Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Oooh yavru tospaam hihoyyyt
ne güzelll gezmiş afferim onaaa...sositososito sefan olsun valla...
Bazen insan hızını alamıyor, arabayla olunca daha kolay geliyor, oraya da gideyim buraya da...yerimseniben
Ben Kemer'i çok severim, her sene Chill Out Festival'e gideriz ama bu sene sevdalım yok ya, gideceğimi sanmıyorum...:gitme:
İstanbulda oturursak eğer, oturmak isteyeceğim yerlerden biri Kemerburgaz. çok güzel, ormanı, düzeni, sakinleri filan...
kaydirigubbakcemile2

iklimim, Catherine Arley pek iyi bir marka değil yani, ten ürünlerinde ben şahsen kullanmam ama farı filan kullanılabilir.yerimseniben
Gerçi pudrası çok popüler ve ünlü. Çok seveni var. pata kremi bilmiyorum ama pudrasını çok övüyorlar. Çok iyi kapatırken, diğer taraftan sivilceye de sebep olabiliyormuş tatlım...
ohaoldumsmile

canlarim yarin nasipse yolculuk var bana dua edin sag salim vatanima geleyim bi sure gelemem belki foruma hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan

oyyy suderim, hayırlı yolculuk bitanem, çok şükür geliyorsun opuyorumnanaktan
istanbula yakın geçersen bi el salla ahehahha
hihoyyyt

Slm kızlar,
Ayy dünden beri inanılmaz yorgunum tüm geceyi hastanede geçirdik babam sağolsun rahatsızlandı yarın da anjeosu var yarın yine hastanelerdeyiz.:sinifsinif:
Sizler nasılsınız bakalım?
Şöyle bi göz attım da Tanrıçam da pek uğramamış.bilmiyorumkismile

Suderim gözünaydın tatlım. Allaha emanet ol tez zamnada kavuş sevdiklerine.:Saruboceq:

tembelim fotoları koymuyoruz dimi biraz bağırtalım şu gelmeyen meraklıları

ben yarın bileciğe gidiyorum erken gelmeye çalışacağım şekerparem yarın akşam kafamıza göre koyarız

canımız istersee yani

tabi meleğim eccüg merak etsinler de mi çatlasınlar eccüg ..

bu arada KK'ya teşekkürler senin gibi bi meleği hayatıma dahil etti Şeniz :enbuyukkk:

canlarim yarin nasipse yolculuk var bana dua edin sag salim vatanima geleyim bi sure gelemem belki foruma hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan
gözünaydın, kazasız belasız gelirsin inşaallah:Saruboceq:

:enbuyukkk: :umursamaz: :hulya:

canım çok geçmiş olsun:teselli: iyi haberler ver bize:Saruboceq:

islandım çok geçmiş olsun bitanem yaa, çok üzüldüm şimdi... mafoldumben :teselli:

Çok fenasın erzu. :mymeka: Tospik mi öğretti sana bu lafları, hiç yakışmiy senin gibi hanım kıza...lmaz:
cık cık...
alsanaalsanasmile

tabi meleğim eccüg merak etsinler de mi çatlasınlar eccüg ..

bu arada KK'ya teşekkürler senin gibi bi meleği hayatıma dahil etti Şeniz :enbuyukkk:

:dilcikar:

gözünaydın, kazasız belasız gelirsin inşaallah:Saruboceq:

:enbuyukkk: :umursamaz: :hulya:

canım çok geçmiş olsun:teselli: iyi haberler ver bize:Saruboceq:

islandım geçmiş olsun ..
anjio artık kolay eskisi gibi değil şükür ..
hemencecik atlatın artık kuzum hayırlısıyla ..

cok sagol nikoncan island cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Çok teşekkür ederim bitanelerim.opuyorumnanaktan
Bu 2. anjiyosu olacak sigara içmeye devam ederse de son olmayacak:mymeka:
Dualarınızı eksik etmeyin güzellerim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…