- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.401
Bu arada albüme eklediğim elbise düşündüğüm renk gece mavisi.
Hazır almaya çekiniyorum biriyle pişti olursam diye çok kötü olur yaveyvahedigeldismile
gule gule kullan aprilimmm opuyorumnanaktan
güle güle kullan cicilerini ,sırtında paralansın inşalllahhh..
3 nümereli tişörtünü beğendim.kaydirigubbakcemile5.hemide 5 tale, çok süpermiş..
Bende böğün..papatya ve rezene çayı:içelim: aldım midem için..papatyayı içtim bilem ,iyiymiş..
tavsiye olunur..hemide mis gibi kokuyo..
Heidinin köyündeki, kırlar bayırlar geliyo hemen aklımakaydirigubbakcemile3..gitmişliğim vardır..sempatiksalakcinni
bu indirimlerde
şöle esmer ve edeleli bi tipte bulabiilir miyim acep boshayallersmile
Ben geldiimmm
perim hoşgelmişsen, özlettin kendisini...opuyorumnanaktan
buralar aynı...boshayallersmile
kızlar buluştu geçenlerde, ben gidimidim.mafoldumben..tanrıçam da gidimidi...mafoldumben
tanrıçamın PC bozuldu düzeldi senin gibi işte...boshayallersmile
yuvarlanıp gidiyoruz kuzum...
sen nasılsın? yerimseniben
hgdin cnm özlemiştik seniopuyorumnanaktan:1hug:
ben geldim kzılarrropuyorumnanaktan
Ben geldiimmm
Canımsın bende Sizi çok Özledim Aprilim sorma ya cidden Allah kimsenin pcsine ve modemine zeval vermesin Tanrıçamda benle aynı dertten muzdaripmiş ne kötü bişey ya bide size öyle alışmışım ki sürekli aklımdaydınız Çok Özledim sizi çilekli pudinglerim benim
Hoşbulduk canım benim opuyorumnanaktan
Sende Hoşgeldim Minikim opuyorumnanaktan
İslandım Hoşgelmişsin canım benim opuyorumnanaktan
Buarada Gacım çok geçmiş olsun canım İnşallah biran önce midem düzelir :Saruboceq:
balım ben de beğendim elbiseyi. kaydirigubbakcemile5
benim geçen seneki baloda da en yakın arkadaşım o şekilde strapless bir elbiseyi, kolye gibin taşlarla boynuna tutturmuştu. hoş duruyor ve hiç düşmüyor tabii. :lepi:
Hoşuma gitti duruşu ya rahatca tepinebilirim hem de takı görevi görüyor ama biraz farklılaştırmak istiyorum modeli. Benim eklediğim modellerden birine uydursam süper olacakkaydirigubbakcemile2
Teşekkürler bucummm opuyorumnanaktan
geçmiş olsun kuzummmmolumunekankayizsmileŞeniz
sapıkkk:roflol:aklinialirimsmile
hg bebekkolumunekankayizsmile
hoşbulduk peri kızı sen de hg. bebekimCanımsın bende Sizi çok Özledim Aprilim sorma ya cidden Allah kimsenin pcsine ve modemine zeval vermesin Tanrıçamda benle aynı dertten muzdaripmiş ne kötü bişey ya bide size öyle alışmışım ki sürekli aklımdaydınız Çok Özledim sizi çilekli pudinglerim benim
Hoşbulduk canım benim opuyorumnanaktan
Sende Hoşgeldim Minikim opuyorumnanaktan
İslandım Hoşgelmişsin canım benim opuyorumnanaktan
Buarada Gacım çok geçmiş olsun canım İnşallah biran önce midem düzelir :Saruboceq:
Buarada Yupppi toplu alıntıyı yapabilmişim ne mutlu bana :dance:
İsland elbisenin keşkem boydan fotosu olsaymış canımcım ama üst kısmı çok hoş duruyor dediğin gibi kolye derdi de elbisenin düşme derdi de olmaz :jeyyar:
Aprilim canım pazar cicilerin çok hoşmuş fıstık hepsine bayıldım valla :jeyyar:
Buarada Şekerler benim Hediyem daha gelmedi biliyor musunuz artık iyice ümidimi yitirmeye başladım :çok üzgünüm:
[/COLOR]
hb. minikim seksümzemuszemus
hoşbulduk peri kızı sen de hg. bebekim
Buarada Şekerler benim Hediyem daha gelmedi biliyor musunuz artık iyice ümidimi yitirmeye başladım :çok üzgünüm:
Canımsın bende Sizi çok Özledim Aprilim sorma ya cidden Allah kimsenin pcsine ve modemine zeval vermesin Tanrıçamda benle aynı dertten muzdaripmiş ne kötü bişey ya bide size öyle alışmışım ki sürekli aklımdaydınız Çok Özledim sizi çilekli pudinglerim benim
Aprilim canım pazar cicilerin çok hoşmuş fıstık hepsine bayıldım valla :jeyyar:[/B]
sexümüüüü:jeyyar::jeyyar::roflol: elbisene baktım kuzuu keşke boydan koysaydın üstü çok hoş duruyookaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanŞeniz
1 metrekarelik alanda ceple bu kadar çekebildim tatlım yakaydirigubbakcemile3
Çok çakalım haaklinialirimsmile
Alt kısmı üste oturuyo etek kısmı hafif kiloş bi de tül sallandırmışlar aşağı doğru hoştu yani alırdım aslında ama aynısı başkasında da olabilir diye çekindim.bilmiyorumkismile
Yookk artıkkohaoldumsmile
Ben hedaye alıp yollucam artık elden teslim etcek olabilümü alan arkadaşsempatiksalakcinni
aa hadi ya eda 17 mi yolluyodu sanaaguclubacismilebilmiyorumkismile
Hem de ne sexüüüaklinialirimsmile:jeyyar:
Valla hoştu elbise ya sade ve güzel duruyordu bide son 1 tane kalmış 36 beden kız pişman olursun kalmaz falan dedi:umursamaz:
Modeli aldım üstüne güzel bi taş buluruz alt kısmı bilmiyorum nasıl olur
Renk nasıl sizce:ecrin_bebek:
Hıı başka birisinde olması düşük bir ihtimal sanki bebişim valla üst kısmı sende çok hoş duruyor ben çok beğendim :jeyyar: Valla helal olsun daracık kabinde yine iyi foto çekmişsin alkisalkisalkis
Bilmiyorum ama çok üzüldüm olayın maddi kısmı değil beni mutlu edecek hoş bir hatıra olacaktı bide herkes foto çekip koydu ya hediyelerini bende çok heveslendim ama işte her zamanki gibi şansız ve bahtsız olma özelliğim burada da devreye girdi :çok üzgünüm:
Evet canım Livim o demişti ki başka yollamayan kalmadı zaten
canikom güle güle kullanbunlar kahvaltı için küçük kaseler canlar tanesi 1.5 tl
burda 6 lı suluk takımı 17 tl, meyve sıkacağı 99 tl, çay bardak seti4.5 tl, çay fincan seti9.9, kaseler6.9tl, yatak odası sürahisi7tl, su ısıtıcısı19 tl, baharatlık 25 tl , krep tavası ve sosluk 12 tl var canlar
havlularımı özdilekten 5 tl ye aldım tannesini annemede bi yerde gördğüm modeli yaptırdım
daha değişik bi model daha yaptıracğım onu da pylaşırım çiçekler ilginizi çekerse
ben öle süslü püslü havluları sevmiyom pek böle basit ilginç olsun:))
oyy oyyy tanrıçasıda gelmişaha!livoda gitti.şimdi ben tek kaldım iyimikaydirigubbakcemile3
kızlar gelince okursunuz artık,modemi pc ile beraber tekrar gönderdim ve yeni şifreler alındı vesaire..anca bugün geldi,yalnız şöyle bi sorunum var,resim atamıyorumeyvahedigeldismile
biraz kurcalıyım pc,zaten kimsede yok,mesajlarımı okuyıp geçmişe bakarım..nası olsa burdayımzemuszemus
tospaa kabugundan çıkmışbayanssulusmilegeldim kuşlarım geldim ..
arada gelip gidiyor benim akıl ..
manik depresif olmanın cilveleri bu sanırım ..
hayata olumsuz yönlerinden bakabilmeyi çok güzel beceriyorum ..
çabuk toparlıyorum ama arada delleniyorum işte ..
öpüldünüz kocaman ..
bugün bi sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işim var.
Hmmm ben de mi beyaz alsam, yazın çok güzel duruyor gerçekten...kaydirigubbakcemile5
Tospik biliyon mu, lisedeyken benim de saçlarım senin şimdiki gibi kısacıktı.kaydirigubbakcemile3
hatta bir ara daha da kısaydı.
alican gibi olduğum zamanlar da oldu ahhaha :roflol:
ama genelde seninki boyunda ve hafif jöle ile şekil verirdim, bir fenomendim o zamanlar...boshayallersmile
kafamçokkarıştı
oyy oyy ne kadan güzeelllllilililililili (zılgıt) ben geldim :smiley-cool: bu aralar çok, başım kalaba böğün başım kalaba ellere vaayyyy :teytey:
iş başvurum kabul edilmiş sengözlerimebaksanab
karşınızda bir supervizor duruyor artık delikafadulden
hukuktanda kalmışım canım sağolsun:icecream:
danrıçam da gelmişşş
ayy nekadaan sevindim saval anlatamaaannnn
hoşgelmişin perimopuyorumnanaktanCanlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:
Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı
Şekerler inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :Saruboceq:
güle güle kullan bebitom
keten gömlek. çok sevdim...20 TL
Ekru renk hırka.10 TL
T Shirt 5 TL
3 tanesi 10 TL atletler
Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış) kaydirigubbakcemile3
Bu arada albüme eklediğim elbise düşündüğüm renk gece mavisi.
Hazır almaya çekiniyorum biriyle pişti olursam diye çok kötü olur yaveyvahedigeldismile
ayy benımde boyle bir anım varr
lisede saclarım cok kısa tospiğinkindende kısa
her sabah cöle sürüyom dik dik yapıyom saçları o derece yani
aprilim dediğin gibi millet dönüp dönüp soruyo sacın cok hos kuaförün kim dıe
birgun beden egitimi dersindeyız
kokoşum ya tuvalete gitmişim sacıma basıma bakıyom
ustumdede bizim lisenın kız erkek aynı giydigimiz esofmanı var
bir bayan edebiyat örtmeni vardı
oğlum sen ne arıyon kızlar tuvaletinde die bi asıldı enseme
hocam ben kızım diyebildim
kadın mosmor tabiii:roflol::roflol:kafamçokkarıştı
güle güle kullan bebitom
cok guzel ciciler almıssın yınebayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy alemsin nazom yaa..kaydirigubbakcemile5.ama rahat oluyor...:lepi:
ben lisede de aykırıydım biraz, hızlı rocker'lardandık, genelde simsiyah giyinirdim kulakta 5 küpe, saçlar öyle kısa filan, hocalarla devamlı hır gür.lmaz:
ne gerek varsa hey allam yaa.:mymeka: ..ilerde çocuğum yapsa (ki ben kızan istemiyom sanırsam):1no2: ağzına terlikle vururum valla :roflol:
anan sana terlikle vurmamış azıtmışın bakkk:roflol:
canım benım o gereksiz rockerlık ortaokulda nurten diye bir arkadasımla beraber basladı bende
ortaokulun arka duvarlarına
nirvana
metallica
scorpions
iron maiden... yazardıkeyvahedigeldismile
benım üstümde acık renk tişörtlerim batik yapma suretıyle siyah lacivert boyalı olurdu
bizim bahcede arkadasımla habire kumas boyası alıp kazanda kaynatırdık
neymış efendim renkli giymicekmişiz
yürüyüşüm tavrım bilem degişikti
ey allam yaa hakkaten ne gerenk vardı ya
şimdi arada o müzikler denk geliyoda yemın ederim sacımı yolasım geliyo
nasıl dinlemişimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?