bı ben goremedım looo

bırgun gelecek bende toplantılarınızın eşsız gralıçası olacin sempatiksalakcinni

gelmeyi çok isterdimmmmafoldumben:gitme:

tatlıgacımmmmmmmmmm o 1 tanecik fot da istiyoruz ? anlatsa neler neler kaynattınız ?

minigim super seksi hatun bacaklar sahane =) masallah

april ve liv aldıklarınızı güle güle kullanınn a.s.

Sağol tatlışım opuyorumnanaktan

livom ekledim tekrarboshayallersmile

Minikom ben de görmemişim bunları :1shok:
offf ne güzelsin sen yaa, maşallah...vücut on numero balım.:lepi:
tarzın mükemmel...
boshayallersmile

Ne güzel yaa, çok imrendim inan ki topraam...boshayallersmile mafoldumben
beni çekiştirdiniz mi la sölesene gacım hadi be hacı
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…