- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.081
kızlar dün gece bakamadım geçmişi okuyorum şu kozmetiklerdeki zararlı maddeler benimde canımı sıktı valla bende az ve öz ürün alayım diye gidip clinique baktım farlarında paraben yok baktım hepsine cecile far var bende ama içeriği kutusunda yazıyormuş atmışım o yuzden bakamadım evde dior dörtlü far vardı onda 4 tane paraben var clinique göz altı kapatıcısında paraben yok rimelinde var benden bilgiler bu kadar eltimde kozmetikte arge sorumlusu kozmetik hammadde satışı yapan bir firmada kozmetik ürün formülleri yazıyor ona sorup detayları alayım size bilgi vereceğim sevgiler
canim gunaydin, arkadasina sorarsan gercekten cok guzel olur kaydirigubbakcemile5
kızlar size benden bir tavsiye duydunuzmu bilmiyorum ama yves rocher diye bir marka var tamamen bitkisel ürünler satıyor fiyatlarıda uygun mesela tekli farları 19.90 dı ve gramajıda büyüktü
http://www.yvesrocher.com.tr/
NATUREL KOZMETİK TİCARET A.Ş.
Naturel Kozmetik Ticaret A.Ş., bitkisel kozmetikte dünya lideri, Fransız markası Yves Rocher'nin
Türkiye'deki tek temsilcisidir.
85 ülkede 45 yılı aşan bir süredir faaliyet gösteren ve 2000 yılından bu yana Türk tüketicisi ile buluşan
Yves Rocher’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Kayseri, Tekirdağ, Trabzon, Denizli, Aydın ve Eskişehir illerinde toplam 28 satış noktası bulunmaktadır.
nereye kapatıyon be, biz içerdeyiz.naniknanik.insan bi etrafına bakar de mi?sengözlerimebaksanabburdamı kaldık şinci..ama ben ütü yapıyodum,ohaoldumsmile: mola verdim diii?mafoldumben
sekürüü.. sekürüüüü..güvenliiiik..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:
söyle bi bakındım kimse yoktu sekürü diyor ya allah seni :roflol:
günaydın canlar
yaa kızlar kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum gecte yatmıyorum erkende kalkıyorum
makyajlıda hiç uyumam tertemiz temizlerim neden böyle oluyor yaaabenneyaptımki
doktoramı gitsem göz doktorunamı cildiyeciyemibenneyaptımki
dogacıdan kayısı cekirdegi kremini sürüyordum onuda bıraktım
ama hala şiş benneyaptımki
heeeeeeeeelp benneyaptımki
Merhaba güzellerimmmmmmm bayanssulusmile
Uzun süredir uğrayamadım ama sınavlarım çok iyi geçti sonuçlarda süper artık aranızdayım zemuszemus
Nikoncan yerim ben senin oğlunu yaa keşke birazcık büyük olsaydı bekarım bendeee :kedi:
Kızlar bugün sedasayanın ürünleri A-101 de indirime girmiş hemen aldım sempatiksalakcinni
Hele maskara 1,95TL ve bi sürü para verip aldığım maskaradan daha iyi sonuç elde ettim inanamadım ohaoldumsmile
Diğer ürünleri denemedim ama denedikçe yazıcam boshayallersmile
Nerde bu topiğin sahibesiii bakiiim nerdeeeeeeee bayanssulusmile
Aha çok pahalıya(!)-tatlicadiarzu- aldığım mayaj ürünlerim sempatiksalakcinni
dıger urunler nasıl kı acaba alınırmı kullanılırmı kı yaa gıdp alım bende bıtmeden:SS
ebişim göründüğüne göre diğer ürünleride güzel az önce glossunu denedim hoşuma gitti...
zaten hepsi çok ucuz denemek için bile alabilirsin boshayallersmile
pudrası allıgından bahsedıyorum cnm ya kullanılırmı
akitram göz şişmesi böbrek hastalığının belirtisi bile olabiliyor bence ihmal etme bi göz doktoruna git o seni yönlendirir boshayallersmile
BIZIM BURDA A101 VAR AMA HERMAGZADA AYNI URUNLER SATILIYOMUDR KALMISMIDR 15 DKLIK YOL VAR USENIYORUM GITMEYE BIDE KALMADIYSA URUN :s
aman allah insllh gecici bi durumdur yarın bi doktora gideyim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
geçmiş olsun akitroş..nasıl şişlik arı sokmuş gibi değil herhalde..aman ihmal etme..söyle bi bakındım kimse yoktu sekürü diyor ya allah seni :roflol:
günaydın canlar
yaa kızlar kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum gecte yatmıyorum erkende kalkıyorum
makyajlıda hiç uyumam tertemiz temizlerim neden böyle oluyor yaaabenneyaptımki
doktoramı gitsem göz doktorunamı cildiyeciyemibenneyaptımki
dogacıdan kayısı cekirdegi kremini sürüyordum onuda bıraktım
ama hala şiş benneyaptımki
heeeeeeeeelp benneyaptımki
Uzun süredir uğrayamadım ama sınavlarım çok iyi geçti sonuçlarda süper artık aranızdayım zemuszemus
Nikoncan yerim ben senin oğlunu yaa keşke birazcık büyük olsaydı bekarım bendeee :kedi:
Kızlar bugün sedasayanın ürünleri A-101 de indirime girmiş hemen aldım sempatiksalakcinni
Hele maskara 1,95TL ve bi sürü para verip aldığım maskaradan daha iyi sonuç elde ettim inanamadım ohaoldumsmile
geçmiş olsun akitroş..nasıl şişlik arı sokmuş gibi değil herhalde..aman ihmal etme..
madama..zemuszemusnasıl bişey acaba aldıkların,memnunmuşsun..güle güle kullan..
seda apla bunlardan mı kullanıyormuş..akannehir
aldım gittiiopuyorumnanaktanal al beni al sositososito ne güzel yaa masallah
beni alsa ben de varırım, tarık akanın küçüğü mübarekaklinialirimsmileopuyorumnanaktantatlgacımda beni oğluna alacak =)=)
bir kurnazlık yapayım dedim beceremedim zaarbenneyaptımkişimdi çaktım olayıı aklinialirimsmile
o kim la merak ettim
teşekkür ederiz kankasının annesiaklinialirimsmile opuyorumnanaktanyisinler onun çiçeklerini de yazılarını da..maşallah kuşuma..
tansiyonunu bir ölçtür eczanede istersenŞenizaman allah insllh gecici bi durumdur yarın bi doktora gideyim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?