Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arzum blogları gezerken bı arkdasın bloguna takılı kaldım bu soylıcemı ıyı dınle yorumunu yaptammmı

hanı su farları renklı eyelıner yapma varya macdede konusmustum senınle adı duralın olan sıvı seysi
onu ekonomık yonde yapma dıye arkdas yazmıs blogunda

dralın almamıza gerrek yokmus sac sıpreyı varya sekıllendırıcı onu sıkıyomusuz yada sac kopucu azcık mıktarda sonrada farımızı alıyoruz fırca yardımıyla sıpreye karıstırıp eyelıner cekıyomusuz 1 dk sonra hemın kuruyomus ve elınle ovsanda hemn cıkmıyomus

ayrıyetten de mac ın varya makyaj sabıtleyıcısı akmasın bozulmasın dıye onun yerınede yuzune 30 40 cm uzakdan makyaj bıttıkten sonra sıkıyomussun uzakdan yuzune makyaj sabıtleyıcı oluyomus ne dıyosun bu fıkre
kızlar yorumlayın beklıyorum

bu ne la ebiş anlamadım ki ben fisfisfis

akitoooommm hoşgeldinn canım çok özledik seniiiiopuyorumnanaktan

akito hoş geldin bebemopuyorumnanaktan

akitroş hoşgelmişsen..

aktirammmmmmmm özledik seni ya

oyy kzuum benm ya çok özlettin kendiniiŞenizolumunekankayizsmile hg cnmmsositososito

hosbulduk canlarım bende cooook özledim sizi
aklım hep sizdeydi
opuyorumnanaktan
Bugün yorgun argın hasta halimle ttalı krizine girip yaptığım uyduruk pastamsı yaratıksempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
kızaaam süper olmus kalpcikliiiii yerim ben onu yerimm alkisalkisalkis

ayy bunu üstüme alıncam bende bayagı iltifat dolu aldım aldım alkisalkisalkis
yirim seni Şeniz

eprılımmmm güzelliğimmm ben geldim sen gidiosun :a015:
yarine gecende gidememistin ama hadi bakalım hayırlısıyla git gel kuzu sarmam :asigim:

karabibertomm kıvırcıkım bunlarda en kolayı türkçe öğretmenliği
sectiklerin içinde en atanan türkçe öğretmenliği oda suan sıkıntıda
günaydınnn kuşfolilerr
ne edeysiniz bakim
burayada bi selam veriyim dedim hazır girmişken Şeniz
barbi hosgeldin kuzu :1hug:

cano pandora da ekledi dün gece sen yoktun

önceki sayfalara bak resimli görürsün meleğim

ben şaşırdım açıkçası eyeliner jöle ile falan olabilir belki yine de bilmiyorum ama

sprey yüze sıkılması biraz tuhafıma gitti doğrusu köpüğüm

günaydınnn kuşfolilerr
ne edeysiniz bakim
burayada bi selam veriyim dedim hazır girmişken Şeniz

hoşgeldin sevdiceğim

köpüğüm yok evde jölem var

deneyeceğim akşam jöle ile eyeliner olayınız meleem belki hiç jel eyeliner aramaya gerek kalmaz tırım tırım:)))

çok tembelsiniiz bi kahvaltı hazırlayaamadınız

ebişim bi simit alayım da geleyim bu gün böle olsun canısım

bu arada canım da nasıl patates kızartması çekiyor ama dondurulmuş olanlardan çıtır çıtır üzeri mayonezli

pandoramm sabitlemek için elinde de bi imkanı olmayanların sprey sıktıgını duymustum
ama eyeliner yaptıgını hiç duymadım siyah farla denicem bakalım merak ettim nasıl olucak sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…