- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.341
evet patron
hoşbulduk bitanesi
kankam birsey sorcam benim saçlar çok çabuk yağlanıyor ...her gün başımı yıkamaktan çok sıkıldım =( şaçların yağlanmaması için ne yapmak lazım mafoldumben
nirde var indirim bende alem yedekleyem sempatiksalakcinni
evet kuzum ..
ampula karşıyım kafamçokkarıştı ben filorasan gibim aydınlatıyom sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
düşünüyosan ünv. biter bitmez yap
öğrencilik pratiğini kaybetmeden staja başlamayı kolay halledersin kaydirigubbakcemile2
balayı yerini ayırttık bugün tatlım,davetiye işleri faan filan tam gaz dewam canımın içisiopuyorumnanaktan
çok sağol cevabın için canım evet cevabın kaynamış heralde okuyamamışım a.statlım aldığını görünce yazmıştım zaten,kaynadı tabi sayfalardan:)
ben memnunum tatlım..patidede var oda memnun..sanırım akitra memnun değilbilmiyorumkismilecorelde memnunhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ıyi kız o zaman yemeklerin küflenip canlanma riski yok kuzum üzülme sempatiksalakcinni
analar gününde olur belkim buralarda daben ıspartada bi kozmetikte buldum canım her yerde yoktu sadece orada vardı CADIARZU
şimci canım bi ek bilgi daha verim sanaevet kuzum getirisinden dolayı düşünüyorum
şimdi ilk sınavı kazanırsam insllh bi bankaya girsem
hem bankada calısıp hem stajer olabiliyorum dogru anlamısım dimi kaydirigubbakcemile2
güzel bi yorgunluktur fıstıkewt tatlı gacım heyecanlar güzel ama yorucu:sinifsinif:
güle güle kullan şekerto..biliyosunuz pc formatlandı,blututta kafayı yedikafamçokkarıştıaldığım bi kaç şey daha var,ama ekliyemiyorum nedense:gitme:
resimleri kafasına göre alıyo pc...bende pc ye atabildiklerimi ekliyim...
bu sarımsaklı şampuan..benim aney aktardan almışzemuszemushenüz kullanmadım,kullanınca etkilerini yazıcam aşk böcüklerim
fiyatı 15 tl canlarım
garnierin yeşil olanı göz altı için,dier maviliside salisilik asit ve alkol içeren sivilce dondurucubenneyaptımki
göz altı rolonu 14 tl sivilce için olan 13 tl küsür...
bunuda marketten 3 tl ye aldım..makyaj temizleme mendili..üşendiğim zamanlarda pratik oluyo..
ama kozmetikçide satılan mendilleri daha çok beğeniyorum ayrı..onlarda 11-15 tl civarı oluyolar..bilginiz olsun(diadermin,nivea,gibi..)
ewt tatlı gacım heyecanlar güzel ama yorucu:sinifsinif:
şimci canım bi ek bilgi daha verim sana
mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler sınırsız stajyerler çalıştırabilirler yanlarında
her şirket 1 adet stajyer çalıştırabilir.
bankada tek şirket olduğuna göre (şubelerde dahil buna) tek stajyer bulundurabilirler.
koskoca garanti bankası tek stajyer bulundurabiliyor.
denetim altında olunca böyle oluyo ..
bankalarda genelde stajyerler sıraya girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?