- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.641
hakkat:1ninca:eprıla katılıyorum ama gülmektensempatiksalakcinnipaticim elinden kayan ney tatlım:teselli:sempatiksalakcinni
Siz erkek görmemişiniz:dilcikar:
Erkek dediğin böyle olur sarıldığın zaman üşümezsinsempatiksalakcinni
kanka bu senin herif mi ?
beyaz donun yanlarındaki ne :roflol:
bibertoo dalga geçmiş akitra senlesırnaşık şey
Yeni moda kıl bu kızlar dağınık değil düzenli kazak giymeye gerek yokakannehir
son bir itiraf bir de prensesim var .. o da benim sevgilim olur ...bu saatten sonra suratıma bakmazsan anlarım bir sekilde kabullenirim :gitme: ama gitme bırakma en başından baslyabiliriz herseye :gitme:
bibertoo dalga geçmiş akitra senlesırnaşık şey
allah hep güldürsün perim:))Ay yok uzun zamandır bu derece gülmemiştim valla kızlar süpersiniz :lepi:
aklinialirimsmilesen varya sen sırnaşık şey sırnaşık şey
hee onu yiyen antepe gittigamyoncuiremsusengözlerimebaksanabaklinialirimsmileyok yok sarkının devamını getirttim sempatiksalakcinni
kızlar bir elimi yüzümü yıkayım bu kadar yakışıklı erkegi peşi sıra görmek beni bir hoş yaptı :roflol:
kızlar bir elimi yüzümü yıkayım bu kadar yakışıklı erkegi peşi sıra görmek beni bir hoş yaptı :roflol:
cenap şahabettin seniaklinialirimsmile:smiley-cool:kızlar bir elimi yüzümü yıkayım bu kadar yakışıklı erkegi peşi sıra görmek beni bir hoş yaptı :roflol:
Ayy yarabbim ne günaha girdikk yaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?