- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.801
arzum blogları gezerken bı arkdasın bloguna takılı kaldım bu soylıcemı ıyı dınle yorumunu yaptammmı
hanı su farları renklı eyelıner yapma varya macdede konusmustum senınle adı duralın olan sıvı seysi
onu ekonomık yonde yapma dıye arkdas yazmıs blogunda
dralın almamıza gerrek yokmus sac sıpreyı varya sekıllendırıcı onu sıkıyomusuz yada sac kopucu azcık mıktarda sonrada farımızı alıyoruz fırca yardımıyla sıpreye karıstırıp eyelıner cekıyomusuz 1 dk sonra hemın kuruyomus ve elınle ovsanda hemn cıkmıyomus
ayrıyetten de mac ın varya makyaj sabıtleyıcısı akmasın bozulmasın dıye onun yerınede yuzune 30 40 cm uzakdan makyaj bıttıkten sonra sıkıyomussun uzakdan yuzune makyaj sabıtleyıcı oluyomus ne dıyosun bu fıkre
kızlar yorumlayın beklıyorum
akitoooommm hoşgeldinn canım çok özledik seniiiiopuyorumnanaktan
akito hoş geldin bebemopuyorumnanaktan
akitroş hoşgelmişsen..
aktirammmmmmmm özledik seni ya
oyy kzuum benm ya çok özlettin kendiniiŞenizolumunekankayizsmile hg cnmmsositososito
kızaaam süper olmus kalpcikliiiii yerim ben onu yerimm alkisalkisalkisBugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
ayy bunu üstüme alıncam bende bayagı iltifat dolu aldım aldım alkisalkisalkisya biz hem güzel hem seksi hem de becerikli hatunlar olmak zorundamıyız
valla sevgülülerimizi nasıl bğendik bilmem haaa bu kadar kusursuzluğğa erkek dayanmaz anacım yaa
pastanın o kalpleri nasıl yaptın a ciğerim
ay ben bi giyinsem iyi olacak:))
eprılımmmm güzelliğimmm ben geldim sen gidiosun :a015:Benim tatlı kokoş arkadaşlarım,opuyorumnanaktan
ben yarın sevdalıma gidiyorum.:asigim: :sm_cool:
Çok erken kalkacağım içün şimdi çıkmam lazım...boshayallersmile
Bir dizi bakımlar yapçam zira...zemuszemus -tatlicadiarzu-
Yarın akşam 9.30 gibi buradayım hepinizi öpüyorum kukucanlarım :lepi:
İyi gecelerrr opuyorumnanaktan
karabibertomm kıvırcıkım bunlarda en kolayı türkçe öğretmenliğiKızlar ne dicem sizce hangi bölümü seçmeliyim kafam çok karışık bi seçim yapamıyorum:sinifsinif:
Coğrafya
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
Tarih
Türk Dili ve Edebiyatı
Türkçe Öğretmenliği
barbi hosgeldin kuzu :1hug:günaydınnn kuşfolilerr
ne edeysiniz bakim
burayada bi selam veriyim dedim hazır girmişken Şeniz
arzum blogları gezerken bı arkdasın bloguna takılı kaldım bu soylıcemı ıyı dınle yorumunu yaptammmı
hanı su farları renklı eyelıner yapma varya macdede konusmustum senınle adı duralın olan sıvı seysi
onu ekonomık yonde yapma dıye arkdas yazmıs blogunda
dralın almamıza gerrek yokmus sac sıpreyı varya sekıllendırıcı onu sıkıyomusuz yada sac kopucu azcık mıktarda sonrada farımızı alıyoruz fırca yardımıyla sıpreye karıstırıp eyelıner cekıyomusuz 1 dk sonra hemın kuruyomus ve elınle ovsanda hemn cıkmıyomus
ayrıyetten de mac ın varya makyaj sabıtleyıcısı akmasın bozulmasın dıye onun yerınede yuzune 30 40 cm uzakdan makyaj bıttıkten sonra sıkıyomussun uzakdan yuzune makyaj sabıtleyıcı oluyomus ne dıyosun bu fıkre
kızlar yorumlayın beklıyorum
günaydınnn kuşfolilerr
ne edeysiniz bakim
burayada bi selam veriyim dedim hazır girmişken Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?