Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canımın içi kızlarr, ben kursa giderim yüreğim sızlarrr :1rolleyes:
hepiniz öpüldünüzzz ağşama görüşürzzz kaydirigubbakcemile5

:şairruhluüye:
sempatiksalakcinni

Kalıcı urun oldugunu sanmıyorum sedanın kı kullancanı hıc sanmıyorum:))

hehehe. Niye ya abir ara Bakırköy'deki pasajlardan ucuza ayakkaı aldığını itiraf etmişti ...Programında giydiği ayakkabıları oradan alıyormuş ...

Elbette bunları kullanacağını sanmam 30kg makyaj var suratında sanırım max faktör kullanıo bir ropaataajında gözüme ilişmişti...

Dayanamadım gittim a101 e ve aldım sedanın makyaj malzemelrinden:roflol: allık kötü kokuyo ama fena değil kalıcılığı nasıl bakıcam sürdüm bakalım ne kadar dayanıyo rimeli uzunluk veriyo dolgunluk yok ve renk vermiyo fazla simsiyah yapmıyo. Gloss aldım bi tane de bakalım sonuçlar nasıl olcak üstünde de seda sultan yazıyosempatiksalakcinni

kız bizim orada 4-101 var akşam gidip bakimm. Varsa tabiki. Seda sayan mı kullanıomuş yaw.. Espri yoksa anlamadım heee:ecrin_bebek:
Yaa ilahi tatlım seda sayan hiç bunları kullanırmı şaka tabi:roflol:
Bende daninoya bayılırrımmm boshayallersmile
Evlenebiliriz tabisiiii yaş farkı sorun olmazsaaabayanssulusmile

Ayy valla benim gittiğim yerde bi kaç tane almışlar bi sürü vardı daha ohaoldumsmile
Ama çok hoşuma gittiler bitmesse bi kaç bişi daha alabilirim de ,alıp alıp kullanmayınca annem çok kısıo eyvahedigeldismile

güle güle kullan o zaman..glos nasılmış bakalım..

Evt cnm ben de gititm biraz önce baya vardı fazla alınmamış. Benim annem de aynı şeye kızıyo varken alma kızım bitir öyle al yedekliyosun sonra başka birşey hoşuna gidiyo gidip onu alıyosun öbürü kalıyo boşuna diyoguclubacismile

Bugün aldığım flormar terracota far ve golden rose eyeliner.
Far serisi yeni çıkmış heralde harika bir yapısı var mat, kadife gibi.

[/url][/IMG]

Bugün aldığım flormar terracota far ve golden rose eyeliner.
Far serisi yeni çıkmış heralde harika bir yapısı var mat, kadife gibi.

[/url][/IMG]

o arkadaki elli kollu şey ne kız korktum lan çok

kalp hareket edecekmiş gibi :)))

gülo seni şu mat farlardan kurtaramadım ben zaten

nedir bu mat sevdası anlamadım ki hayatım?:))

bi gün elime bi geçersen seni bi simlicem si pullucam bak gör:)))

ben de çok pis çeyiz alışverişi yaptım anamla şimdi girdim içeri çiçekler bayağı şey aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…