Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
salak puhahahahhsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey lan aleni yazmasana..cabbar sıkıcak topuklarıma bunları okursaeyvahedigeldismile
Sunumdan sonra bu Taşakkür bizim baya dilimizde dolaşır ya hadi hayırlısı :jeyyar:
lügatımıza yeni bi kelime daha eklendi...taşakürler pati:hooray:
:kedi: o benümmm

hepinizn içinde varmış valla heee sempatiksalakcinni döküldünz heheh aklinialirimsmile
ben sana göstericem içimde olanları
artidesızanaprilsmili:
mirmirmirmir
mort oldun kanka:smiley-cooles ettin bakıyorum..yok öle sızmak kalk bakıyımkaydirigubbakcemile2 çiftetelli oynıyalım karşılıklızemuszemus
Taşakkür yani :roflol:

:roflol:ben silmem kanka kalsın işte ne zararı var ki =)

yanööööşakkıdı
gözün gönlün açılsın dimi:roflol:

Bu gece hiç zorlanmıcam fantaazii dünyama eklediğiniz resimlerle renk kattığınız için taşşakkürü borç bilirim:roflol:

Hı ne ?fisfisfis
yok yok uyumuyom kanka :bbo:
ne diyoduk evet boshayallersmile
taşakkürler hepinize opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

hı ? mirmirmirmir

pırt...:kedi:
ay pardon
ohaoldumsmile

Kıskandım kızım ben adamımı bana özel o hemen alıntılıyosunuzkaydirigubbakcemile3 işin kötü yanı o beyazların yanındakini sen demesen farketmicem ne kadann safımmm sen de az değilsin:roflol:

aaaaa aaaaaa şuna bak şuna hemende bana b.k atıyor:roflol: kızımmmm ben adamın kıllarına bakarken gözüm ilişti işte ne etcem senin kıllı herifini :roflol: benimkisini önceki sayfada ekledim zaten hiç kıskanmam =)

Son düzenleme:
Hı ne ?fisfisfis
yok yok uyumuyom kanka :bbo:
ne diyoduk evet boshayallersmile
taşakkürler hepinize opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

hı ? mirmirmirmir

pırt...:kedi:
ay pardon
ohaoldumsmile

Anaa kaydı bu kızzsositososito
Hadi yavrum bi fondip daha:jeyyar:

gözüm ilişti der :roflol:

:roflol::roflol: ben o kadar incelemedin lan benim herifi azcık bana da öğret bari nerelere bakılır nasıl olmalıdır felan:roflol: hadi hadi gözün kaldı di mi:roflol:

Arzu kız zabaha bu fantazi dolu bu mesacları okuyunca editörlükten istifa etmezse iyidirohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…