- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.661
cenap şahabettin seniaklinialirimsmile:smiley-cool:
fitili pati ateşledi bize taşakür ederek:lepi:meşaleyi o yaktı
Bi insanı tanımak mı istiyon
1- alışverişe çık
2- tatile çık
3- KK'ya üye yapdelikafadulden
ulen bütün kirli çamaşırlarınız fantaazi dünyanız döküldü bu gecekaydirigubbakcemile3
:roflol: deliiiiiiiiiii :roflol:hahahahahah kopuyorum yaaaa smile yapmaya frsat bulamıyrm hemen cvp yazıyım diye valla
ne zmndr bukdr gülmemştm :roflol:
o beyaz donun yanındakini açıklıyorum liv delikafadulden benim yanlşlkla yazdgm şey :roflol:
günah keçisi pati kötükedihüsocenap şahabettin seniaklinialirimsmile:smiley-cool:
bizde kızın taşşakkür etmesini bekliomuşuz yaaasırnaşık şeydelikafadulden:lepi:
bizde kızın taşşakkür etmesini bekliomuşuz yaaasırnaşık şeydelikafadulden:lepi:
parti dedgn de herşey olur işte içinde aklinialirimsmileOoooooyy ne güldük beeyyyhhh...boshayallersmile
Pati ne şanslı süper kızsın ya 1 duble içkiyle yaptık kafayı senin partide hihoyyyt
cenap şahabettin seniaklinialirimsmile:smiley-cool:
Sunumdan sonra bu Taşakkür bizim baya dilimizde dolaşır ya hadi hayırlısı :jeyyar:
Sunumdan sonra bu Taşakkür bizim baya dilimizde dolaşır ya hadi hayırlısı :jeyyar:
Misafirler var diyom edepli olun diyom tınlamıyonuz dökülün daha babasını satiim millet işçi baryamına hazırlanır biz döşükıllıların kılsız yerlerini arıyozdelikafaduldenbütünnsengözlerimebaksanabkirlisengözlerimebaksanabeminmisin islo:roflol:daha döküleyen neler varda,ah şu rütük yokmucanına yandığımboshayallersmile
livoo abdest al öyle gel kız:hulya:
bütünnsengözlerimebaksanabkirlisengözlerimebaksanabeminmisin islo:roflol:daha döküleyen neler varda,ah şu rütük yokmucanına yandığımboshayallersmile
livoo abdest al öyle gel kız:hulya:
ne sunumu ya a ben öyle bişey hatırlamıyorumm:sm_confused::1no2:
Taşakkür yani :roflol:hahahahahah kopuyorum yaaaa smile yapmaya frsat bulamıyrm hemen cvp yazıyım diye valla
ne zmndr bukdr gülmemştm :roflol:
o beyaz donun yanındakini açıklıyorum liv delikafadulden benim yanlşlkla yazdgm şey :roflol:
İyice deşifre ettiniz benim adamı editlicem lan alıntılaynlar silin siz de yoksa kazen beni silecek rtüklüğü tutar felan:roflol:
artidesızanaprilsmili:
mirmirmirmir
Kaynadın gittin kız arada hadi iisin bi süre dalaşmayız sanananiknanik
Bi insanı tanımak mı istiyon
1- alışverişe çık
2- tatile çık
3- KK'ya üye yapdelikafadulden
ulen bütün kirli çamaşırlarınız fantaazi dünyanız döküldü bu gecekaydirigubbakcemile3
:roflol:ben silmem kanka kalsın işte ne zararı var ki =)
hyrrrrrrrrr çok öyle birsey aslında hepimiz çok cici şeker hatunlarınız ne fantazi dünyası o ne ki ben bilmem sırnaşık şey
artidesızanaprilsmili:
mirmirmirmir
: eprılın yanına gelip onu dürten üye smile : şutarafagittiartidesızanaprilsmili:
mirmirmirmir
şişştt sus kızz:sm_confused: neden bahsettini anlamıyorum:sm_confused::uhm:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?