- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.261
canımmm:1hug:özledim megomŞenizbende seni öpüyorum ver bi gerdan bakıyımŞeniz
pandoşş:asigim:geldim bitanemŞenizkurban kesicem dur sizede süriyim getir alnını:lepi:
kesimi sansürledim:smiley-cool:
pandoram kk sız hayat yoğurtsuz mantıya benziyo bebenneyaptımki
ay sorma gülüm ağzımdan aldın:lepi:deli kızzz:roflol:
sensiz kk da çekilmiyor ,hepimiz seni özledik makyaj deham benim ...bayanssulusmile
kankaa:asigim:nikom ve smilleriboshayallersmileah...ah...nasıl özledim bilsenboshayallersmilehoş geldin patron
sana açılış töreni hazırlayım yarın kızlar böyle sevinecek
merhaba canımmerhaba tanrıça bayanssulusmile
acaba avonun bu ürünleri nasıldır
mac kapatıcı almayı düşünüyordum ama bunların fiyatı uygun geldi bana
önerilerini bekliyorumboshayallersmile
vallamı kız:kedi:ayy şımardım durbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3deli kızzz:roflol:
sensiz kk da çekilmiyor ,hepimiz seni özledik makyaj deham benim ...bayanssulusmile
ben de sana ya hemen senaryoyu da kurmuş:roflol::roflol::roflol:kankaa:asigim:nikom ve smilleriboshayallersmileah...ah...nasıl özledim bilsenboshayallersmile
gelir gelmez başladı..işte bu ya:lepi:sırnaşık şey
heeyyy ben gülerken arkamdan tavşan yapma len:smiley-cool:görüküyosun nikolülülülülülü
yerim olum seni benolumunekankayizsmilenikom,canım kankam,valla özledim hepinizi..geçmişi nası okucamboshayallersmilegözüm yemiyo amaeyvahedigeldismileay sorma gülüm ağzımdan aldın:lepi:
patron ama bana süresiz izin vermiştin kendin kullandın olmadı ama mesai sayarım
ben senin yerine alıntılim istersen üç kuruşa her iş yapıyorum nasılsa:smiley-cool:yerim olum seni benolumunekankayizsmilenikom,canım kankam,valla özledim hepinizi..geçmişi nası okucamboshayallersmilegözüm yemiyo amaeyvahedigeldismile
:roflol::roflol:öhöm öhömm...sekreteryam değilmisin,uydur kalemine idare et işte be hacıvereliniortak
kankaa:asigim:nikom ve smilleriboshayallersmileah...ah...nasıl özledim bilsenboshayallersmile
gelir gelmez başladı..işte bu ya:lepi:sırnaşık şey
heeyyy ben gülerken arkamdan tavşan yapma len:smiley-cool:görüküyosun nikolülülülülülü
merhaba canım
valla kendi adıma söyliyeceğim,mac çok sevdiğim bi marka değil..ürünlerinide kullandım,ama:asigim:şutarafagittidiyebiliceğim değildebenneyaptımkişutarafagitti diyebiliceğim bir marka benim için
avona gelirsek...kendini oda çok geliştirdi..bu ürünün fiyatı şu an uygun,deneme değer die düşünüyorum canım..doğru rengi seçersen bence memnun kalırsınyerimseniben
vallamı kız:kedi:ayy şımardım durbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
makyajlı görmediğin halde makyaj deham diyebilicek kadar güzel yüreklisin,temiz kalpli arkadaşım benim yaŞeniz
estafurullah canımın içi,kendi çapımda işte diyimayrıca seninde maşallahın var,makyajlarını görüyorum hani
evet canım yaboshayallersmilehımm anladım kullanmadın galiba
peki bir şey soracam sana ama gülmek yok okfisfisfis
bunların herbiri tam olarak nasıl iş görür
üçünüde mi almam gerek yoksa sadece kaptıcı iş görürmü
ben günlük kullanım için hafif bir şey istiyorum
çok ağır makyaj yapan biri değilim
sadece yüzümdeki lekelere mor halkalara ve farklı renk tonları için bir ürün arıyorum
sence ne kullanmalıyımboshayallersmile
bu arada ne kadar çok problememim varmış benim:bbo:
evet canım yaboshayallersmile
üzülme tanrıçam şinci yardımcı olur deman bulur sanaguclubacismile
herşey var onda; yeri geli güzin abla, yeri geli ayşe teyze, yeri geli de lays teyze oli(seda sayan olan teyzeden diil ötekinden)sengözlerimebaksanab sırnaşık şey
aldım çiçeğmi kokladım mis gibinopuyorumnanaktanben de sana ya hemen senaryoyu da kurmuş:roflol::roflol::roflol:
hiş şaşırdın onlar karşılayan gurubu sen karşılanana.s.al sana karşılama çiçee
çok özledim ya, sen geldin diye kelebekler uçuşuyo midemdeopuyorumnanaktan
sana bir sürpriz hazırladım müsait zamanda ekliycem beğeneceğini umuyorumolumunekankayizsmile
sırnaşık şey sırnaşık şeyben senin yerine alıntılim istersen üç kuruşa her iş yapıyorum nasılsa:smiley-cool:
yok öyle yağmayasakkelime
topic ahalisi yorum bekliyor senden, hem sen yokken kimsenin tadı tuzu yoktu öksüz kaldılar:asigim:
hadi sen başla ben buraları gözlerim
nie güliyim hayatım aşkolsun..hımm anladım kullanmadın galiba
peki bir şey soracam sana ama gülmek yok okfisfisfis
bunların herbiri tam olarak nasıl iş görür
üçünüde mi almam gerek yoksa sadece kaptıcı iş görürmü
ben günlük kullanım için hafif bir şey istiyorum
çok ağır makyaj yapan biri değilim
sadece yüzümdeki lekelere mor halkalara ve farklı renk tonları için bir ürün arıyorum
sence ne kullanmalıyımboshayallersmile
bu arada ne kadar çok problememim varmış benim:bbo:
evet canım yaboshayallersmile
üzülme tanrıçam şinci yardımcı olur deman bulur sanaguclubacismile
herşey var onda; yeri geli güzin abla, yeri geli ayşe teyze, yeri geli de lays teyze oli(seda sayan olan teyzeden diil ötekinden)sengözlerimebaksanab sırnaşık şey
vallamı kız:kedi:ayy şımardım durbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
makyajlı görmediğin halde makyaj deham diyebilicek kadar güzel yüreklisin,temiz kalpli arkadaşım benim yaŞeniz
estafurullah canımın içi,kendi çapımda işte diyimayrıca seninde maşallahın var,makyajlarını görüyorum hani
bazen,görmenin ve yaşamanın ötesindedir hissetmek !!:asigim:
aldım çiçeğmi kokladım mis gibinopuyorumnanaktan
süprizmisüprizzzzzsabırsızlandımcokacimcoookhemen bekliyorumsüprizzzzz
ayrıca arkamdan tavşan kulağı yaparken pişkin pişkinde sırıtoyosun utanmaz:mymekaatrona kulak yapılmaz:mymeka:
sırnaşık şey sırnaşık şey
bana bak kız,taksime çıkıyım deme 1 mayıstakaydirigubbakcemileişimiz var patinin doğum günüsühazırlık süsleme falan yapıcaz...3 kuruşa 5 köfteye hayır:enbuyukkk:die görmiyim seni meydanda:roflol:
ben cierime sokarım o öksüz kalanlarıaklinialirimsmile
nie güliyim hayatım aşkolsun..
bunu der gülermişim gizli gizli:smiley-cool:..canım ben avon kullanıcısı değilim,ama satan arkadaşlarım var,kataloğuna göz atıyorum,arkadaşlarımın ürünlerine bakıyorum,son zamanlarda avona daha sempatik bakıyorum,özellikle uygun olduğu zamanlarda:)
sana öneririm renkli nemlendirici olur..göz altınada ayrı bir ürün kullanmanı tavsiye ederim..
örneğin ciliniğin renkli nemlendiricisini öneririm,60 tl civarı başarılı bir üründür..
göz altı konseylırını avondan uygun fiyata düşünce alabilirsin meselayerimseniben
yüzündeki morluk ve lekeler için limon sürmeni tavsiye ederim tatlım..c vitamini iyi gelir
deliiii:roflol:biliyorum o teyzeyi:smiley-cool:yaşlanınca öyle olmak istiyorumboshayallersmile
ama unutmadan,
görüpte yaşadıklarımız yok mu ?
ilarzu
dingiltere kroliçem
aşkito
sen görmediğim ama hissettiğimsin bebikim boshayallersmile
o zaman şöyle söylim , şimdi çıktı benden bu da,alıntı değel yani...vayy allana kurban senin:asigim:ne harika bi sözdür bu:asigim:ben biraz odunumdur pandoram biliyomusun,hatta birazdan fazla baya:)
sevmem öyle şiirdi,romantiklikti felan,tarzım değil,ama inanırmısın bu söz cidden çok etkiledi beni:asigim:
çok hoş tam tercüman oldu hislerimeboshayallersmilebazen,görmenin ve yaşamanın ötesindedir hissetmek !!:asigim:
ayyy bencede sevalldelikafaduldenayyyyy ne kadannnnn mikemmelim yaaa:roflol::roflol:
sen odun ol ben baltan olim
böyle deler geçerim seni iştedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?