Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Çok teşekkür ederim bitanelerim.opuyorumnanaktan
Bu 2. anjiyosu olacak sigara içmeye devam ederse de son olmayacak:mymeka:
Dualarınızı eksik etmeyin güzellerim.a.s.

Dualarımız sizinle minik kuşum opuyorumnanaktan

ben hanım kız değil miyim :sinifsinif:

sen sokuyon böle hınzırca lafları arzucumun aklına ben biliyom...:umursamaz:
yok yok dur süprizzzzz
bence tatlıgacı akıl veriyi evet evet Tatlıgacı...
lmaz: alsanaalsanasmile

tabi meleğim eccüg merak etsinler de mi çatlasınlar eccüg ..

bu arada KK'ya teşekkürler senin gibi bi meleği hayatıma dahil etti Şeniz :enbuyukkk:

çiçek suratlım ben de çok teşekkür ederim önceliklen :asigim:

izlenimlerimi yazem ben de

ballandıra ballandıra anlatam ciğerim

kızlar burda ne kadar kişilerin fotolarını görsek de gerçekte çok farklı fotoda iri beklediğiniz minyon , minyon beklediğiniz iri çıkabiliyor

mesela ebişim ben küçükük ve zayıf bişey bekliyordum maaşallah sülün mübarek en uzunumuz oydu manken gibim kız zemuszemus

temelimi de abarttı abarttı klo kilo başım eti yidi o da minyon bir sincap boshayallersmile

tatlıgacım ; biri gelse bi sorsak (çocuğu ortalıktan kaldır) kim bekar? diye:)) 10 kişiden 7-8 i tatlıgacıyı gösteirrdi kesin çıtı pıtı bişey kadın yawbayanssulusmile

barbiciği de iri bekliordum ebişimi onun boyunda minyon, barbimi de ebişim gibi upuzun bekliordum tam tersi çıktı barbi de çıtır çıtır bir kızmış meğer:asigim:

ama inanın fiziksel özellikler dışında hiç yanılmadım hepsi aynı hatta burdakinden daha gırgır şamata muhabbet geçti çok güzeldi yakışıklı oğlumuz da hiç bizi üzmedi çok usluydu rahat rahat oturduk. sanki birbirimizi çok daha önceden beri tanıyormuş gibi muhabbet ettik. çok güzel bir gündü benim için çiçekler

çok çok teşekkür ederim bu güzel gün için hepinize taaa nerelerdn geldiniz

elimi cebime attırmadınız çok incesiniz kızlar çok çok teşekkür ederim tekrar.

april saaa özelliklen göstetmicez daa kıvran çiçeğim:))))))))

sen yokken koyacaz kaldırcaz deli ol:))))

ben bilem askerdeyken psikopat aşkımı gandırdım sen gandıramadın

üstelik istanbulda ilk tek başıma dışarı çıktım ve aşkito askerde :))))) yaaa çatla la acuuk göstermeeyoozzz

ballar arka sıradakileri izliyorum gelecem oktay bulunmuş çok merak ediim

Island cnm geçmiş olsun dualarımız sizinle..
Kızlar flormar allık kullanan var mıydı?

Teşekkürler tatlım, Allah sağlık versin herkese:Saruboceq:
Ben 41 numara teracotasını kullanıyorum çok ttalı bir pembe ve allık olarak da güzel. boshayallersmile

Ayyy film izler gibin oldum arzum ne gücel anlattın balım... boshayallersmile

Bağa ne gıcığın var la, alsanaalsanasmile
Kendimi intihar ederim bak...mafoldumben mafoldumben
Evdeki tüm sıvı kozmetikleri içerim, tüm kremleri yerim akannehir
intihar ederim erzu...lmaz:
sebebim olursun ban yapma bunu...
mafoldumben

islandım geçmiş olsun

off off gelmeyeli yıllar olmuş gibi :gitme:
sizleri çook özledim ve sebiyoom opuyorumnanaktan
arada yoklamaya çalışcam sizleri bitaneciklerim

nerelerdesin kız senalsanaalsanasmile

anladım cecile almanı öneririm kuzenim argesinde yetkiliydi 1 sene önce falan halende firmayla bağlantısı var tüm ürünler ambalajları içleri yurtdışından geliyor ve içerik olarak iyiler ben farlarını,allıklarını,köpük fondötenini,göz kalemleri,rimelleri,rujları hepsini kullandım ve hepsi güzel tavsiye ederim yani gönül rahatlığıyla alabilrsin

vayy pislükler kıvrım kıvrım kıvarndırcaksınız haaalsanaalsanasmile bende burda çatlıyorum meraktan yarın sınvaım yinede geliyorum buralara bizim kızlar resim eklemiş mi diye püü sizeee:umursamaz:aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bende açık pembe kullanmaya başladım
güzel emme şiddetle önermem ..

kaliteli bi tane pembe allık istiyom ..
ışıl ışıl olim ..
ne koyu ne açık pembe
aceba çok şey mi istiyom akannehir

Canım ben ışıl ışıl istemiyorum ışıl ışıl var pırıltısız sade bi pembe bi şeftali tonu alıcam. Işıl ışıl istiyosan terrecotalara bak..

aprilim yicene bana yolla sen kısa yoldan as kendini:tomato: ay ne kötüyümmakannehir:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…