Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Mezuniyetim var kuzucum. Bi yardım ediverin be karar aşamasındayım.
Azcuk da seksülük lazım gerci picamaylan gitsem bile öyleyimnaniknanik
Sade ve gözalıcı bişi istiyorum.aklinialirimsmile

kuzum mezuniyete hazırlanmakta pek bi zor ama zevkli
nereden mezun oluyoruz

island cım tatlım hepsini çok begendm ama morla siyah yanyana varya hani..o 2sini daha bi çok begendm ben :lepi:

Mezuniyetim var kuzucum. Bi yardım ediverin be karar aşamasındayım. Azcuk da seksülük lazım gerci picamaylan gitsem bile öyleyimnaniknanik
Sade ve gözalıcı bişi istiyorum.aklinialirimsmile

:roflol: eminim öylesindir bitanem. Canım o zaman yeşil olan diyorum ben ama onun kırmızısı sanki sana daha çok yakışır. Eğer vücuduna güveniyosan siyah olan var ya yeşilin altındaki onu seçersen hoş olur benim fikrim bu.

ilarzum güle güle kullan bebeğim
yatak odası sürahisini ilk kez duyuyorumsempatiksalakcinni

Canımın içi gece kalkıp su içmek isyetenler olabiliyo o yüzden o sürahi, yedek bardağa gerek yok sürahinin kapağı bardaktan ve suyun içine herhangi birşey de düşmüyo bu sayede.

oyyy yerler seni cokacimcoook
sendeki gücelliğin yanında heeç bişee :asigim:
tanrıça karısı gece gelir belkim olumunekankayizsmile

:kedi: Oluğ mu hiç yavrummm
gelsin işalla :Saruboceq:
ama ben erken tattı papıyom artıkın
mirmirmirmir

ilarzum, hepsi muhteşem kuzum benim süper, sade ve kullanışlı kaydirigubbakcemile5
altı renkli çay bardaklarına ve havlulara hasta kaldım bebeğim :asigim:
Güle güle kullan canparem
opuyorumnanaktan

Baakk çeyizlere dalıp beni arada kaynatmayın heelmaz:

kaydirigubbakcemile5
balım ben hu soldaki siyahı çokk beğeniyorum yıvrım yerimseniben

kuzum mezuniyete hazırlanmakta pek bi zor ama zevkli
nereden mezun oluyoruz
Sorma tatlı yaa hele de benim kadar kararsız olunca daha da zorlaşıyor.
Cbü iktisat mezunu olacağım inşallah.

island cım tatlım hepsini çok begendm ama morla siyah yanyana varya hani..o 2sini daha bi çok begendm ben :lepi:
Beğenmene s4evindim canım modelleri. Ben de karar veremedim henüz hoş gözüküyor hepsi.

Canım yeşil de çok kibar bi model fotomu ekledim albüme tam boydan değil ama az çok anlaşılıyor. Kilom normal. Ben ilk teşili beğenmiştim ama sonra belim ince belden oturtmalı bir model daha mı güzel durur acaba deyip yeni modeller araştırmıştım.bilmiyorumkismile

Aprılım o da çok hoş bi model yaa ama siyah düşünmüyorum renkli de o model gösterir mi dersin?bilmiyorumkismile

ısland cnm o zaman kesinlikle vücuduna oturan bi model almalısın ya da diktirmelisin. Siyah çok uygun olur vücuduna neden siyah düşünmüyosunki o model siyah dışında basit duru bence.

İsland cnm o zaman kesinlikle vücuduna oturan bi model almalısın ya da diktirmelisin. Siyah çok uygun olur vücuduna neden siyah düşünmüyosunki o model siyah dışında basit duru bence.

Diktircem zaten canım hazır bişey hayatta beğenemem denk de gelmez zaten.
Canım mezuniyette böle cıvıl cıvıl olsun yaz ayları falan bakınca içim açılsın istiyom siyah çok klasik kalacak sanki.

Aprılım o da çok hoş bi model yaa ama siyah düşünmüyorum renkli de o model gösterir mi dersin?bilmiyorumkismile

islandım biberim de yazmış, bence de siyah o modelde muhteşem duruyor... a.s

Diktircem zaten canım hazır bişey hayatta beğenemem denk de gelmez zaten.
Canım mezuniyette böle cıvıl cıvıl olsun yaz ayları falan bakınca içim açılsın istiyom siyah çok klasik kalacak sanki.

klasik te iyidir bitenem, ama sen bilirsin elbette...yerimseniben
o modele koyu renkler gider ama, çok canlı renkler olmaz yani...
lacivert olur, canlı mavi olur, koyu bayrak kırmızısı olur...ama en güzel siyah olur bebem
opuyorumnanaktan

Bence de canom ya şöle bi gözümün önüne getirdim eğer o model olursa başka rengi kaldırmaz gib.:umursamaz:

bende ilk batıgımda siyaha gözüm kaymıstı
hem uzunsun süper durur a.s
Yakışır mı diyon gıı valla aklıma soktunuz bunu da düşüncem.
Bak bu da çok tatlı cıvıl cıvıl bi elbise ama çok masum:ecrin_bebek:

anaa bebem nette görmediğim foto kalmadı biliyon mu bunu da pc ye attım hatta çok şeker bi model evet ama bu model 15-20 yaş arası genç kızlar için yazıyodu:1ninca: ben biraz kart kaldım ona görekaydirigubbakcemile3 kemeri biraz daha farklı düşünürsem aklımdaki modele uyuyor. Genel olarak straplez belden oturtmalı ve hafif kabarık düşünüyordum.
Kızlar özel bi sütyen almam lazım heralde çünkü benim memişlerde zor durur bu elbiseler ya :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…