Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gelelim resimm yorumlarınazemuszemus

Tembel tosbiş bende seni harbi harbi kilolu sanıyodum bu ne yaaalmaz: neren kilolu kzm senin tam hatun gibisin öyle abartcak bi kilon yok ayrıca saç kesimine bayıldım çok modern halka küpelerde nasıl yakışmışş çok beğendim çok tatlısın ya bide dövmeni görseydim keşkeaklinialirimsmile

ılarzum önceki gördüğüm resimlerinden daha farklı geldin bana yüzün ne kadar güzel ya allah özenip de yaratmış çok beğendim saçlarda upuzun nası uzattın kız totona kadarrkaydirigubbakcemile3 ayrıca çok fotojeniksinopuyorumnanaktan güzel yüzlüm

Tatlı Gacım yani çocuun senin oldunu bilmesem inanmam kız maşallah yaa ne kadar güzelmişsin sen çok sexüü yüz hatların varraklinialirimsmile oğlunda nasıl tatlı allahım ya maşallah nazar değmesin yaa çok yakışıklı bi delikanlı olcak büyüyünce:jeyyar:

Barbiem seni de az çok biliyodum resimlerinden sende yanıltmadın beni burda gözüktüğün kadar güzelmişsin gerçekten tam barbie gibi kibar bi hatunsunŞeniz

Ebişim sende resimlerde yamuk çıkmışım demişsin ama çok doğal çok tatlı çıkmışsın çok beğendim senideopuyorumnanaktan fiziğin de çok güzel belli maşallah cnma.s.

tatlı gacım ,bana bişi olmadı ,cildim de problem yok hiçboshayallersmile
bunlardan ötürü de yaşamadım ...
sertlik ,yapış yapış bir his olmuyor canım kesinlikle ...
dene ve gör tatlışkombayanssulusmile

nikoncan ; canım uygula sende şikerropuyorumnanaktan

islo iyi haberler getirmişsin. tekrar geçmiş olsun canım:1hug:
aramıza hoşgeldinvereliniortak
Teşekkürler canımın içiopuyorumnanaktan inşallah toparlar bir an önce kendini.:Saruboceq:
Çok teşekkürler bitanemopuyorumnanaktan
tanrıçam gelsin artık ya =(((((((((((((((((((

Evett yaaa:sinifsinif:

nikoncan burdamısın kı..trençkotumu ekliim..
Çok oldu ben bunu alalı ,o zaman çok yaygın bile değildi tençkot, son iki yıldki gibi..
oğluşumdan büyük yaniiii..
yerimseniben

Bugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni

bak baaaak ..akannehirpastamsı dediği yaratığa bak şahane duruyor..hihoyyyt
eline sağlık çok lezzetli görüküyor..
boshayallersmile

güzel sözlerine sağlık...ne sexüülüüü kız sexülük mü kalmış bizde..oğluşum için tespitlerin doğru şekerciim.olumunekankayizsmileaklinialirimsmile

bak baaaak ..akannehirpastamsı dediği yaratığa bak şahane duruyor..hihoyyyt
eline sağlık çok lezzetli görüküyor..
boshayallersmile

Sağol şekerim valla halim yoktu kremasını pek sıvayamadım tatlı tatlıdır diyerek götürüyom amasempatiksalakcinni

oh oh bu ne özen
kalbini yiyim islo

eline saglik canim, cok lezzetli gorunuyor cokacimcoook
vaay kimleri görünnü

bende kapalıçarşıyı izlerken bunu yiyeceğimmmmm:dilcikar:

sogan halkası =)
akannehirderdim birken iki oldu, yarın bking uğrasam yanında da soğan halkası cokacimcoook

ahanda bu, krınkılmış kumaşı da..biraz buruşuk havası var..
trençkot güzelmişkaydirigubbakcemile5
rengi boyu posu modeli tam trençkot
kız sıkılmışsındır kaç yıldır:1shok:
bizim de burda bir tanıdık var yani haberin olabayanssulusmilesempatiksalakcinni

benneyaptımkiben senden aldığım gazla 25dk stepper yaptım:roflol::roflol::roflol:

yaptım kız kızma

yapmasam uyuyamazdım kednime sinirlenmekten:)))

hem de 1 seat 15 dakika laaa şimdi banyodan çıktım havlularla ahanda bunları yaziim seksü seksü

bence sen jöleişi falan olur da sprey işini yapma gacım nolur nolmaz senin cilt hassas

abooooooooo

gitti recim çok güzelmiş laa bayıldım ne tatlı şey o öle küçük mü büyük mü onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…