Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ya valla sadece balkona çıktım o anahtarlalaelaelaelaelae
Ulen kırk yılın başı hamaratlığım tuttu azcuk da size nispet yapem dedim burnumdan getirdiniz yavvalsanaalsanasmile

Valla arzum kimine göre tek kişilik kimine göre 10 kişilik göreceli yani ama baa sorarsan 2 hamlede hallederim.naniknanik
Ohh hep sen mi baştan çıkarcan biraz da senin bi yerlerin şişsin.hihoyyyt

liv de soğan halkası yiyor

ben ne yesem acaba kapalı çarşıı izlerkene

ay sadece o çocuk için izleyecem

fragmanlarda gördüm kıza yine içli içli bakıyor güzelim ya ne kadar tatlı çocuk hem seksi hem tatlı he kadayıflı hem frambuazlı hem muzlu hem de bitter çikolatalı

ya biz hem güzel hem seksi hem de becerikli hatunlar olmak zorundamıyız

valla sevgülülerimizi nasıl bğendik bilmem haaa bu kadar kusursuzluğğa erkek dayanmaz anacım yaa

pastanın o kalpleri nasıl yaptın a ciğerim

ay ben bi giyinsem iyi olacak:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Demek sizin orda da o tanıdıktan mevcut.naniknanikguclubacismile.ni dimek hayatım hemen gönderem, hangi kargo?
ama alıntıyı bi sil canım..he olar mı?yerimseniben

bence bu nurgül yeşilçay kaşları kaldırmış o yüzden kırışıklık yok

gözler bi acayip olmuş kadında ya bi operasyon var kesin bence

hiç ama..:umursamaz:aklinialirimsmile
Kendikendilerinimethedenkküyelerismili

ay bi de soyunuk muş bu hatuuunnnn....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Giyin kız olmadık yerlerini üşütcen valla burdaki gacılar pek meraklı hemen bi foto isteyiverirler haasempatiksalakcinni

Kalp şeklinde kurabiye kalıpları var ya onu bastım keke hemencik çıktı artık bunlar deyip pasta öncesi kalpli kek kalıntılarını da yiyiverdim.bilmiyorumkismile

sogan halkasını kipadan almıştım ısıtıcam bir de sarmısağı dövüp moyenez ile karıştırayım diyorum ...soganları mideye götürken iyi olur cokacimcoook ne pis bogaz hatunum vallaha cokacimcoook

aaaaaaaaay bende çoçuğa hastayım ne karizma çoçuk ya :asigim: ama diziyi aslı için izliyorum

Ben geldim canlarımmmm :icecream:

anaam o da nesi? akannehir
Tanrıçam aşşada :1shok:

gözleriniovuşturanaprilsmili
akannehir

Tanrıça gelmiş...artık 2,5 saat alıntı yapıp, yorum yapar..işi çoooook..
Nirdeydin gıı organizatör tanrıça..netkafeden mi girdin..

kuzularım çığlıklarım ben geldim:teytey:
allah kimsenin pc sizene zeval vermesiinn..aminnn:Saruboceq:rabbim kimsenin modemine zeval vermesin..aminn:Saruboceq:yarab kimseyi kk sız bırakma aminn:Saruboceq:
evet canlar,pc mort oldu intihar etti en sonunda..bana format at diyip duruyodunuz,attırdım,yenilettim,lakin az önce gelen pc beni sükütu hayale uğrattımafoldumben
zalak ben,yani tanrıçanız arkadaşınız,interenet şifresini bilmediği için internete bağlanamıyoohaoldumsmile
bu sorunu en kısa zamanda çözüp aranıza dönücem işallah...
ne gelmiş,nede geçmişinizi-tatlicadiarzu-okuyabilicemboshayallersmilenede resim ekliyebilicemboshayallersmile
peki şu an nasıl girdin diye bi ses hatta sesler duyuyor gibiyim:smiley-cool:bu yiğenin pc,biraz takılıp geri iade edicemeyvahedigeldismilefeysbuka giremesse ömründen ömür gider bizimkinin-tatlicadiarzu-
evet açıklama yaptım,şimdi yarışmaya göz atıcam,malum resimleri ben toplıyacaktım,mesajlarıma bakıcam,sonra sizle vedalaşaıp çıkmam gerekicekmafoldumben
siz takılınolumunekankayizsmilesizi çok özledim,herbirinizi ayrı özledim,şu sorunuda halledip gelicem kısmetse..şimdilik sizi öpüyorum,allaha emanet olunopuyorumnanaktan

gaza gelip gidicem tatlı yicem
şişkoyum işte lmaz:alsanaalsanasmile
o sizin güzel gören gözleriniz tatlışım ..

island geçmiş olsun kuzum

yarın geliyor musun bari:asigim:
bu seferki şifreni "niko" yap hatırlaması kolay olar:smiley-cool:

tanrıçam, Bitanem,hihoyyyt
Eğer şifreni hatırlamıyorsan, TTNet müşteri hizmetlerini ara.
Modemi tekrar kurabilirsiniz birlikte.
Eğer sen kendine özel şifre almamışsan,
genelde şifren, telefon numarandır bebeğim.
dene istersen bir balum.

Benim tatlı kokoş arkadaşlarım,opuyorumnanaktan
ben yarın sevdalıma gidiyorum.:asigim: :sm_cool:
Çok erken kalkacağım içün şimdi çıkmam lazım...boshayallersmile
Bir dizi bakımlar yapçam zira...zemuszemus -tatlicadiarzu-

Yarın akşam 9.30 gibi buradayım hepinizi öpüyorum kukucanlarım :lepi:
İyi gecelerrr
opuyorumnanaktan

daanrıçaaaamm kız kaşla göz arasında gelmişsin gitmişsin yaaawww

ne zaman olacak acep pc yarışmayı duyuracaz bidenesim biliin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…