Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canim gunaydin, arkadasina sorarsan gercekten cok guzel olur kaydirigubbakcemile5

canim gunaydin, arkadasina sorarsan gercekten cok guzel olur kaydirigubbakcemile5

günaydın burcucum kendisi zaten kozmetik hammaddesi satan bir firmada yetkili konumda formül yazıyor firmalara kozmetik ürünlerinide test eder önceden şampuan için sormuştum head&shoulders önerdi içerik olarak uygun diye kozmetiktede clinique ve lancome diyor ama yine diğer markaları ve şu paraben olayını soracağım bende tedirgin oldum çünkü far bazı niyetine innovadan en açık ton kapatıcı almıştım dün bir baktım 4 paraben var içinde geri iade edicem clinique far,clinique göz altı kapatıcıda paraben yok,rimellerinde var birde dior far vardı ondada var
uzman birinden bilgi alalımda hepimiz rahatlayalım sonuçta bayanlar için makyaj ürünleri önemli

kızlar size benden bir tavsiye duydunuzmu bilmiyorum ama yves rocher diye bir marka var tamamen bitkisel ürünler satıyor fiyatlarıda uygun mesela tekli farları 19.90 dı ve gramajıda büyüktü

http://www.yvesrocher.com.tr/

NATUREL KOZMETıK TıCARET A.Ş.

Naturel Kozmetik Ticaret A.Ş., bitkisel kozmetikte dünya lideri, Fransız markası Yves Rocher'nin
Türkiye'deki tek temsilcisidir.

85 ülkede 45 yılı aşan bir süredir faaliyet gösteren ve 2000 yılından bu yana Türk tüketicisi ile buluşan
Yves Rocher’nin ıstanbul, Ankara, ızmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Kayseri, Tekirdağ, Trabzon, Denizli, Aydın ve Eskişehir illerinde toplam 28 satış noktası bulunmaktadır.

Ben bazı ürünlerini kullandım. Hatta Ben Almanya 'dan getirtmişim daha ucuza geldi. Pek fazla beğendiğimi söyleyemem ama bitkisel olduğu doğru.

söyle bi bakındım kimse yoktu sekürü diyor ya allah seni :roflol:

günaydın canlar
yaa kızlar kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum gecte yatmıyorum erkende kalkıyorum
makyajlıda hiç uyumam tertemiz temizlerim neden böyle oluyor yaaa benneyaptımki
doktoramı gitsem göz doktorunamı cildiyeciyemi benneyaptımki
dogacıdan kayısı cekirdegi kremini sürüyordum onuda bıraktım
ama hala şiş benneyaptımki
heeeeeeeeelp benneyaptımki

Merhaba güzellerimmmmmmm bayanssulusmile

Uzun süredir uğrayamadım ama sınavlarım çok iyi geçti sonuçlarda süper artık aranızdayım zemuszemus

Nikoncan yerim ben senin oğlunu yaa keşke birazcık büyük olsaydı bekarım bendeee :kedi:

Kızlar bugün sedasayanın ürünleri A-101 de indirime girmiş hemen aldım sempatiksalakcinni
Hele maskara 1,95TL ve bi sürü para verip aldığım maskaradan daha iyi sonuç elde ettim inanamadım ohaoldumsmile

Diğer ürünleri denemedim ama denedikçe yazıcam boshayallersmile
Nerde bu topiğin sahibesiii bakiiim nerdeeeeeeee bayanssulusmile

Aha çok pahalıya(!)-tatlicadiarzu- aldığım mayaj ürünlerim sempatiksalakcinni

akitram göz şişmesi böbrek hastalığının belirtisi bile olabiliyor bence ihmal etme bi göz doktoruna git o seni yönlendirir boshayallersmile

dıger urunler nasıl kı acaba alınırmı kullanılırmı kı yaa gıdp alım bende bıtmeden:SS

BIZIM BURDA A101 VAR AMA HERMAGZADA AYNI URUNLER SATILIYOMUDR KALMISMIDR 15 DKLIK YOL VAR USENIYORUM GITMEYE BIDE KALMADIYSA URUN :s

Hepsinde satılıodur tabi tatlım
Bizim burda bir sürü vardı ama orayı bilemem :kedi:

aman allah insllh gecici bi durumdur yarın bi doktora gideyim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Geçicidir bebeim inş :Saruboceq:

İçini ferah tut ihmal etme boshayallersmile

geçmiş olsun akitroş..nasıl şişlik arı sokmuş gibi değil herhalde..aman ihmal etme..

madama..zemuszemusnasıl bişey acaba aldıkların,memnunmuşsun..güle güle kullan..
seda apla bunlardan mı kullanıyormuş..akannehir

Şimdilik maskara ve glossu denedim fiyatlarına göre fena diyiller bayanssulusmile
Evet gacım seda sayan da bunlardan kullanıyormuşşş, -tatlicadiarzu-
Çok pahalı ve kaliteli ürünler bunlarrr zemuszemus

Acaba Seda'nın bu ürünlerden haberi var mıııı bakalımsempatiksalakcinni

kız bizim orada 4-101 var akşam gidip bakimm. Varsa tabiki. Seda sayan mı kullanıomuş yaw.. Espri yoksa anlamadım heee:ecrin_bebek:

al al beni al sositososito ne güzel yaa masallah
aldım gittiiopuyorumnanaktan
nereye gelip isteyelimkaydirigubbakcemile3

tatlgacımda beni oğluna alacak =)=)
beni alsa ben de varırım, tarık akanın küçüğü mübarekaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
ağşama kadar bedet senin arthur benim izlerikzemuszemus

şimdi çaktım olayıı aklinialirimsmile
o kim la merak ettim
bir kurnazlık yapayım dedim beceremedim zaarbenneyaptımki
yanıldım sanırımfisfisfis şimdi gelince Allah tependen bakmasın nikoo diye güler artık banakaydirigubbakcemile3

yisinler onun çiçeklerini de yazılarını da..maşallah kuşuma..
teşekkür ederiz kankasının annesiaklinialirimsmile opuyorumnanaktan

aayy ne kadan mikemmel olur, danino çok sever kendisi aklinialirimsmile
teşekkür ederiz canısıopuyorumnanaktan
sen de gülü gülü kullan cicilerinibayanssulusmile

aman allah insllh gecici bi durumdur yarın bi doktora gideyim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
tansiyonunu bir ölçtür eczanede istersenŞeniz
inşaallah ciddi bir şey değildir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…