- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.761
yaptım kız kızma
yapmasam uyuyamazdım kednime sinirlenmekten:)))
hem de 1 seat 15 dakika laaa şimdi banyodan çıktım havlularla ahanda bunları yaziim seksü seksü
bence sen jöleişi falan olur da sprey işini yapma gacım nolur nolmaz senin cilt hassas
abooooooooo
gitti recim çok güzelmiş laa bayıldım ne tatlı şey o öle küçük mü büyük mü onu anlayamadım
oh oh bu ne özen
kalbini yiyim islo
vaay kimleri görünnü
akannehirderdim birken iki oldu, yarın bking uğrasam yanında da soğan halkası cokacimcoook
trençkot güzelmişkaydirigubbakcemile5
rengi boyu posu modeli tam trençkot
kız sıkılmışsındır kaç yıldır:1shok:
bizim de burda bir tanıdık var yani haberin olabayanssulusmilesempatiksalakcinni
ya biz hem güzel hem seksi hem de becerikli hatunlar olmak zorundamıyız
valla sevgülülerimizi nasıl bğendik bilmem haaa bu kadar kusursuzluğğa erkek dayanmaz anacım yaa
pastanın o kalpleri nasıl yaptın a ciğerim
ay ben bi giyinsem iyi olacak:))
ya biz hem güzel hem seksi hem de becerikli hatunlar olmak zorundamıyız
valla sevgülülerimizi nasıl bğendik bilmem haaa bu kadar kusursuzluğğa erkek dayanmaz anacım yaa
pastanın o kalpleri nasıl yaptın a ciğerim
ay ben bi giyinsem iyi olacak:))
liv de soğan halkası yiyor
ben ne yesem acaba kapalı çarşıı izlerkene
ay sadece o çocuk için izleyecem
fragmanlarda gördüm kıza yine içli içli bakıyor güzelim ya ne kadar tatlı çocuk hem seksi hem tatlı he kadayıflı hem frambuazlı hem muzlu hem de bitter çikolatalı
gelelim resimm yorumlarınazemuszemus
Tembel tosbiş bende seni harbi harbi kilolu sanıyodum bu ne yaaalmaz: neren kilolu kzm senin tam hatun gibisin öyle abartcak bi kilon yok ayrıca saç kesimine bayıldım çok modern halka küpelerde nasıl yakışmışş çok beğendim çok tatlısın ya bide dövmeni görseydim keşkeaklinialirimsmile
İlarzum önceki gördüğüm resimlerinden daha farklı geldin bana yüzün ne kadar güzel ya allah özenip de yaratmış çok beğendim saçlarda upuzun nası uzattın kız totona kadarrkaydirigubbakcemile3 ayrıca çok fotojeniksinopuyorumnanaktan güzel yüzlüm
Tatlı Gacım yani çocuun senin oldunu bilmesem inanmam kız maşallah yaa ne kadar güzelmişsin sen çok sexüü yüz hatların varraklinialirimsmile oğlunda nasıl tatlı allahım ya maşallah nazar değmesin yaa çok yakışıklı bi delikanlı olcak büyüyünce:jeyyar:
Barbiem seni de az çok biliyodum resimlerinden sende yanıltmadın beni burda gözüktüğün kadar güzelmişsin gerçekten tam barbie gibi kibar bi hatunsunŞeniz
Ebişim sende resimlerde yamuk çıkmışım demişsin ama çok doğal çok tatlı çıkmışsın çok beğendim senideopuyorumnanaktan fiziğin de çok güzel belli maşallah cnma.s.
yarın geliyor musun bari:asigim:kuzularım çığlıklarım ben geldim:teytey:
allah kimsenin pc sizene zeval vermesiinn..aminnn:Saruboceq:rabbim kimsenin modemine zeval vermesin..aminn:Saruboceq:yarab kimseyi kk sız bırakma aminn:Saruboceq:
evet canlar,pc mort oldu intihar etti en sonunda..bana format at diyip duruyodunuz,attırdım,yenilettim,lakin az önce gelen pc beni sükütu hayale uğrattımafoldumben
zalak ben,yani tanrıçanız arkadaşınız,interenet şifresini bilmediği için internete bağlanamıyoohaoldumsmile
bu sorunu en kısa zamanda çözüp aranıza dönücem işallah...
ne gelmiş,nede geçmişinizi-tatlicadiarzu-okuyabilicemboshayallersmilenede resim ekliyebilicemboshayallersmile
peki şu an nasıl girdin diye bi ses hatta sesler duyuyor gibiyim:smiley-cool:bu yiğenin pc,biraz takılıp geri iade edicemeyvahedigeldismilefeysbuka giremesse ömründen ömür gider bizimkinin-tatlicadiarzu-
evet açıklama yaptım,şimdi yarışmaya göz atıcam,malum resimleri ben toplıyacaktım,mesajlarıma bakıcam,sonra sizle vedalaşaıp çıkmam gerekicekmafoldumben
siz takılınolumunekankayizsmilesizi çok özledim,herbirinizi ayrı özledim,şu sorunuda halledip gelicem kısmetse..şimdilik sizi öpüyorum,allaha emanet olunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?