- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.241
valla mı kız, güzel mi ki tadı? cokacimcoook kaydirigubbakcemile5
hemen alayım yarın! kaydirigubbakcemile2 (bu hülohop smili, abur cubur sonrası pişmanlık egzersizi)-tatlicadiarzu-
valla ben çok beğeniyorum sen de dene bence :lepi::lepi:
gece yemek olayına pek girmek istemiom da :kedi::kedi:Minik hoşgeldin cnm..
Lacrima tutma kendini niye tutuyosun yok illa tutucam diyosan yazık olmasın mısıra ben talibimcokacimcoook
ay ben tutamıcammmdelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden hala tutuyorum bakalım nereye kadar dayanacamm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayy ben de pek bi severim hamburger neyin yemeyi.. bi de soğan halkaları var süper yaa cokacimcoookcokacimcoook:1shok:nisanım şok geçiyorum şu anda ohaoldumsmile
mc donalds ve buger gidilmez mi hiççççç ...ah ah burger ın bir sarmısaklı mayonezi var ki aaaah ahhhh cokacimcoook ballı hardalıda super offffff canım çekti iyi mi ?
:tomato:kim yemek konusunu açtı hıııııı söylesin :roflol:
:1shok:nisanım şok geçiyorum şu anda ohaoldumsmile
mc donalds ve buger gidilmez mi hiççççç ...ah ah burger ın bir sarmısaklı mayonezi var ki aaaah ahhhh cokacimcoook ballı hardalıda super offffff canım çekti iyi mi ?
:tomato:kim yemek konusunu açtı hıııııı söylesin :roflol:
livon için eklesen ya olmaz mı =) yoksa sırtı açık kombin mı ? bize sormuştun ya bu dısarıda giyilebilir mi diye o mu ?
Bence de Minik.sempatiksalakcinni..Sanırsam miden pek te minik değil yıvrım kaydirigubbakcemile3
Gitçem artık valla kanka amaan benim gitmememle mi değişçek dünya, pehh :umursamaz:
ben de yicem artık. Amerikan çocuğu olcam banane...cokacimcoook sempatiksalakcinni
Bu arada, acayip canım istedi,cokacimcoook hele ki
soğan halkaları
vay anam vay :1ninca:
Bence de Minik.sempatiksalakcinni..Sanırsam miden pek te minik değil yıvrım kaydirigubbakcemile3
Gitçem artık valla kanka amaan benim gitmememle mi değişçek dünya, pehh :umursamaz:
ben de yicem artık. Amerikan çocuğu olcam banane...cokacimcoook sempatiksalakcinni
Bu arada, acayip canım istedi,cokacimcoook hele ki
soğan halkaları
vay anam vay :1ninca:
april cadısı gece gece eziyet etmeekötükedihüsomafoldumbenmafoldumben
ahaa april da benle aynı fikirdeyim soğan halkaları konusunda cokacimcoookcokacimcoook
güle güle kullan canım aldıklarını küpelere bittim hele nazarlı olan,tamsüper..60talelik çantalara bende yuhannes oliim bari ,o ne be pazarda o fiyata çanta?
Bugün ablam annem ben, Beşiktaş pazarına gitmek gibi bir hataya düştük canolar...akannehir
Hiç beğenmedim. Çok dar ve sıkış sokuş...alsanaalsanasmile
İnsan kalabalığı+Sıcak beni bitirdi.:1ninca:
İnsanlar üzerime abandı resmen tezgahlarda, çok sinirlendim!
Çok güzel çantalar satan bir tezgah vardı, ama 60 TL didi, yuhanes didim almadım...:mymeka:
Sadece bu şalı, küpeleri, bilekliği ve bikaç don aldım. (onları eklemim artıkın) kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
Ve TBS kampanyasından C vit göz kremi + E vit göz kremi. :lepi:
E vit bedavaya geldi. O benim olsun. C yi sevdalıma vericem. zemuszemus bayanssulusmile
sevgılı arkadaslarım size bahar için kendı tarzım kombinler yükledim..ayrıca tesetturluler içinde kombin yukledım umarım begenırsınız...
Liv..senin cicilerinde çok güzel..iyi günlerde kullan canım..cd im beni delli etti ama sonuna okudu
livonunda bugun aldıkları :ecrin_bebek:
bu kitabı çoktandır almak istiyordum " yüz yogası " fiyatı 25 tl
digerlerini ise t_shırt ve yakalarımı üslenemek için aldım :lepi: toplam 8 tl civarı tuttu
flormar 5 li göz farım 8.5 tl golden rose rujlar ın fiyatları ise 5 tl civarı birseydi ...kalem gibi olanda ruj kapalı ruj fırçam yerimseniben
rujların swacht ları
sagdan sola numaralı :217, 244 ,54
a.sa.s:icecream:çoooooook güzel bi gündü boshayallersmile
:ecrin_bebekğluşum pek rahat vermese de..bilmiyorumkismile
güle güle kullan canım aldıklarını küpelere bittim hele nazarlı olan,tamsüper..60talelik çantalara bende yuhannes oliim bari ,o ne be pazarda o fiyata çanta?
hoşbulduk canlarımopuyorumnanaktan..kızlar bende foto mak.yoktu..
diğer hatun kişilerde vardı, benim tilifonumda bi denecik resim var..
Artıkın onları bekliyceeniz..
oğluşumla gittik kızların yanına..ebiş biraz daha geç geldi..
Barbi,tospik ben ve arzu sohbet ettik,oğluşumu biraz kapasitide kandırdık,çünkü canı sıkıldı ,zemuszemuskokoş muhabbetinden..
Birbirinden güzel ablaları-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- onu çok sevdi..Tospiş ablasıŞeniz ona bi hediye aldı ,gamyoncuiremsuaraba tabii a.s,ne olabilir bizim veledin sevdiği başka..
Gelmeyenler çok şey kaçırdı..mafoldumbennaniknanik
Barbi,tospik ben ve arzu sohbet ettik,oğluşumu biraz kapasitide kandırdık,çünkü canı sıkıldı ,zemuszemuskokoş muhabbetinden..
Birbirinden güzel ablaları-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- onu çok sevdi..Tospiş ablasıŞeniz ona bi hediye aldı ,gamyoncuiremsuaraba tabii a.s,ne olabilir bizim veledin sevdiği başka..
Minik gözükmüyo foto
tatlıgacımmmmmmmmmm o 1 tanecik fot da istiyoruz ? anlatsa neler neler kaynattınız ?
minigim super seksi hatun bacaklar sahane =) masallah
april ve liv aldıklarınızı güle güle kullanınn a.s.
livom ekledim tekrarboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?