- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.101
tansiyonunu bir ölçtür eczanede istersenŞeniz
inşaallah ciddi bir şey değildir:Saruboceq:
iyilik be livom nolsun. Seni aradım bugün bospada yoktun kızsempatiksalakcinni
Canlar ne sorucam ptt ile havale yaptım karşı ratafa ne zaman ulaşır bilginiz var mı ben sormayı unuttum da:1no2:
bence milli eğitimin en çok sayıda alacağı branşı tercih et mesela türkçe öğretmenliğinde kolay iş bulursun ilköğretim lise kpss les hepsinde türkçe var iş bulma şansın çok olur
Hmm formasyon işini hiç katmamıştım hesaba cnm iyi akıl ettin. Başka bölüm ben de düşünmüyorum bayan için en iyisi bence de öğretmenlik. Sağolll canımın içiopuyorumnanaktanakşam kapalıçarşı dizisinde canısım
türkçe öğretmenliği bence kesinlikle canım
diğerlerilik için formasyon isteyebilir öğretmenlik için bu bölüm direk öğretmenlik
diğer bölümlerde iş bulacağını (öğretmenlik olmazsa) düşünmüyorum çünkü o kadar insan işsiz ki üniv. mezunları artık daha zor iş buluyor işler tersine döndü
en çok giden mesleği seçmelisin işi şansa bırakmamalısın sonra çok çırpınırsın
en iyisi öğretmenlik
Oyyy balım gelmiş hoşgelmişşşşŞeniz En kolayı türkçe öğretmenliği ve sosyal bilgiler öğretmenliği canım diğerlerinin dersleri daha ağır. Evt türkçe öğretmenliğinde şu an sıkıntı vareyvahedigeldismile kafama takılan aöf de edebiyat bölümü olması çok fazla mezun olcak okullara girerken ayırt etmiyolar çok fazla türkçe öğretmeni mi edb öğretmeni mi diye edb öğretmeni de türkçe anlatıyo türkçe öğretmeni de edb anlatıyo:sinifsinif:karabibertomm kıvırcıkım bunlarda en kolayı türkçe öğretmenliği
sectiklerin içinde en atanan türkçe öğretmenliği oda suan sıkıntıda
Nazımm haklısın sonrası gerçekten önemli ama zaten çok karşı değilim bu bölümlere sevmem diyemem o yüzden sıkıntı olmaz ama türkçe öğretmenliğinin zorlukları varmış bu forumda okumuştum herşeyi onların üstüne atıyorlarmış tiyatro şiir vs bunlar kafamı karıştırdı ve şeyi düşündüm ilerde yeri gelicek çalışamayacağım durum olcak o zaman özel ders verme durumunda türkçe zayıf kalıyo yani gerek görülmüyo çok fazla kafamı bu karıştırıyoboshayallersmile Teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktanbiberikom sevdigin istedigin gönlünün kaydıgı bölümü sec diyemeceğim
cunku sonrası daha onemli
burda türkçe öğretmenliği dısında digerlerinde formasyon alman lazım
ve genellikle yapabilecegin iş türkiye sartlarında öğretmenlik olacak
türkçe öğretmenliği hem okurken digerlerine nispeten zorlanmayacagın
hem formasyon derdinin olmayacagı
kpss de en fazla şansın olan bölüm canım
benimde naçizane tavsiyem bu[/B]
Çoğunluğa uyucam glb cnm opuyorumnanaktanTürkçe öğretmenliği canım..bak çoğunluk bu konu da hemfikir..yerimseniben
Oyy oyy yerim ben onu yaaa:asigim: ne kadar düşünceliiboshayallersmilekızlar ben oğluma bana verdiği çiçeklerin resmini ablalar görsün diye buraya koyduğumu söyledim
o da tutturdu resmin yanına bir şey yazacağım diye
verdim aşağıdaki notu yazmış size ithafen
BUN BEN BUN ANNEME VERDİM BU ÇEYİ ANME VERDİM ADIM ARİF YAŞIM 5
maşallah subhanallah oğluma:asigim:
yazmayı yeni öğrendi çok hevesli hepsini kendi yazdı yanına da bebek hişaretini koymuş çünkü çocukmuş. şok oldum duygulandım:asigim::gitme:
minikim biraz beklemek mantıklı evet
böyle gözüm alısmadı dedigin gibi
ondan begenmiyorum en iyisi yazın istediğim rengin resmini
elime alıp koaför yolunu tutmak :sinifsinif:
biberim hemen ulasıyor diye biliyorum ben ama yanlıs olmasın
akannehir 10 gün müakannehirtatlımmmmm hoşgeldin 1 haftada karşı tarafın eline ulaşır
10 günüde bulabilir (ptt ile para havalesi çok sıkıntılı bir olay )
biberim gitmiştir bile,
sistemden giriolar ya hemen artık
bekleme olmuor
ben çok sık yapıorm genelde alıorm sempatiksalakcinni
Canlarım napıyorsunuzzzz opuyorumnanaktan
Bu akşam kursum var menimmm :hulya:
akşama 10.30 gibi gelicim bebekolar
Bu arada tospikin son mesajı çok karamsar...:a015:
Gacım ne oldu biliyo musun sen? Gelirsem görüşürüz demiş, üzüldüm çok...
ya gelmezse...yodu tospike? :gitme:
biberimmm, ben de Türkçe öğretmenliği diyorum bitanem.yerimseniben
Sosyal Bilgiler öğretmenliği çok nadir atanıyor...:1no2:
Sadece bölüm okursan da dediğin gibi formasyon şart...
ama tarih vs seviyorsan,
tarih öğretmenliği bölümü yok mu ? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?