- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.721
akitroş hoşgelmişsen..
mini ne kremi ki onlar bi açıkla..
island geçmiş olsun canım..
kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederim bitanem fotolarını gördüm kız çok hoşopuyorumnanaktan
Söle bakiim o yauşuklu çocuu nerden çaldınnguclubacismile
Ayy azcık anne ol be ne o öle gençkızlar gibi:dilcikar:
güle güle kullan cnm o kremler nedir ne işe yarar şisedeki ne ?akitoooommm hoşgeldinn canım çok özledik seniiiiopuyorumnanaktan
böğün kremlerimi aldınbayanssulusmile
yuz hatlarına yetişebılcek bır guzel yok zaten turkıyede o ayrı ama cıldı ve boyun kısmı kötu..bıraz o kısımlara uğraşsa daha taş olur..
ızmıre haftaya düşünuyorum cnm ordamısın sende..
bu arada benım adım miriana marina demecunku marina hıc sevmedıgım bırının adı
uhuuuuu ben geldim
sipora gideeedim gitmedim birazdan evde yapacam
bu akşam makyuj yapma niyetim var şeker torbaları
islandım geçmiş olsun çok çok bidenesi atlattınız ohh mis iyi oldu cano
nazo da bakmış akitrada fotolara çok sivindim
mini güle güle kullan anam
söhbetin de ne datlıydı. git bebeem
benim de canım hamburger çekiyoboshayallersmile
kuzumlarrrrr ben geldimm :teytey:
bisürü alıntı yapmıstım gitti yavvv :umursamaz:
bende sacı boyattım aksama herkeş geldiğinde resim atıcam
simdi dısarıyı bi turlayıp geliyorum :jeyyar:
hepinizi öptüm tatlıslar ballıslar opuyorumnanaktan
akitoooommm hoşgeldinn canım çok özledik seniiiiopuyorumnanaktan
böğün kremlerimi aldınbayanssulusmile
Slm güzeller,
Çok şükür hastane olaylarını atlattık iyiyiz şimdi.hihoyyyt
Sizleri çok özledim vakit geciremz oldun burada kaç gündür:sinifsinif:
İnanılmaz yorgunum ama bu aralar uykusuzluk, hava değişimi bir de faranjitim varakannehir
Fotolara baktım harika gözüküyorsunuz kızlar ne güzel vakit geçirmişsiniz, imrendim vallaboshayallersmile
Allah tekrarlarını nasip etsin burayı çok seviyorum hele böyle güzel paylaşımları görünce daha bi bağlanıyorum.olumunekankayizsmile
Ayy duygusal oluveedim hemenn:kedi:
söhbetin de ne datlıydı. git bebeem
benim de canım hamburger çekiyoboshayallersmile
benneyaptımkiben senden aldığım gazla 25dk stepper yaptım:roflol::roflol::roflol:islandım çok teşekkür ederim meleeem
niko bu ne gız şimdi gücelim hamburgeri koymuşsun daa başlamadım sipora hala yaaa
hoşgelmişsin pandoravereliniortak:smiley-cool:kzılar bloguma eklemişken sizleride mahrum bırakmak istemedim ve tanrıçama yan destek olam dedim ,malum ,işbirliği içinde çalışmaktayız hatunlaopuyorumnanaktan
şimdi gelelim fasulyenin faydalarına yani paylaşmak istediğim konuya ,
1. çok ekonomik ,ınglot duraline ve mac studio fix almak isteyipte alamayan ve henüz almamış olanlara yarayacak bu pratik ve ekonomik bilgi, resimli olarak sergiliyorum ;
buyrunuz....yerimseniben
evettt, duraline edinmeye gerek yok ...
bildiğiniz herhangi bir jöle veya saç köpüğü hatta saç spreyi ile de aynı işlem yapılabilir...
fırçamızı az miktarda jöle ye yada saç köpüğüne batırıp, (köpüğü sallamanıza gerek yok ) daha sonra da pigmentimize -toz farımıza batırıyoruz ve işlemi göz kapağımıza uyguluyoruz...
alın size renkli eyeliner hatta isterseniz far olarak kullanın ,gün bayu çıkmayan ve topaklayan bir far ne süper değil mi!! ?
hemen kuruyor 1 dk bekleyin en fazla, sonrasında isterseniz parmak ucunuzla ovun ,çıkmayacak:)
veeeeeee;
makyajınızı sabitlemeniz mümkün bir saç spreyi ile:) nasıl mI;
makyaj bitimin de 30 cm mesafeden saç spreyini yüzünüze sıkın ve kısa bir süre bekleyin ,işte size mac studio fix in an iyi çakması bayanssulusmile
ve makyajınız sabitleniyor ,ne akıyor ne kokuyor ne de bulaşıyorkaydirigubbakcemile5
:tomato: benim suçum yok, hep aprilin suçu, burger king lafını açtığından beri aklımda:enbuyukkk: I__boshayallersmile__Igelir gelmez karşılaştıım manzaraya bakkkötükedihüso:umursamaz:
kzılar bloguma eklemişken sizleride mahrum bırakmak istemedim ve tanrıçama yan destek olam dedim ,malum ,işbirliği içinde çalışmaktayız hatunlaopuyorumnanaktan
şimdi gelelim fasulyenin faydalarına yani paylaşmak istediğim konuya ,
1. çok ekonomik ,ınglot duraline ve mac studio fix almak isteyipte alamayan ve henüz almamış olanlara yarayacak bu pratik ve ekonomik bilgi, resimli olarak sergiliyorum ;
buyrunuz....yerimseniben
evettt, duraline edinmeye gerek yok ...
bildiğiniz herhangi bir jöle veya saç köpüğü hatta saç spreyi ile de aynı işlem yapılabilir...
fırçamızı az miktarda jöle ye yada saç köpüğüne batırıp, (köpüğü sallamanıza gerek yok ) daha sonra da pigmentimize -toz farımıza batırıyoruz ve işlemi göz kapağımıza uyguluyoruz...
alın size renkli eyeliner hatta isterseniz far olarak kullanın ,gün bayu çıkmayan ve topaklayan bir far ne süper değil mi!! ?
hemen kuruyor 1 dk bekleyin en fazla, sonrasında isterseniz parmak ucunuzla ovun ,çıkmayacak:)
veeeeeee;
makyajınızı sabitlemeniz mümkün bir saç spreyi ile:) nasıl mI;
makyaj bitimin de 30 cm mesafeden saç spreyini yüzünüze sıkın ve kısa bir süre bekleyin ,işte size mac studio fix in an iyi çakması bayanssulusmile
ve makyajınız sabitleniyor ,ne akıyor ne kokuyor ne de bulaşıyorkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?