- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.821
Off off bende yıyıomyıoym almıyom yemıyıcem artık ya madem alamıyorum kılo yoruluyom ya yemek yemekden
ebiş yeminlen boğacam seniklava: klava:
ebişim daha böyle konuşursan seni çok pis yolacam sanırsam
kızım nasıl kilo alamıyorsun sen ya
akşamları ye yat makarna patates bu kadar bidenem yaa
bir de gece yatmadan tatlı şeşler tüketirsen sabah çok aç kalkarsın bu da fazla yemeni sağlar
aklında olsun
klava: arzuu yett hadi
dalalım şu ebiş karısınaklava:
arzum blogları gezerken bı arkdasın bloguna takılı kaldım bu soylıcemı ıyı dınle yorumunu yaptammmı
hanı su farları renklı eyelıner yapma varya macdede konusmustum senınle adı duralın olan sıvı seysi
onu ekonomık yonde yapma dıye arkdas yazmıs blogunda
dralın almamıza gerrek yokmus sac sıpreyı varya sekıllendırıcı onu sıkıyomusuz yada sac kopucu azcık mıktarda sonrada farımızı alıyoruz fırca yardımıyla sıpreye karıstırıp eyelıner cekıyomusuz 1 dk sonra hemın kuruyomus ve elınle ovsanda hemn cıkmıyomus
ayrıyetten de mac ın varya makyaj sabıtleyıcısı akmasın bozulmasın dıye onun yerınede yuzune 30 40 cm uzakdan makyaj bıttıkten sonra sıkıyomussun uzakdan yuzune makyaj sabıtleyıcı oluyomus ne dıyosun bu fıkre
kızlar yorumlayın beklıyorum
kızlar bende katılayım aranıza vereliniortak tanışalım
klava: arzuu yett hadi
dalalım şu ebiş karısınaklava:
ebiş bence hiçte somalili gibi durmuyosun
hatta manken gibidi denebilir fiziğine
yüzün çökük ve kaşık kadar değil ki
tam kilondasın boyunda iyi
bu kadar kilo almak istiyorum diye biraz daha yakınırsan
Allah seni öyle bir dombili yaparki
birdahaki buluşmaya gelmen için seni evden vinçle çıkarrız ona göre bacımm naniknanik
kızlar bende katılayım aranıza vereliniortak tanışalım
hadı hanısak bacım kaynasak oncelıkle aramıza hısgeldın hıc pısman olmıcaksın aramıza katıldıgın ıcın onu solımmsana cok eglencelı vakıstler gecırecegız cumburcematt :))
ben ebıs ıstanbuldan
tekrar hosgeldın
sabahları kacda gırersın nete kahvaltı sana aıt olsunmu ??
:))))lülülülülülülülülülülülü
kızı geldıgıne gelcene pısman etcem :)))
yok sekerım gelcen ıcınden ne gecıyosa bızlerre kahvaltı hzırlıcan dıger sayflaara bak gorursun
alıntı yapın yanında mQ var ya ona tıklıcan ..
sonra en son alıntı yapcan mesajda alıntı yapı tıkla ..
tıkladıklarının hepsi çıkmış olcak.
kızlar senelerdır buradayım ama yazılarda coklu alıntı yamayı ben bılmıyorum ya nasıl yapıyosunuz ogretrmısınız bana
yapmayın kıymayın bana buda benım derdım sızın tam tersı sorununuz sızde dıle getrmeyın ozamn zayıflıcam dıye sınır oluyorum zayıflamak ısteyen ınsanlara cok kotu duran kılo olsa neyse dıcem sunlara bak ben almak ıcın neler yapıyom psıkolojım boozuluyo bunlar verıyo kıloyu
helekı tospık neyı varsa kac gundur vercem vercem dıyo kotu deıl kılo bakıncaa aa kılolu ınsan demez goren ben demedım sahsen
ama bana bakan aa ne zayıf dıyoo(( manken gıbı denmıyo yanı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?