- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.741
liv ızmırın şirinyer kısmına gelıcem sanırım..bellı degıl gerçide..bay abı işlerım var karışık
Teşekkürler canımın içiopuyorumnanaktan inşallah toparlar bir an önce kendini.:Saruboceq:islo iyi haberler getirmişsin. tekrar geçmiş olsun canım:1hug:
aramıza hoşgeldinvereliniortak
Çok teşekkürler bitanemopuyorumnanaktanoyy kzuum benm ya çok özlettin kendiniiŞenizolumunekankayizsmile hg cnmmsositososito
güle güle kullan bitanemmkaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktan
gelir gelmez karşılaştıım manzaraya bakkkötükedihüso:umursamaz:
tanrıçam gelsin artık ya =(((((((((((((((((((
Bugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni
eline saglik canim, cok lezzetli gorunuyor cokacimcoook
Bugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni
gelelim resimm yorumlarınazemuszemus
Tembel tosbiş bende seni harbi harbi kilolu sanıyodum bu ne yaaalmaz: neren kilolu kzm senin tam hatun gibisin öyle abartcak bi kilon yok ayrıca saç kesimine bayıldım çok modern halka küpelerde nasıl yakışmışş çok beğendim çok tatlısın ya bide dövmeni görseydim keşkeaklinialirimsmile
İlarzum önceki gördüğüm resimlerinden daha farklı geldin bana yüzün ne kadar güzel ya allah özenip de yaratmış çok beğendim saçlarda upuzun nası uzattın kız totona kadarrkaydirigubbakcemile3 ayrıca çok fotojeniksinopuyorumnanaktan güzel yüzlüm
[COLOR="Purple"]Tatlı Gacım yani çocuun senin oldunu bilmesem inanmam kız maşallah yaa ne kadar güzelmişsin sen çok sexüü yüz hatların varraklinialirimsmile oğlunda nasıl tatlı allahım ya maşallah nazar değmesin yaa çok yakışıklı bi delikanlı olcak büyüyünce:jeyyar:[/COLOR]
Barbiem seni de az çok biliyodum resimlerinden sende yanıltmadın beni burda gözüktüğün kadar güzelmişsin gerçekten tam barbie gibi kibar bi hatunsunŞeniz
Ebişim sende resimlerde yamuk çıkmışım demişsin ama çok doğal çok tatlı çıkmışsın çok beğendim senideopuyorumnanaktan fiziğin de çok güzel belli maşallah cnma.s.
bak baaaak ..akannehirpastamsı dediği yaratığa bak şahane duruyor..hihoyyyt
eline sağlık çok lezzetli görüküyor..boshayallersmile
oh oh bu ne özenBugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni
vaay kimleri görünnüeline saglik canim, cok lezzetli gorunuyor cokacimcoook
akannehirderdim birken iki oldu, yarın bking uğrasam yanında da soğan halkası cokacimcoookbende kapalıçarşıyı izlerken bunu yiyeceğimmmmm:dilcikar:
sogan halkası =)
trençkot güzelmişkaydirigubbakcemile5ahanda bu, krınkılmış kumaşı da..biraz buruşuk havası var..
kalbinin anahtarı olabülü:roflol::roflol::roflol:island anam, o anahtarla naaptın ,pastanın yanında.CADIARZU.
island anam, o anahtarla naaptın ,pastanın yanında.CADIARZU.
benneyaptımkiben senden aldığım gazla 25dk stepper yaptım:roflol::roflol::roflol:
Teşekkürler Pandoşşşş..opuyorumnanaktan
ilginçmiş hakkaten..peki bu jöleli far gözümüzde ser sert durmaz mı?
Saç spreyini yüzümüze sıkmak..kız suratımıza bişeyler olmasın..zaten yola getirmek için denemediğim şey yok.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?