Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Uygun fiyatlı iyi bir göz makyajı temizleyicisi,
Neutrogena iki fazla sıvı göz makyajı temizleyicisi bence. :lepi:
15 TL. süper.

daha da uygunu için Bebak acı badem sütü.zemuszemus

Şu sıralar, Diadermine 3ü 1 arada makyaj temizleme suyu (kalıcı makyajı zor çıkarır ama) da kullanıyorum fena değil. Fıs fıs lı şişede çok pratik
:hulya:

bildiğim kadarıyla her roc 35-45 arası clinique 200ml 45 ama bu aralar boyner ykm gibi yerlerde belli günlerde clinique te %15 indirim oluyor
hmm o kdr pahalı şeylere bakamam öğrenciyim :):umursamaz:

hmm diaderminin neredeyse bütün ürünleri var ve kreminden çok memnumun bu ara kampanyası var bn alim bi :)

off off gelmeyeli yıllar olmuş gibi :gitme:
sizleri çook özledim ve sebiyoom opuyorumnanaktan
arada yoklamaya çalışcam sizleri bitaneciklerim

anam ne yoruldum ya
sabak kursu kaçırdım gene emme
9,30 çıktım evden 8 de girdim
ne kilyos kaldı ne sarıyer ne bebek
göktürk ,kemer ..
nası yorulmuşum ben yahu

Tospikimmm, neler baptın oralarda annat bakiim kaydirigubbakcemile5 sengözlerimebaksanab

yol üstünde kahvaltı yapılan bi yerde kilyosa giderkene oturduk kahve içtik ..
sonra kilyosta sahilde oturduk
benim çişim gelince fellik fellik wc aradık .. o ara epey komikti .. ben çocuk gibim kıvrandım sempatiksalakcinni
anammmmmmmmm bulamayınca bi sokak üstü lokantasında karnımı doyurdum
sonra ordan sariyere geçtik ..
bebeke gittik trafik çok olunca
göktürke geçtik .. anam ben kro bi yer bekliyodum epey sosyetik bi yermiş ..
starbucksta oturup bişiler içtik
ordan piknik alanına gittik
yürüdük bol bol ..
sonra arabayla epey bi dolaştıktan sonra eve döndüm ..
emme yorulmuşum yahu ..
istanbul turu yaptım resmen

ohhh gezz gezz saryee gel dorme benı sen :))

selam güzelim hoşgelmişsin kaydirigubbakcemile5

kızlaarr catherine arleyin pudrasını 6.5 ve pata kremini aldım o da sanırım 67 idi numarası bence fena değil gibi pek de kullanmadım amaa sizce nasıldır?? kapatıcısını da almak istiyorum ama sizce iyimidir? deneyen var mı?? CADIARZU
bişeyy daha sorayımm pata krem ya da pudrasını fondatenin üzerine kullansam olur mu yoksa patayı tek mi kullanayım :kedi: ayy çok cahilim bu konuda yaa eyvahedigeldismile

Anammm şok şok sadece 4 sayfa ilerlemiş:1shok: çok kolay oldu bugün geçmişi okumak ama sevmedim ben böle konuşun kızlar tanrıçamm nerdesinnn:sinifsinif:

selam önce pata krem daha sonra pudrayı kullanmanı öneririm yalnız catherine arley piaysadaki en basit markalardan ürünlerinin kalitesine pek güvenme derim onun yerine biraz daha para verip cecile alman daha iyi bence çünkü cecile tamamen italyadan geliyor ürün içleri ve abmabaljları türkiyede paketleme yapılıyor fiyatlarıda çok uygun

epeydir ilk defa geldim sarıyere -tatlicadiarzu-
tilifonun yok ki kafamçokkarıştı

ayy dımı yaa pardon :))
nasılsın ılk defa gorusuyoruz gorustugumuz gunden berı :) cok guzle degısık bı gundu tanstıgma cok memnun oldum
ogun bende sessızlk vardı evet ama ole tanımayın benı normalde cok konuskn neselıyımdır farklı sekılde dusunduduysem yanlıs anlamayın uzulurum cok hee

ayy bende aldıktan sonra pişman oldum ama denemek için sürdüğümde çok da kötü değilmiş yaa :teselli: dedim kendi kendimee.. ama biidaa almam yaa tşk ederim canım burda makyaj ürünü bulmak çok zor olanlar flormar, cecile, max factor, elite ve catherine arley idi C.A e baktım sadece ve aldım birden :mymeka:

ne yanlış anlıcaz kuzum
gayet kibar hanım hanımcık bi genç kızsın :)

canlarim yarin nasipse yolculuk var bana dua edin sag salim vatanima geleyim bi sure gelemem belki foruma hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…