Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Aprılım iyi geceler kuşum.

Kızlar yarın yine başınıza ekşicem fikirler için çok sağolun.
6da kalkıcam yine:sinifsinif:
Tatlı rüyalar kuzularopuyorumnanaktan

aprılm iyi geceler güzellikim

island canım iyi geceler

kızlar bende kaçıyorm iyi geceler hos sohbetler opuyorumnanaktan

ilarzum çeyiz alışverişin çok tatlı umarım en yakın zamanda bütün eksiklerini tamamlarsın kuzucum

kızlar bende sevdicegimin mezüniyetinide hangisini giysem opuyorumnanaktan zamanında kendi mezuniyetime katılmadım onunkisine gitcem :bbo:

aklımda bunlar var

böyle birsey giyersem altıma çorap giymeyi düşünmüyorum

bunada bayıldım diz altında bir beyaz elbise

bu eklediklerim tam benim tarzım =)))))))özellikle beyaz daha agır basıyor ....siz hangisini begendiniz ?

senağlamakimsecikler yok =(((((((((((((sinifsinif:

ölürümmm:))))ben varım livomm:1hug:
canımın içi çok özledimmm:asigim:anca geldim,pc akşam geldi,ama ben anca gelebildim:hulya:
şimdi hemen soruna cevap veriyim,livom beyazı daha çok beğendim ben...dantel falan tam bir fransız asaletihihoyyyt
ayrıca tarzını bildiğim için çok yakışıcağını düşünüyorum,ama şimdiden solaryuma girmeye başla derim:jeyyar:

aha!livoda gitti.şimdi ben tek kaldım iyimikaydirigubbakcemile3
kızlar gelince okursunuz artık,modemi pc ile beraber tekrar gönderdim ve yeni şifreler alındı vesaire..anca bugün geldi,yalnız şöyle bi sorunum var,resim atamıyorumeyvahedigeldismile
biraz kurcalıyım pc,zaten kimsede yok,mesajlarımı okuyıp geçmişe bakarım..nası olsa burdayımzemuszemus

fıstıımmm öpüorum seni çookkkkŞeniz
canımmm:1hug:özledim megomŞenizbende seni öpüyorum ver bi gerdan bakıyımŞeniz
geldinmi tanrıçam:1hug:

pandoşş:asigim:geldim bitanemŞenizkurban kesicem dur sizede süriyim getir alnını:lepi:

kesimi sansürledim:smiley-cool:
pandoram kk sız hayat yoğurtsuz mantıya benziyo bebenneyaptımki

merhaba tanrıça bayanssulusmile
acaba avonun bu ürünleri nasıldır
mac kapatıcı almayı düşünüyordum ama bunların fiyatı uygun geldi bana
önerilerini bekliyorumboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…