Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yardımcı olabiliceğim bi konu ise her zaman cevaplarım tatlım ne demek
evet biraz tuzludur malesef ama değer die düşünüyorum,gönül rahatlığı ile kullanırsın en azından..
sanada iyi geceler canımopuyorumnanaktan

baskın basanındırrrrdelikafadulden ben geldim uleynn açılınnndelikafadulden slm fıstıklarra.s.
nee baskınmıı basıldıkmııakannehireyvahedigeldismile
yeme beni minobaskın basanındır haberin yoğmu:jeyyarkulun yokmu kız ne işin var bu saatteaklinialirimsmilehoşgeldin bacım Şenizözledinmi benişımart beni alıştım kaydirigubbakcemile3

o zaman şöyle söylim , şimdi çıktı benden bu da,alıntı değel yani...

ayyyyy ne kadannnnn mikemmelim yaaa:roflol::roflol:
sen odun ol ben baltan olim
böyle deler geçerim seni iştedelikafadulden

:roflol:feriştah ve fantezelirene döner bunun sonu söyliyimaklinialirimsmile
tahmin ettim zaten,o yüzden etkilendim ya gülümŞeniz
bu arada sigarayı bırakma çalışmaları ne almede kuzumfisfisfis

dimiii kıssss ne güzeldi :asigim: misafirleri kovuyoduk ,yüzsüzler gitmezdisempatiksalakcinnimakyajsız halin çok güzeldi ,özellikle dikkat ettim shop- mop yoktu ,ilgi alanımdır:jeyyar: var olanı gördüm ,gözüm gönlüm açılmıştı hattasengözlerimebaksanab

makyaj konusunda çok yetenekli arkadaşlarımız var kk da ,daha adını zikredemediğimiz...

ben henüz yolun başındayım ama kısa sürede yol katettim ,evet...:hulya:
tşk ederim :smiley-cool:

:roflol:feriştah ve fantezelirene döner bunun sonu söyliyimaklinialirimsmile
tahmin ettim zaten,o yüzden etkilendim ya gülümŞeniz
bu arada sigarayı bırakma çalışmaları ne almede kuzumfisfisfis

bırakamadım ,çünkü eşim yançizdi ,nalçakk adam alsanaalsanasmile
wc de tütrürürken bastımkendilerini ve veto çektim :dilcikar:
ama 1 paket içen ben günde 5-6 adete geriledim ...
ama bırakmalıyım ,çünkimeeeeeee,
2. bebişi düşünüyorukkk:asigim: malum iyice karta kaçmadan ,edinmek gerek ...

sabah 9 da sınavım barrdelikafadulden özlemmi laa :jeyyar: çok özledim kızım ya çok alıştım size acayip özlüyorum valla yaa:kedi:Şenizolumunekankayizsmilecokacimcoook

MASAL

bir varmış bir yokmuş

dünyanın en güzel ülkelerinden birindeturkbayragi
çok güzel bir kız yaşarmışaklinialirimsmile
bu güzel kızın bir de asker nişanlısı varmış:jeyyar:
kızımız sevdiğinin hasretinden hergün gözyaşı dökermişmafoldumben
hem ağlar hem de hazırlık yaparmış geldiğinde kendisini güzel bulsun diye

annesi de yardımcı olurmuş kızına, elektrikli aletler alırmış kolay süslensin diye

bir de bu kızımızın ona her zaman ihtiyaç duyduğu arkadaşları varmış
kaydirigubbakcemile5

kızımız bu arkadaşları tarafından sevip sevilirmişopuyorumnanaktan
askeriyle yaptığı telefon görüşmelerinden vakit bulursa

onlara yardımcı olup her sorduklarını cevaplar, bilgilerini paylaşırmışbayanssulusmile

he bir de basın danışmanı sekreteryası varmış

yeri gelir topiki gözler kollarmış

bu arkadaşlar da kızımıza destek olurolumunekankayizsmile onu mutlu etmeye çabalarlarmış:asigim:
kızımız hergün pencereden bakar l__boshayallersmile__l
şafak sayıp askerinin yolunu gözlermiş

gel zaman git zaman saya saya günler bitmiş

kızımızın asker sevdiği tezkeresini almış:hooray:
hiç vakit kaybetmeden koşa koşa

gelmiş güzel sevdiğine kavuşmuş

bu masalın devamını onlar yazacaklarmış

arkadaşlarının da dileği:Saruboceq:
bu masalın mutlu devam etmesiymiş

a.s.

Son düzenleme:
sabah 9 da sınavım barrdelikafadulden özlemmi laa :jeyyar: çok özledim kızım ya çok alıştım size acayip özlüyorum valla yaa:kedi:Şenizolumunekankayizsmilecokacimcoook
hoşgeldin minikomopuyorumnanaktan
sınaın kötü geçerse bu yüzden, burdaki notunu da kırdırtırım tanrıçama:mymeka: sempatiksalakcinni

hem ağlar hem de hazırlık yaparmış geldiğinde kendisini güzel bulsun diye

delikafadulden

ayyyyyy ne kadannnn gzüel masal dizaynıdır yarabbiii....
kız nikoncan ,görsel anlatımlı ,kısa ffilm tadın da olmuş heeee
süperdi :hooray:
aklına sağlık

hatta nostaljik resimlere eklimiştikde kazen fırça kaymıştı hepimizeeyvahedigeldismilehepimiz tüydük sonra:roflol:valla ne eğelniyoduk her gece he:))o günden sonra tabi benimkinden özel mesajla dahi resim göstermeme yasağı geldi-tatlicadiarzu-o ayrı:hulya:
zaten resim kendini belli ediyo,şop varmı yokmu die pandoşyerimsenibenbenimde sizleri görünce gözüm gönlüm açılıyo gülümolumunekankayizsmile
bu ayarda devam et,meykap olucan yakında söyliyim valla:içelim:

hadi ya:CüvCüv:ne güzel bi haber bu:teytey:gelsin gelsin bebeş gelsinsositosositozemuszemusallah gönlünüze göre versin bitanem:Saruboceq:
olsun aza indirgemekte bişeydirkaydirigubbakcemile5ama bol bol yoğurt ye yada c vitamini al hayatım..yada devedikeni otu öneririm...sigara içiyosun mutlaka almalısın..karacier için birebir..alkol vi sigara tüketenlerede özellikle öneriyorum sivilce haricinde

tamam duymak istediğimi duydum:asigim:şimdi uyumaya gidebilirsin:smiley-cool:allah zihin açıklığı versin bal köpüğümŞenizzorda kalırsan kopya çek:1ninca:ama yakalanma

sınaın kötü geçerse bu yüzden, burdaki notunu da kırdırtırım tanrıçama:mymeka: sempatiksalakcinni

hb bebeğim aman kırmayın notumuuuohaoldumsmile:sinifsinif:

ne uyuması sınava kadar ayaktayım bebeğimm:lepi:delikafadulden bugün yakanıyodum zaten yaa:1rolleyes::tomato: arkama dönmekten boynum tutuldu hoca yardıma ihtiyacın varmı d,yodelikafaduldensırnaşık şey

:asigim:mayişimi haketmeye çalışıyorum bak aplanı örnek al derslerine çalışdelikafadulden

tamam aplamm benimmmmmcokacimcoookkaydirigubbakcemile2Şeniz

teşekkür ederim pandoramopuyorumnanaktan
bu kız insana neler yaptırtıyor sevgi yumğı oopuyorumnanaktan:asigim:

allahım sana geliyorum:asigim: :asigim:
şu an kelimenin kifayetsiz kaldığı yerdeyim:asigim:bunu kahkalarla okudum vede gözlerim doldy bi yandan:kedi:
sen ne mükemmel bişeysin yaolumunekankayizsmileemek vererek neler hazırlamışsın,o parmaklarını öperim senin tek tekŞeniz
koptum yemin ederim yasırnaşık şey sırnaşık şey bide 404 yazılı smile ayrıca koptum:))))hahahahaahahah delisin sen:)))
bakımlar yaparmış,telefondan fırsat kalırsa gelirmiş falan derkenki smillere yarıldım zaten:lepi:
senin gibi bi dostum olduğu için çok şanslıyım:asigim:
jestin için çok teşekkür ederim bitanem benim:1hug:
sekreteryam:roflol:...zaten gözlüklü smili siteye eklesinler vede adı niko olsun die talepte bulunucam:)))

kıs minik uykusuzluk - heyecan -sınav stresi derken ziyan olursun bebeğim ...uyu azcık bence...
insan bildiklerini de unutur valla. bilmiyorumkismile
başarılar dilerim ,iyi haberlerle dönersin inş.kaydirigubbakcemile5

ay ben de:asigim:
hem duygulandım hem güldüm
hayat işte; bazen sevinç bazen hüzün
ama ölüyorum demek yokyasakkelime
inşaallah masalın deamını da görürüz hayırlısıyla:Saruboceq: boshayallersmile

var ya merak ediyordum 404'e ne diyecek diye:roflol::roflol:
bir de ceyara ne der acaba dedimsırnaşık şey

çok zevk aldım hazırlarken, bana bu duyguları yaşattığın için ben teşekkür ederim:asigim:
kkda karşıma çıkan en güzel şeylerden biri sensin biri de bu topik, söz meclisten içeriolumunekankayizsmile
mutlu olmanı mutlu etmeni isterim başka söze gerek yok
bak gene kaydım ciddi çizgimden, nerde kalmıştık

aynen kankaaklın yolu bir...
pandoş bişey söylimmi,bu niko acayip zeki bi hatunaklinialirimsmilekocası çok şanslı,hem güzelbayanssulusmilehem makara:lepi:ayrıca harika bi anne ve ev hanımıboshayallersmileanlıycağın 10 parmakta 1o marifet:hooray:
:asigim:mayişimi haketmeye çalışıyorum bak aplanı örnek al derslerine çalışdelikafadulden
sırnaşık şey
sana varya acayip bi pirim vericem bekle beni bi kaç günaklinialirimsmile

kızım ben milletin kağıdını alıp bakıyodum o kadar deliriyodum:smiley-cool:ahh ahh her sınavım ayrı bi olaydıboshayallersmile
yok uyumucamalsanaalsanasmiledoğru yatağa..bak kalemini okudum üfledim,okunmuş pirinçte koydum cebine:1ninca:gönül rahatlığı ile gir sınavına:hulya:

kıs minik uykusuzluk - heyecan -sınav stresi derken ziyan olursun bebeğim ...uyu azcık bence...
insan bildiklerini de unutur valla. bilmiyorumkismile
başarılar dilerim ,iyi haberlerle dönersin inş.kaydirigubbakcemile5

saol cnm benm ama uyursam sarhoş gibi olucam uyanamıcambilmiyorumkismile bende dayanıyım dedim bi tane sınavım var girip gelince rahat rahat uyurum diye düşündüm off inşallah iiyi geçer yaa:gitme::gitme: iyi dileklerin için tşk ederim cnmŞeniz:1hug:

teşekkür ederim pandoramopuyorumnanaktan
bu kız insana neler yaptırtıyor sevgi yumğı oopuyorumnanaktan:asigim:
usta dur ağlatma beni be zaten özlemişimkaydirigubbakcemile3:kedi:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
işte bu ya:)))) sonunda yine kopardın beni:))
tamam hacı çıkma çizginden tak gözlüğünü heh şöyle:lepi:
kanka biraz daha konuşursam okuyanlar benle dalga geçicek:smiley-cool:içimden sana destan yazmak geliyo,kısaca seni çok seviyorum canım kankamolumunekankayizsmile
Şeniz
bu arada oğluş nası oldubilmiyorumkismileiyileşmiştir bence kaç gün geçtiaklinialirimsmile
smillerin hepsine ayrı bi koptum ve inceledim,ama 404 manyaktı ya:))))))

kankaa okunmuş makyaj malzemesi de koysana cepimeeedelikafaduldenolumunekankayizsmilenaniknanik:tomato:

kankaa okunmuş makyaj malzemesi de koysana cepimeeedelikafaduldenolumunekankayizsmilenaniknanik:tomato:

allah belanı vermesin minik:roflol:yürü kız yatağa çok konuşmakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
bak nikoya söyliycem kırıcak notunu
laf dinle,1 saat bile uyusan kardır..olum kopya çekerken gözün kayar bak diyim sana...
ben göz makyajı bile yapmazdım radarlarım iyi görsün die:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…