- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.461
ahanda al bi dene dahaasempatiksalakcinniay kızlar benimde 6.sınıftan 10.sınıfa kadar saçlarım kısacıktı
gülben ergen saçı-tatlicadiarzu-
o aralar çok seviyodum karıyı şimdi nefret edyorum
neysem 8.sınıfa kadar gülben ergen hayranıydım
liseye bi geldim metalci bi arkadaşım oldu saçlarımı dikmeye başladım o jöle saçlarımı mahvetmişti.şimdi bile resimlerime bakmaya tahammülüm yok
gözler simsiyah boyanırdı tabi hocalarla hergün merdivende kavga ederdik
bide mp3 almışım yeni içine metalica nirvana falan yüklemiştim
ama lise 2nin sonlarına doğru tam bi hanfendi oldum tabi bunda sevglimle çıkmaya başlamamızın büyük payı var:asigim:
yok artık taa nelerr:hulya:akannehirakannehirakannehir
Anamm..ne kızlar varmış töpüümüzde..
rakçı,metalci ooooo...delikafadulden
ay ben hiç hatırlamaz oldum lise yıllanımı nerdeyse ..hafızam resetledi bazı kızsımları..e hart diks doluyooo..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar..size daha önce söylemişmiydim bilmiyorum..
ağda sonrası limon sürüyorum ,faydasını gördüm..tuzla karıştırıp yapıyorlarmış..ben tuz koymadan yapmıştım..
bi seyrelme var yani..
superim alıntıda gördüm yazdıgını eda hediyesini pazartesi kargoya vermişti
Fıstıkım pazartesi kargoya verdiyse şimdiye çoktan elimde olması gerekliydi yani yurt dışından geliyorsa onu bilemiyorum ama normalde bugüne kalmaz canım benim ay diyorum ya çok bahtsız hatunum vesselam nerede aksilik terslik varsa beni bulur zaten kafamçokkarıştı
Fıstıkım pazartesi kargoya verdiyse şimdiye çoktan elimde olması gerekliydi yani yurt dışından geliyorsa onu bilemiyorum ama normalde bugüne kalmaz canım benim ay diyorum ya çok bahtsız hatunum vesselam nerede aksilik terslik varsa beni bulur zaten kafamçokkarıştı
ohanzi gözlerime inanamiyrummm
TANRIÇAAAA:1shok:
aşşada bulunan tüm arkadaşlarımı öpüyorumŞeniz
kızlar misafir var-tatlicadiarzu-gece gelirim anca,arada kaçamak yaparım..öpüyorum sizi..
bu arada blututumunda pskolojik sorunları var...
bi resim alıyo dier resimleri alamıyokötükedihüso
napıcam bilmiyorumfisfisfisbilgisi olan varsa yazsın hayrına ya..formatlandı die böyle oldu biliyorum,zaten windows 7 yüklemiş adam,benimki vistaydı,sanki başka birinin pc..o kadar yabancıki bana:a015:
nikoncan gelemessem yerime bak sekreteryam
tam çıkarken senin mesajı gördüm,daha yukarıya bakamadım:))nazom:1hug:özledinmi beniaklinialirimsmile
ama malesefki çıkmam lazım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada saat 12 den sonra paticanın doğumgünüanarşik karı doğduğu güne bak
yarın taksimede çıkar bu:roflol:
12 den sonra gelmeye çalışıcam,gelemezsem parti başlasın:teytey:
Öyle deme kız seninle ne ilgisi var peri gibin kızsın yani zemuszemus
öyle deme pericanolumunekankayizsmile
windows 7 bana xp den sonra cok fena gelmişti ama şimdi o kadar alıştımkı
eşime çok kızmıştım 7 yukledi diye
bulutut pisikloo varmı aranızda ben anlamıyorum
benimde misafirim yolda geliyorr
öpüyorum canomŞeniz
:1shok:nasıl misafiiiirrr:CüvCüv::CüvCüv::uhm:
Canımsın çok teşekkür ederim ama maalesef buara cidden tüm aksilikler beni buluyor normalde de şansız birisiyim ama bu sefer başka sanırım Rabbim benim sabrımı denemek için bir sınava tabi tutuyor inşallah şu dönemi de atlatırım ama cidden yoruldum artık...
Ne derslerim ne aşk hayatım nede iş hayatım hepsi berbat durumda sıfırı tükettim yani ben bile bu kadar terslikle nasıl baş ettiğimi anlayamıyorum artık döktüğüm göz yaşlarının haddi hesabı yok ne zaman bitcek diye çok merak ediyorum ama ne olur bitsin artık ben tükendim
Kesinlikle isyan etmiyorum ama biran önce Bitsin şu terslikler diye Rabbime yalvarıyorum
:1shok:nasıl misafiiiirrr:CüvCüv::CüvCüv::uhm:
vayyy tüm kadro burda :lepi:
vayyy tüm kadro burda :lepi:
Canımsın çok teşekkür ederim ama maalesef buara cidden tüm aksilikler beni buluyor normalde de şansız birisiyim ama bu sefer başka sanırım Rabbim benim sabrımı denemek için bir sınava tabi tutuyor inşallah şu dönemi de atlatırım ama cidden yoruldum artık...
Ne derslerim ne aşk hayatım nede iş hayatım hepsi berbat durumda sıfırı tükettim yani ben bile bu kadar terslikle nasıl baş ettiğimi anlayamıyorum artık döktüğüm göz yaşlarının haddi hesabı yok ne zaman bitcek diye çok merak ediyorum ama ne olur bitsin artık ben tükendim
Kesinlikle isyan etmiyorum ama biran önce Bitsin şu terslikler diye Rabbime yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?