- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.441
heeeee kanka yemiş numarası yapayım :roflol: şu aldığın hırkanın altındaki ne öyle peki :mymeka:
melegim aynen ya üstüne parada verseler boğazlı birsey giymem ....ay öyle birsey giydigimde sıkıntı basıyor buğuluyorum yaww akannehir
sempatiksalakcinni
Allasen kanka günahımı alıyon,lmaz:
onun da yakası kayık yaka bi kerem, orta açıklıkta. -tatlicadiarzu-
Burcu'm arkideş değilmişiz ya biz:1shokhaoldumsmile
Buarada Şekerler benim Hediyem daha gelmedi biliyor musunuz artık iyice ümidimi yitirmeye başladım :çok üzgünüm:
yıhah nazım,aprilim süpersininz kaydirigubbakcemile3
ben de rap çıydım biliomusunuz
kafamna nasıldıııııı
sıfırrrrrrrrrrr , sıfıra vurdurmuştum :1ninca: bizim zamanımızda eminem vardı, onun yüzünden delikafadulden
kızlar beni erkek sanıp öpücük atarlardı :roflol:
ben de onlara atardım üzülmesinler die :roflol:
ay kızlar benimde 6.sınıftan 10.sınıfa kadar saçlarım kısacıktı
gülben ergen saçı-tatlicadiarzu-
o aralar çok seviyodum karıyı şimdi nefret edyorum
neysem 8.sınıfa kadar gülben ergen hayranıydım
liseye bi geldim metalci bi arkadaşım oldu saçlarımı dikmeye başladım o jöle saçlarımı mahvetmişti.şimdi bile resimlerime bakmaya tahammülüm yok
gözler simsiyah boyanırdı tabi hocalarla hergün merdivende kavga ederdik
bide mp3 almışım yeni içine metalica nirvana falan yüklemiştim
ama lise 2nin sonlarına doğru tam bi hanfendi oldum tabi bunda sevglimle çıkmaya başlamamızın büyük payı var:asigim:
ayy kızlar koparttınız beni ya :roflol: etiketlere kim "ünlü oldun artık kız" "bozuk pc yazmış " yazmış :roflol:
vallaha mı ...tamam kanka sen öyle diyorsan öyledir :lepi:
ayy kızlar koparttınız beni ya :roflol: etiketlere kim "ünlü oldun artık kız" "bozuk pc yazmış " yazmış :roflol:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:icecream::icecream:
vayyyy demek sen =) tostumu yedim bekliyorumda da senindi dimi :roflol:
he kızanım..aklıma geldikçe bişiler çiziktirmişim..:bbo:Vaaay Gacım,
gizli etiketçi senmişsin ahahha :icecream: delikafadulden
girdim mi çıkmıyorum ya :tomato:
neyse ben kaçayım hatunlarım gece belki girerim
he kızanım..aklıma geldikçe bişiler çiziktirmişim..:bbo:
bu akşam kapalıçarşı yok nireee.gamyoncuiremsu.
Çığırtma kız kadınceğizikaydirigubbakcemile3anaaam ben gidim annem çılgınca nidalar atmaya başladı kaydirigubbakcemile3
islandım albümde elbisine gördüm sana çok yakışmış ama sana gül kurusu tonları daha çok yakışır
Gül kurusu dedin beni bitirdin kuzum şimdi diploma töreninde krem gibi açık tonlar giycem bide maalesef adet günüm denk gelicek heralde:sinifsinif: geciktirmeyi düşündüm ama tırsıyorum düzenim bozulur die bu ay netleşir denk gelip gelmiceği:gitme:
Bu arada kesinlikle beyaz elbise ama az dekolte ver yavrukuşum feci olursun valla haaklinialirimsmile
superim hoşgeldin bitanesi
girdim mi çıkmıyorum ya :tomato:
neyse ben kaçayım hatunlarım gece belki girerim
a.sdaha topik ilk açıldığında yazmıştım..sürekli banlanıyordu yaaa..ban tanrıçasını da mı sen yazdın ilahi gacım yaaaa kaydirigubbakcemile3
koptum şuanda sırnaşık şey
Livim gitmeeiii:gitme:
pufuduk yatagıma =)
hatunun çizirdiklerine bakar mısınız :roflol: off offff :roflol:
pufuduk yatagıma =)
kızlar..size daha önce söylemişmiydim bilmiyorum..
ağda sonrası limon sürüyorum ,faydasını gördüm..tuzla karıştırıp yapıyorlarmış..ben tuz koymadan yapmıştım..
bi seyrelme var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?