Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ebişim daha böyle konuşursan seni çok pis yolacam sanırsam

kızım nasıl kilo alamıyorsun sen ya
akşamları ye yat makarna patates bu kadar bidenem yaa

bir de gece yatmadan tatlı şeşler tüketirsen sabah çok aç kalkarsın bu da fazla yemeni sağlar

aklında olsun

ama bebıs yalnmı gordun sende abartıoymuyum ben bu konuyu konusun ya sız gordunuz kotu deılmı 5 10 kılo lazım resmen olmuyo yıyom ıvır zıvır aksamları aama yokk

klava: arzuu yett hadi
dalalım şu ebiş karısına
klava:

yapmayın kıymayın bana buda benım derdım sızın tam tersı sorununuz sızde dıle getrmeyın ozamn zayıflıcam dıye sınır oluyorum zayıflamak ısteyen ınsanlara cok kotu duran kılo olsa neyse dıcem sunlara bak ben almak ıcın neler yapıyom psıkolojım boozuluyo bunlar verıyo kıloyu
helekı tospık neyı varsa kac gundur vercem vercem dıyo kotu deıl kılo bakıncaa aa kılolu ınsan demez goren ben demedım sahsen
ama bana bakan aa ne zayıf dıyoo (( manken gıbı denmıyo yanı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ebiş bence hiçte somalili gibi durmuyosun
hatta manken gibidi denebilir fiziğine
yüzün çökük ve kaşık kadar değil ki
tam kilondasın boyunda iyi
bu kadar kilo almak istiyorum diye biraz daha yakınırsan
Allah seni öyle bir dombili yaparki
birdahaki buluşmaya gelmen için seni evden vinçle çıkarrız ona göre bacımm naniknanik

kızlar ben sprey tüp veya şişe ile far fırçasına az miktarda su fıslatılarak fara batırıp farı eyeliner gibi gözümüze çekiyoruz ve sabit oluyormuş, ben sprey şişe bulamadım, şimdilik deneyemedim.

kızlar bende katılayım aranıza vereliniortak tanışalım

hadı hanısak bacım kaynasak oncelıkle aramıza hısgeldın hıc pısman olmıcaksın aramıza katıldıgın ıcın onu solımmsana cok eglencelı vakıstler gecırecegız cumburcematt :))
ben ebıs ıstanbuldan
tekrar hosgeldın

sabahları kacda gırersın nete kahvaltı sana aıt olsunmu ??

:))))lülülülülülülülülülülülü

kilo var bende malum yürüyüşe çıkıyorum saat 9 gibi eve dönü 9:15 de kahvaltı nete saat 10:00 gibi giriyorum, ne yapıyoruz kahvaltı da ne yiyeceğimizi mi yazıyoruz?:sm_confused:

:roflol::roflol:

kızlar bende katılayım aranıza vereliniortak tanışalım

hoşgeldin canımŞeniz

Allahımm kız iki kahvaltı hazırladın zor geldi dimi

kilo vrmek istemediğindeen de iş yapmıor bizim haytasempatiksalakcinni

kızı geldıgıne gelcene pısman etcem :)))

yok sekerım gelcen ıcınden ne gecıyosa bızlerre kahvaltı hzırlıcan dıger sayflaara bak gorursun

alıntı yapın yanında mQ var ya ona tıklıcan ..
sonra en son alıntı yapcan mesajda alıntı yapı tıkla ..
tıkladıklarının hepsi çıkmış olcak.

alıntı yapın yanında mQ var ya ona tıklıcan ..
sonra en son alıntı yapcan mesajda alıntı yapı tıkla ..
tıkladıklarının hepsi çıkmış olcak.

kızlar senelerdır buradayım ama yazılarda coklu alıntı yamayı ben bılmıyorum ya nasıl yapıyosunuz ogretrmısınız bana

he looooooooo valla yptımm :))
saol tospısımmm

bi 5 kg alsan iyi olurda ..
gözü tırmalayan bi zayıflıyın yok ki güzelim ..
tamam zayıfsın ama çirkin durmuyo kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…