- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.121
Evt sosyal bilgiler çok az atanıyo:çok üzgünüm: Tarih öğretmenliği bölümü yok cnm dersleri çok zor tatlım ya o kafamı karıştırıyo.
Evet bitanem tarih epey ağır...ohaoldumsmile
Türkçe öğretmenliği en güceli gibi di mi kaydirigubbakcemile5
Canımın içi kızlarr, ben kursa giderim yüreğim sızlarrr :1rolleyes:
hepiniz öpüldünüzzz ağşama görüşürzzz kaydirigubbakcemile5
:şairruhluüye: sempatiksalakcinni
Kalıcı urun oldugunu sanmıyorum sedanın kı kullancanı hıc sanmıyorum:))
Yaa ilahi tatlım seda sayan hiç bunları kullanırmı şaka tabi:roflol:kız bizim orada 4-101 var akşam gidip bakimm. Varsa tabiki. Seda sayan mı kullanıomuş yaw.. Espri yoksa anlamadım heee:ecrin_bebek:
Bende daninoya bayılırrımmm boshayallersmileaayy ne kadan mikemmel olur, danino çok sever kendisi aklinialirimsmile
teşekkür ederiz canısıopuyorumnanaktan
sen de gülü gülü kullan cicilerinibayanssulusmile
tansiyonunu bir ölçtür eczanede istersenŞeniz
inşaallah ciddi bir şey değildir:Saruboceq:
Seda sayanın makyaj malzemelri mi var a101 de :roflol: ayy çok merak ettim hemen altımızda gitsem mi acaba tühh dışarı da çıkmıştım keşke uğrasaydım kalmamıştır seda ablamızın makyaj malzemelrinden ne de olsa en güvenilir ünlü kendisi makyaj malzemesine de güvenirler:roflol:
Dayanamadım gittim a101 e ve aldım sedanın makyaj malzemelrinden:roflol: allık kötü kokuyo ama fena değil kalıcılığı nasıl bakıcam sürdüm bakalım ne kadar dayanıyo rimeli uzunluk veriyo dolgunluk yok ve renk vermiyo fazla simsiyah yapmıyo. Gloss aldım bi tane de bakalım sonuçlar nasıl olcak üstünde de seda sultan yazıyosempatiksalakcinni
Ayy valla benim gittiğim yerde bi kaç tane almışlar bi sürü vardı daha ohaoldumsmile
Ama çok hoşuma gittiler bitmesse bi kaç bişi daha alabilirim de ,alıp alıp kullanmayınca annem çok kısıo eyvahedigeldismile[/COLOR]
kızlar ceyarın :jeyyar:kız arkadaşını buldum
ceyare
:roflol::roflol::roflol:
suelın veya çirkin bettysuellın dır bu..naniknanik
Bugün aldığım flormar terracota far ve golden rose eyeliner.
Far serisi yeni çıkmış heralde harika bir yapısı var mat, kadife gibi.
[/url][/IMG]
hoşgelmişsin çiçeemselamun hayra yor arkadaşlar
güle güle kullan isloBugün aldığım flormar terracota far ve golden rose eyeliner.
Far serisi yeni çıkmış heralde harika bir yapısı var mat, kadife gibi.
islandla burcu geçmişi okuyo heral
hoşgelmişsin çiçeem
güle güle kullan islo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?