Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

allahım bu nasıl güzel bişey :asigim:

canlar takma kirpik aldım heveslen
eklicem simdi kutusunu tam mı alsaydım bütünmü karar veremedim
ilarzu kuşum tam alma demişti bende tek tek aldım sositososito

cnm gözündeyken de resmini çekebilirmisin ya ben çok merak ediyorum iyi duruyosa bende aliimmmboshayallersmile

aaa kankam hemen almalıyım seda lardan -tatlicadiarzu-

kızlar ben yatıyorum bayılcam yoğsam...akannehir

yarın görüşürüz canlarım iyi geceler bal rüyalarrr
opuyorumnanaktan

iii geceler bebekkŞeniz

Sorma kuzum faranjit cidden pis bişi yaz kış rahat vermiyoo hele de buz gibi bira meraklısı olunca hiç çekilmiyor:sinifsinif:

Beğendin mi pastacıkımı kuşu. Şimdi tarifi veiririm amma siz yapabilir misiniz bilmem çook zorr yani:umursamaz: ama yine de yazayım hadisempatiksalakcinni
Şimdi markete gidip hazır kek bir de krema alıyorsun. En zor kısmı hazır pasta tabanını paketinden çıkarıp sütle ıslatıyosunsempatiksalakcinni kakaolu ve muzlu puding pişirdim o da hazırkaydirigubbakcemile3 kakaoluyu kekin arasına muzluyu üstüne döktüm. Muzludan az ayırıp gıda boyası kattım kurabiye kalıplarıyla keki kesiyorsun tabi önce kalpli yere en son kırmızıyı döküyorsun ama reçel ya da jöle kullansam daha güzel olurdu tam donmadı çünkü. Al sana pastacokacimcoook
Ayy çok zormuş dimiikaydirigubbakcemile3

Naber fıstıklarrr

karabiberim ben de kesinlikle türkçe öğretmenliği diyorum. Gerçekten geçerli bir alan ama diğer bölümlere nazaran daha çok çalışman lazım puanları yüksek oluyor canısı.
Allah gönlüne göre versin.:Saruboceq:

allahım bu nasıl güzel bişey :asigim:

cnm gözündeyken de resmini çekebilirmisin ya ben çok merak ediyorum iyi duruyosa bende aliimmmboshayallersmile

iii geceler bebekkŞeniz
tamam tatlım taktıgımda fotograf cekicem
ama keske tüm alsaydım diyorum böyle cok ugrasıcak gibiyim tek tek :S

iyidir ıslandcım senden naber ?

aktiram sen bana fot yollayacaktın =(((((((((((((((
livitom dur albüm yapıyorum hemencik opuyorumnanaktan

eskiyi okudum beynim döndü akannehir kafamçokkarıştı

Kıyamam başa mı çıkar kuzum ya 2 saat arkamı dönüyom hatunlar muhabbetin dibine vuruyo valla sen 1 haftalık zor okursun.kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin tekrardan canım.opuyorumnanaktan

ne ettiriyorsunuz bakim siz hııııaklinialirimsmile
tanrıça nın pc yine yamuk yaptı ,gelemiyor hatun yazemuszemus
özledim cadıyı...

a.sa.s
kukucanlar

yeğenim hastalanmış

acile götrüdüm yeni geldim
kardeşim gelmiş pc gapmış namıssız

yarın ilçedeyim sabah

öğlen gelirim güzellerim
geçmiş olsun canım..
Hele looy looy looyy hihoyyyt hihoyyyt
Sevdalı yariim askeriim oy oy
sositososito sempatiksalakcinni :asigim: sempatiksalakcinni

:dance:ağzın kulaklarında şekerciim

yisinler onun çiçeklerini de yazılarını da..maşallah kuşuma..

:roflol:kızlar A-101 e seda sayan pudra allık ve rujlarından gelecekmiş ohaoldumsmile
onlar kusur kalsınlar barii..:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kimse kalmasın kapatıyorum kaaaapaaattım

nereye kapatıyon be, biz içerdeyiz.naniknanik.insan bi etrafına bakar de mi?sengözlerimebaksanabburdamı kaldık şinci..ama ben ütü yapıyodum,ohaoldumsmile: mola verdim diii?mafoldumben
sekürüü.. sekürüüüü..güvenliiiik..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:

kızlar dün gece bakamadım geçmişi okuyorum şu kozmetiklerdeki zararlı maddeler benimde canımı sıktı valla bende az ve öz ürün alayım diye gidip clinique baktım farlarında paraben yok baktım hepsine cecile far var bende ama içeriği kutusunda yazıyormuş atmışım o yuzden bakamadım evde dior dörtlü far vardı onda 4 tane paraben var clinique göz altı kapatıcısında paraben yok rimelinde var benden bilgiler bu kadar eltimde kozmetikte arge sorumlusu kozmetik hammadde satışı yapan bir firmada kozmetik ürün formülleri yazıyor ona sorup detayları alayım size bilgi vereceğim sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…