- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.841
he looooooooo valla yptımm :))
saol tospısımmm
akito hoş geldin bebemopuyorumnanaktan
ex minicik 1 peri sen de güle güle kullanbayanssulusmile
o markayı hiç duymadım bir özelliği var mı, nerden aldın:hulya:
akitroş hoşgelmişsen..
mini ne kremi ki onlar bi açıkla..
island geçmiş olsun canım..
güle güle kullan cnm o kremler nedir ne işe yarar şisedeki ne ?
ok cnm =) hıhı izmirdeyim ...sen izmirin neresine geleceksin ?
aktirammmmmmmm özledik seni ya
bende bugun body shoptan kremlerimi aldım bir de nivea deo parfümden =)
kuzularım çığlıklarım ben geldim:teytey:
allah kimsenin pc sizene zeval vermesiinn..aminnn:Saruboceq:rabbim kimsenin modemine zeval vermesin..aminn:Saruboceq:yarab kimseyi kk sız bırakma aminn:Saruboceq:
evet canlar,pc mort oldu intihar etti en sonunda..bana format at diyip duruyodunuz,attırdım,yenilettim,lakin az önce gelen pc beni sükütu hayale uğrattımafoldumben
zalak ben,yani tanrıçanız arkadaşınız,interenet şifresini bilmediği için internete bağlanamıyoohaoldumsmile
bu sorunu en kısa zamanda çözüp aranıza dönücem işallah...
ne gelmiş,nede geçmişinizi-tatlicadiarzu-okuyabilicemboshayallersmilenede resim ekliyebilicemboshayallersmile
peki şu an nasıl girdin diye bi ses hatta sesler duyuyor gibiyim:smiley-cool:bu yiğenin pc,biraz takılıp geri iade edicemeyvahedigeldismilefeysbuka giremesse ömründen ömür gider bizimkinin-tatlicadiarzu-
evet açıklama yaptım,şimdi yarışmaya göz atıcam,malum resimleri ben toplıyacaktım,mesajlarıma bakıcam,sonra sizle vedalaşaıp çıkmam gerekicekmafoldumben
siz takılınolumunekankayizsmilesizi çok özledim,herbirinizi ayrı özledim,şu sorunuda halledip gelicem kısmetse..şimdilik sizi öpüyorum,allaha emanet olunopuyorumnanaktan
bi 5 kg alsan iyi olurda ..
gözü tırmalayan bi zayıflıyın yok ki güzelim ..
tamam zayıfsın ama çirkin durmuyo kaydirigubbakcemile5
dolphinebru mesaj attım saa civap bekliiim dört gözlen[/QUOT
aşkol tatlım hemen mesajına cevap yazıverdim senin için albüm oluşturdum bloga koydum her gun yeni modeller ekliyorum bu ara sınavım var fazla araştırma yapamadım ama ara ara bak bloga kadınlar kulubunde profilimde album yaptım ona hepsine ara ara bak tatlım inşallah hayalindeki modeli bulursun öpüyorum
geçimiş olsun tatlışkomSlm güzeller,
Çok şükür hastane olaylarını atlattık iyiyiz şimdi.hihoyyyt
Sizleri çok özledim vakit geciremz oldun burada kaç gündür:sinifsinif:
İnanılmaz yorgunum ama bu aralar uykusuzluk, hava değişimi bir de faranjitim varakannehir
Fotolara baktım harika gözüküyorsunuz kızlar ne güzel vakit geçirmişsiniz, imrendim vallaboshayallersmile
Allah tekrarlarını nasip etsin burayı çok seviyorum hele böyle güzel paylaşımları görünce daha bi bağlanıyorum.olumunekankayizsmile
Ayy duygusal oluveedim hemenn:kedi:
hoşgeldin canısı özletme kendini bu kadar yaa:kedi:kuzumlarrrrr ben geldimm :teytey:
bisürü alıntı yapmıstım gitti yavvv :umursamaz:
bende sacı boyattım aksama herkeş geldiğinde resim atıcam
simdi dısarıyı bi turlayıp geliyorum :jeyyar:
hepinizi öptüm tatlıslar ballıslar opuyorumnanaktan
kzılar bloguma eklemişken sizleride mahrum bırakmak istemedim ve tanrıçama yan destek olam dedim ,malum ,işbirliği içinde çalışmaktayız hatunlaopuyorumnanaktan
şimdi gelelim fasulyenin faydalarına yani paylaşmak istediğim konuya ,
1. çok ekonomik ,ınglot duraline ve mac studio fix almak isteyipte alamayan ve henüz almamış olanlara yarayacak bu pratik ve ekonomik bilgi, resimli olarak sergiliyorum ;
buyrunuz....yerimseniben
evettt, duraline edinmeye gerek yok ...
bildiğiniz herhangi bir jöle veya saç köpüğü hatta saç spreyi ile de aynı işlem yapılabilir...
fırçamızı az miktarda jöle ye yada saç köpüğüne batırıp, (köpüğü sallamanıza gerek yok ) daha sonra da pigmentimize -toz farımıza batırıyoruz ve işlemi göz kapağımıza uyguluyoruz...
alın size renkli eyeliner hatta isterseniz far olarak kullanın ,gün bayu çıkmayan ve topaklayan bir far ne süper değil mi!! ?
hemen kuruyor 1 dk bekleyin en fazla, sonrasında isterseniz parmak ucunuzla ovun ,çıkmayacak:)
veeeeeee;
makyajınızı sabitlemeniz mümkün bir saç spreyi ile:) nasıl mI;
makyaj bitimin de 30 cm mesafeden saç spreyini yüzünüze sıkın ve kısa bir süre bekleyin ,işte size mac studio fix in an iyi çakması bayanssulusmile
ve makyajınız sabitleniyor ,ne akıyor ne kokuyor ne de bulaşıyorkaydirigubbakcemile5
Bugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
kuzularım çığlıklarım ben geldim:teytey:
allah kimsenin pc sizene zeval vermesiinn..aminnn:Saruboceq:rabbim kimsenin modemine zeval vermesin..aminn:Saruboceq:yarab kimseyi kk sız bırakma aminn:Saruboceq:
evet canlar,pc mort oldu intihar etti en sonunda..bana format at diyip duruyodunuz,attırdım,yenilettim,lakin az önce gelen pc beni sükütu hayale uğrattımafoldumben
zalak ben,yani tanrıçanız arkadaşınız,interenet şifresini bilmediği için internete bağlanamıyoohaoldumsmile
bu sorunu en kısa zamanda çözüp aranıza dönücem işallah...
ne gelmiş,nede geçmişinizi-tatlicadiarzu-okuyabilicemboshayallersmilenede resim ekliyebilicemboshayallersmile
peki şu an nasıl girdin diye bi ses hatta sesler duyuyor gibiyim:smiley-cool:bu yiğenin pc,biraz takılıp geri iade edicemeyvahedigeldismilefeysbuka giremesse ömründen ömür gider bizimkinin-tatlicadiarzu-
evet açıklama yaptım,şimdi yarışmaya göz atıcam,malum resimleri ben toplıyacaktım,mesajlarıma bakıcam,sonra sizle vedalaşaıp çıkmam gerekicekmafoldumben
siz takılınolumunekankayizsmilesizi çok özledim,herbirinizi ayrı özledim,şu sorunuda halledip gelicem kısmetse..şimdilik sizi öpüyorum,allaha emanet olunopuyorumnanaktan
güle güle git bitanem sevdicegineeBenim tatlı kokoş arkadaşlarım,opuyorumnanaktan
ben yarın sevdalıma gidiyorum.:asigim: :sm_cool:
Çok erken kalkacağım içün şimdi çıkmam lazım...boshayallersmile
Bir dizi bakımlar yapçam zira...zemuszemus -tatlicadiarzu-
Yarın akşam 9.30 gibi buradayım hepinizi öpüyorum kukucanlarım :lepi:
İyi gecelerrr opuyorumnanaktan
Kızlar ne dicem sizce hangi bölümü seçmeliyim kafam çok karışık bi seçim yapamıyorum:sinifsinif:
Coğrafya
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
Tarih
Türk Dili ve Edebiyatı
Türkçe Öğretmenliği
dün bezelye yapmıştım onu yiycem şimdi yanında domates :)
makkaş topiğinin sıkı takipçilerindenim bensempatiksalakcinnibebik eski adımı nerden bilion aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu marka bitkiselmiş efem , içinde zibilyon tene yağ çiçek özü vs..var
ben uzun zamandır bu markayı biliodum araştırdım,aldım şimdilik memnunum çok güzel kokusu özellikle göz kremini çok zevdim bayanssulusmile eczanelerde var bebeğim dermokozmetik ürünübayanssulusmile
ay Allahımakannehir o ne dehşet, iğrenç bir resimdikızlar yaa sızlerde benım gıbı her oglen ne yıyım bnugun dıye dusunuyomusunuz ya cıldırcam hergun aynı soruuuu ve sonunda yıne aynı seylerı yıyorum hepp hergun aynı muhabbett yaa sıkıldım artıkk
bugun ne yıcemm ??kafamçokkarıştı
makkaş topiğinin sıkı takipçilerindenim bensempatiksalakcinni
burdaki bütün arkileri ordan biliyorum şahsen
Ay allahımakannehir o ne dehşet, iğrenç bir resimdiklava: Ay ben bugün daha nasıl kendime gelicem bilmem:sinifsinif:
Sanki yemek yapcak benim gibi düşünüyo:mymeka:
Yürü git benim için hamburger ve soğan halkası ye:mymeka:
Ya da sosis ye o resindekine benzerakannehir ıyy çok kötü oldum:1shok:
dolphinebru mesaj attım saa civap bekliiim dört gözlen[/QUOT
aşkol tatlım hemen mesajına cevap yazıverdim senin için albüm oluşturdum bloga koydum her gun yeni modeller ekliyorum bu ara sınavım var fazla araştırma yapamadım ama ara ara bak bloga kadınlar kulubunde profilimde album yaptım ona hepsine ara ara bak tatlım inşallah hayalindeki modeli bulursun öpüyorum
tamam meleğim bakıyorum hemen
kızlar yaa sızlerde benım gıbı her oglen ne yıyım bnugun dıye dusunuyomusunuz ya cıldırcam hergun aynı soruuuu ve sonunda yıne aynı seylerı yıyorum hepp hergun aynı muhabbett yaa sıkıldım artıkk
bugun ne yıcemm ??kafamçokkarıştı
gülo ben ne yemesem diye düşünüyorum
kızlar nette farklı salata cesıtlerı ararken karsıma ne cıktı sızlerle de paylasmak ısıyorum :)))))
bende gordugumde ole tuhaf oldum arkdaslarımda benımle aynı duyguyu yasasın ıstedım :))
ayyy ne kadannn düşüncelisinnnnnklava: akannehir akannehir akannehir :tomato:
Allah rızası için kaldır gülünnüalsanaalsanasmilebende gordugumde ole tuhaf oldum arkdaslarımda benımle aynı duyguyu yasasın ıstedım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?