- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.301
estağfirullah:kedi: senin espri anlayışın ve içtenliğin olmasa gelirmiydik bu güne:asigim:aynen kankaaklın yolu bir...
pandoş bişey söylimmi,bu niko acayip zeki bi hatunaklinialirimsmilekocası çok şanslı,hem güzelbayanssulusmilehem makara:lepi:ayrıca harika bi anne ve ev hanımıboshayallersmileanlıycağın 10 parmakta 1o marifet:hooray:
sırnaşık şey
sana varya acayip bi pirim vericem bekle beni bi kaç günaklinialirimsmile
kızım ben milletin kağıdını alıp bakıyodum o kadar deliriyodum:smiley-cool:ahh ahh her sınavım ayrı bi olaydıboshayallersmile
yok uyumucamalsanaalsanasmiledoğru yatağa..bak kalemini okudum üfledim,okunmuş pirinçte koydum cebine:1ninca:gönül rahatlığı ile gir sınavına:hulya:
dedim ya daha fazla söyleyip söyletme beni de çizgimden kaydırmasempatiksalakcinniusta dur ağlatma beni be zaten özlemişimkaydirigubbakcemile3:kedi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
işte bu ya:)))) sonunda yine kopardın beni:))
tamam hacı çıkma çizginden tak gözlüğünü heh şöyle:lepi:
kanka biraz daha konuşursam okuyanlar benle dalga geçicek:smiley-cool:içimden sana destan yazmak geliyo,kısaca seni çok seviyorum canım kankamolumunekankayizsmile
Şeniz
bu arada oğluş nası oldubilmiyorumkismileiyileşmiştir bence kaç gün geçtiaklinialirimsmile
smillerin hepsine ayrı bi koptum ve inceledim,ama 404 manyaktı ya:))))))
allah belanı vermesin minik:roflol:yürü kız yatağa çok konuşmakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
bak nikoya söyliycem kırıcak notunu
laf dinle,1 saat bile uyusan kardır..olum kopya çekerken gözün kayar bak diyim sana...
ben göz makyajı bile yapmazdım radarlarım iyi görsün die:smiley-cool:
tamam patron hazırım bir emrine bakarımallah belanı vermesin minik:roflol:yürü kız yatağa çok konuşmakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
bak nikoya söyliycem kırıcak notunu
laf dinle,1 saat bile uyusan kardır..olum kopya çekerken gözün kayar bak diyim sana...
ben göz makyajı bile yapmazdım radarlarım iyi görsün die:smiley-cool:
püffssssboshayallersmileyarın tüm gün işim var deseneboshayallersmileoğluşumu merak ettin demek
yok öyle bedavadangamyoncuiremsu geçmişi yorumlama işine dön herrşeyin cevabı orda:1closedeyes:
heh şöyle:teselli:hizaya gelii kankaa ya kırmayım sizii zaten başım ağrımaya başladı uzanıyım sari biraz ozamn minikoo kaçarrr öpüyorumm nikonum pandoram ve danrıçamm opuyorumnanaktanŞeniz:a015:
tamam patron hazırım bir emrine bakarım
var ya bu minik uykusuzluktan kalmaz, sınava girerken "ay uyumadım acaba gözaltlarım morardı mıeyvahedigeldismile" diye düşünmekten kalır sınavdansırnaşık şey
ben gitsem mi acep, saati ferkederse diye korkuyorumeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
patron iremsula mı gidim, düldüle mi binim
püffssssboshayallersmileyarın tüm gün işim var deseneboshayallersmile
eşin evde değilmi kız:)ne iş yapıyoki:1ninca:kankayız bide hiç bi halt bilmiyoruz:mymeka:boshayallersmile
heh şöyle:teselli:hizaya gellülülülülülü
bebem bi saat bile kardıryerimsenibenyarın dua edicen bizegamyoncuiremsu
başarılar minomŞenizallah rahatlık versinopuyorumnanaktan
harbiden hee:)))))minik korkma kız kapatıcı neyin sürersin zilli seni:)))
niko iremsuyu çekemem kanka,beni eve bırakınca bi tiripler bi havalar..sanki ferrarisi var,200 basıyo sanki,bide sabaha karşı anca evde oluyorum tıngır mıngır gidiyo-tatlicadiarzu-ceyarlada gitmem,oda sulanmaya başladı edepsiz..süpürgem arızalıbilmiyorumkismile
cüvcüv dediki kanguru gibi gel önüme,zıplaya zıplaya bırakıyım ben:CüvCüv:ne dersin cüvcüvlemi gitsek bu gecede
akannehirhemen git yüzüne limon neyin sür önlem al:))))valla beklerim kokoş karı ya:)))allah belanızı vermesin yaa koptummkaydirigubbakcemile3delikafadulden ya da yarın yüzümde sivilce falan çıktı diye sınava girmiomuşummdelikafaduldensırnaşık şey neyse cnlarımm öptüm hepinizi ii gecelerrrŞeniz
kızlar ben çıkıorum ,hepinize iyi sabahlar....buyrunnnnnnnnn
yarına hortlak modunda olucam yine...sempatiksalakcinni
ve kızım gelip beniii çığıran sesi ile uyandıracakk...delikafadulden
bende uyumadım..uyumasamda babama gıtsem dıyorum...
ay sımdı gderım temızlıkdı odu budu anam sersefıl olmayam..uykuda hep sonda bastiri haa
kalkıp gidecek takatin olmuyordur ondan olabülüüü sempatiksalakcinni
hmm anladım bende alayım bari tam bana göre mutfağa gitmeden içeceksin:lepi::roflol: eminim öylesindir bitanem. Canım o zaman yeşil olan diyorum ben ama onun kırmızısı sanki sana daha çok yakışır. Eğer vücuduna güveniyosan siyah olan var ya yeşilin altındaki onu seçersen hoş olur benim fikrim bu.
Canımın içi gece kalkıp su içmek isyetenler olabiliyo o yüzden o sürahi, yedek bardağa gerek yok sürahinin kapağı bardaktan ve suyun içine herhangi birşey de düşmüyo bu sayede.
tanrıçam bitanem hoşgeldin ne çok özledim ya canımsın benimcokacimcoookölürümmm:))))ben varım livomm:1hug:
canımın içi çok özledimmm:asigim:anca geldim,pc akşam geldi,ama ben anca gelebildim:hulya:
şimdi hemen soruna cevap veriyim,livom beyazı daha çok beğendim ben...dantel falan tam bir fransız asaletihihoyyyt
ayrıca tarzını bildiğim için çok yakışıcağını düşünüyorum,ama şimdiden solaryuma girmeye başla derim:jeyyar:
nikooo bayılyorum sanaŞenizMASAL
bir varmış bir yokmuş
dünyanın en güzel ülkelerinden birindeturkbayragi
çok güzel bir kız yaşarmışaklinialirimsmile
bu güzel kızın bir de asker nişanlısı varmış:jeyyar:
kızımız sevdiğinin hasretinden hergün gözyaşı dökermişmafoldumben
hem ağlar hem de hazırlık yaparmış geldiğinde kendisini güzel bulsun diye
annesi de yardımcı olurmuş kızına, elektrikli aletler alırmış kolay süslensin diye
bir de bu kızımızın ona her zaman ihtiyaç duyduğu arkadaşları varmışkaydirigubbakcemile5
kızımız bu arkadaşları tarafından sevip sevilirmişopuyorumnanaktan
askeriyle yaptığı telefon görüşmelerinden vakit bulursa
onlara yardımcı olup her sorduklarını cevaplar, bilgilerini paylaşırmışbayanssulusmile
he bir de basın danışmanı sekreteryası varmış
yeri gelir topiki gözler kollarmış
bu arkadaşlar da kızımıza destek olurolumunekankayizsmile onu mutlu etmeye çabalarlarmış:asigim:
kızımız hergün pencereden bakar l__boshayallersmile__l
şafak sayıp askerinin yolunu gözlermiş
gel zaman git zaman saya saya günler bitmiş
kızımızın asker sevdiği tezkeresini almış:hooray:
hiç vakit kaybetmeden koşa koşa
gelmiş güzel sevdiğine kavuşmuş
bu masalın devamını onlar yazacaklarmış
arkadaşlarının da dileği:Saruboceq:
bu masalın mutlu devam etmesiymiş
a.s.
o zaman yat gitsin anasını satıyım:teytey:yarın gidersin
ben daha geçmişi okumadım yarın ne çok işim var boshayallersmile
kızlar bende sevdicegimin mezüniyetinide hangisini giysem opuyorumnanaktan zamanında kendi mezuniyetime katılmadım onunkisine gitcem
aklımda bunlar var
böyle birsey giyersem altıma çorap giymeyi düşünmüyorum
bunada bayıldım diz altında bir beyaz elbise
bu eklediklerim tam benim tarzım =)))))))özellikle beyaz daha agır basıyor ....siz hangisini begendiniz ?
MASAL
bir varmış bir yokmuş
dünyanın en güzel ülkelerinden birindeturkbayragi
çok güzel bir kız yaşarmışaklinialirimsmile
bu güzel kızın bir de asker nişanlısı varmış:jeyyar:
kızımız sevdiğinin hasretinden hergün gözyaşı dökermişmafoldumben
hem ağlar hem de hazırlık yaparmış geldiğinde kendisini güzel bulsun diye
annesi de yardımcı olurmuş kızına, elektrikli aletler alırmış kolay süslensin diye
bir de bu kızımızın ona her zaman ihtiyaç duyduğu arkadaşları varmışkaydirigubbakcemile5
kızımız bu arkadaşları tarafından sevip sevilirmişopuyorumnanaktan
askeriyle yaptığı telefon görüşmelerinden vakit bulursa
onlara yardımcı olup her sorduklarını cevaplar, bilgilerini paylaşırmışbayanssulusmile
he bir de basın danışmanı sekreteryası varmış
yeri gelir topiki gözler kollarmış
bu arkadaşlar da kızımıza destek olurolumunekankayizsmile onu mutlu etmeye çabalarlarmış:asigim:
kızımız hergün pencereden bakar l__boshayallersmile__l
şafak sayıp askerinin yolunu gözlermiş
gel zaman git zaman saya saya günler bitmiş
kızımızın asker sevdiği tezkeresini almış:hooray:
hiç vakit kaybetmeden koşa koşa
gelmiş güzel sevdiğine kavuşmuş
bu masalın devamını onlar yazacaklarmış
arkadaşlarının da dileği:Saruboceq:
bu masalın mutlu devam etmesiymiş
a.s.
geldim kuşlarım geldim ..
arada gelip gidiyor benim akıl ..
manik depresif olmanın cilveleri bu sanırım ..
hayata olumsuz yönlerinden bakabilmeyi çok güzel beceriyorum ..
çabuk toparlıyorum ama arada delleniyorum işte ..
öpüldünüz kocaman ..
bugün bi sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işim var.
bunlar kahvaltı için küçük kaseler canlar tanesi 1.5 tl
burda 6 lı suluk takımı 17 tl, meyve sıkacağı 99 tl, çay bardak seti4.5 tl, çay fincan seti9.9, kaseler6.9tl, yatak odası sürahisi7tl, su ısıtıcısı19 tl, baharatlık 25 tl , krep tavası ve sosluk 12 tl var canlar
havlularımı özdilekten 5 tl ye aldım tannesini annemede bi yerde gördğüm modeli yaptırdım
daha değişik bi model daha yaptıracğım onu da pylaşırım çiçekler ilginizi çekerse
ben öle süslü püslü havluları sevmiyom pek böle basit ilginç olsun:))
Güzeller ben bulabileceğim kadar abiye modeli buldum daha da bir şey çıkmıyor.
Son durum şu: size de ekliyorum ve yorum bekliyorum.
Albüme yeni foto ekledi tipime bakıp fikir verin diye.
Genel olarak straplez ve kısa bir model düşünüyorum. Renk olarak parlak-parlement mavisi var aklımda.
Göğüsler küçük:sinifsinif:
Boy 1,71 yarışmaya izmir'den katılıyorumsempatiksalakcinni ayy neyse tamam modellere geçiyorumlaelaelaelaelae
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Tanrıçam geldiiiiiiii aa hey a hey a heeyyyy hihoyyyt olumunekankayizsmile
kankaaammm kesinlikle beyaz olan diyorum...hafif kreme çalan bir renk olursa daha da asil durur bitanem :lepi:
delikafadulden
bayılmak üzreyim a dostlar akannehir :asigim:
nikonum sen nası bişeysin yaa bittim bittim olumunekankayizsmile
çok şekersin kuzummm opuyorumnanaktan
tospikim merak ettim seni ama neden öyle oluyo kuzum ya...
olsun iyisin ya şimdicik... mafoldumben kaydirigubbakcemile5
ne işin var kız anlat hele boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?