- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.381
ne yaptın evli çifte
aklinialirimsmile :roflol:
teyemmüm diye bişey var demi?:1closedeyes:
demek öyle diyorsun nisanımmmCADIARZU
day light cd leri var
bbc kitap seti var
ama internetten kopamıyorum
day lightın web sitesinden mi çalışsam dedim
o zaman ben cdlerime çalışayım netten bir ingilizceli arkadaş bulayımguclubacismile
bana dua et canım çok istiyorum
nasıl da hazırcıyım ha dua istiyorum duala halledicemaklinialirimsmile
oldu sen dua edersin ben zabah bi kalkmışım su gibi ingilizce konuşuyorum:roflol::roflol::Saruboceq:
ay bu espriiyi bekliordum
bastım kahkayı gece gece :roflol:
canlar bu model nasıl yapılır bugun denedim beceremedim ya =(((((((((((((
oh ohhhhkaydirigubbakcemile2allah işini gücünü ras getirsin bal damlasıŞenizama sen ne resim ekliyosun ne bişey:umursamaz:azcık makyajdı,çeyizdi bişeylerini görelim yahusüprizzzzzbalayı yerini ayırttık bugün tatlım,davetiye işleri faan filan tam gaz dewam canımın içisiopuyorumnanaktan
5 çayı, gece 10 çayı, gece yarısı sineması parlament çayı kankam sempatiksalakcinni
Sınav mı oooooooffffff. mezun olduktan sonra hiiççççç çekilmiyor meret alsanaalsanasmile
Şenizişallah memnun kalırsın bebem..kilin içine süt kat istersen..ben öyle yapıyorum:kedi:melekom evde de kilim var hihoyyytyrna yaparım artık sagolasın kankam :kedi:
tatlım herkezin memnun kaldığından sen kalmamış olabilirsin,sürüşle alakası olduğunu sanmıyorum,kişiden kişiye değişiyo işte bitanemkuzum sanırım bi ben memnun değilim evet cünkü biçok kişi memnun
sanırım bnm sürüş tekniğimle olmuyordur yani sanırsam galiba fisfisfis yani
ohhhhhhhhh zemuszemus
nazik barnaklarım sana kurban olsunolumunekankayizsmilepatronum bu şeriban teyzemi(kil maskesi) haftada ne kadar yapayım, çok hoşuma gitti:lepi:
bir de ben kalın tabaka sürdüm tamamen kurumadı, iyice nemi çekilde çatlama oldu yıkadım
ince bir tabaka sürüp, mutlaka tamamne kuruması mı lazım. yani kuruması önemli mi
canım o nazik parmaklarına bi zahmetbenneyaptımki
bebem sen ne burcusun merak ettimgamyoncuiremsuaprilim müdürdüm :)
şimdi ne müdürüm ne eleman neyim çözemedim alsanaalsanasmile
belgeyi alana kadar çok sorumluluk aldıığım bi iş isitemedim..
çünkü takıntılıyım sorumluluk olunca derse adapte olamıyorum aklım fikrim iş oluyo
arızalı hatunum eccüügün
yettim nikomevet patronkız taa ne zaman sordu. burcu da bekliyor cevapzemuszemus
rica ederim canım..sende nasıl bir etkileşim yaptı,duyguların ne yöndeaklinialirimsmilehoşlanma varmıaklinialirimsmileçok sağol cevabın için canım evet cevabın kaynamış heralde okuyamamışım a.s
tatlım ben oje sürdükten sonra taşanları şu şekilde temizliyorum...tanrıca şu oje sürme işinede değin ya
koyu renk sürünce batırıyorum ben
pratik bi yolu yok mu
tanrıcam aldıklarını güle güle kullan tatlım sarımsaklı sampuan cok mantıklı boshayallersmile
şu garnier göz altı seyinden bende mi alsam sen aldıysan vardır bi keramet indirimden ou kapayım bende boshayallersmile
balayı için çeşme şerıtına a gidiozzzz,bilgisi olan varmı aceppp bilmiyorumkismile
canlar bu model nasıl yapılır bugun denedim beceremedim ya =(((((((((((((
daha denemedim canımrica ederim canım..sende nasıl bir etkileşim yaptı,duyguların ne yöndeaklinialirimsmilehoşlanma varmıaklinialirimsmile
aprilim ya bu yaştan sonra ingilizce öğrenebilir miyim sence?
bu sınavdan sonra yabanci dile saracam becerebilir miyim sence?
gs'nin ingilizce kurslarını düşünüyom özel kurslar yerine
sen ne dersin ?
ballı parem, neden olmasın ki aa :lepi: Dil öğrenimi dedin mi bende akan sular durur
ben de GS ye gidiyorum fransızcaya kuzum, inanılmaz güzel ve müthiş hocaların hepsi.a.s
valla bizim sınıfta 35+ ablalar abiler vardı, bu sınıfta da 1 tane var 36 yaşında ablamız
zaten ders programı aşırı yoğun değil, bıktırmıyolar insanı, sakin sakin öğreniyosun :hulya:
hiç kasmaya gerek yok yani. haftada 2 gün 2 şer saatten, süpersonik sempatiksalakcinni
puhahahahahaahasırnaşık şeykanka böyle yazınca adımız abazaya çıkıyo nerdeyse-tatlicadiarzu-gel kırmızı kürkü giyip +18 e gidek livitoyuda alıpaklinialirimsmile
temmuz sınavı atlatim ..
yazın tadını çıkarim bende ingilizceye gidem ..
bir lisan bi italyan ayh insan :)
uluslararası çapkınlık yapasım varda lülülülülülü
tabi asıl amaç kariyerde lazım oli ..
yoksam heç çapkınlık için ingilizce öğrenir miyim sempatiksalakcinni
aman yarebbi akannehirvalla ben bişe yapmadım
ama sinirden onlarda sunum yapamamıştır.
otelde yok yoktu (eksik yönünden tabe) sempatiksalakcinni
hatta bi balayı çiftinni bi gece kör odada yatırmaaya kalkıştılar kafamçokkarıştı
kör oda dimek penceresiz oda 4 duvar laelaelaelaelae
eee onlarda cimrilik yapmasaydı
sezonda 5 yıldızlı bi otel 80-90 tl fiyat çekiyosa hizmet kalitesi sıfır demektir sempatiksalakcinni
Eki Görüntüle 43516
efsunluyorum bebemaklinialirimsmilehikmeyi buaklinialirimsmilebende başlıycam smil işine sayenizde
Eki Görüntüle 43515
teşekkür ederim akitom
wuwwwww:smiley-cool:havalı korna seniyakışır kardeşimehihoyyyt
ballı parem, neden olmasın ki aa :lepi: Dil öğrenimi dedin mi bende akan sular durur
ben de GS ye gidiyorum fransızcaya kuzum, inanılmaz güzel ve müthiş hocaların hepsi.a.s
valla bizim sınıfta 35+ ablalar abiler vardı, bu sınıfta da 1 tane var 36 yaşında ablamız
zaten ders programı aşırı yoğun değil, bıktırmıyolar insanı, sakin sakin öğreniyosun :hulya:
hiç kasmaya gerek yok yani. haftada 2 gün 2 şer saatten, süpersonik sempatiksalakcinni
tanrıcam yay burcuyum ben ..
gacımın taktiği ve seninkini birleştiriyim ..
çünküm bordro ve kırmızı oceye bayılıyorum.
şu anda mavi sürdüm biraz iddialı oldu ama napim zemuszemus
kanka ,iyi senin aney söz dinliyo..benimki malum isyankar kadın,elimde maskeyle koşturmaca oynuyoruz evdeoyy bebem iyidir nolsun, kil maskesi sürdüm yüzüme. zemuszemus
PakFace in papatyalı olanına, az önce demlediğim fakat hepsini içemediğim karışık bitki çayından koydum, süper oldu kanımca.:lepi: çok yaratıcı hatunum ya aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
hatta biraz fazla yapmışım anamla babama da sürdüm kaydirigubbakcemile3
anneye alışkınım da babamı maskeli göreceğimi hiç düşünmemiştim kaydirigubbakcemile3 bakıp bakıp gülemiyorum, yüzüm geriliyor kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
Bebekimmm güle güle kullan aşkom hihoyyyt
Sarımsaklı şampuyu kullanınca yorum şeyettireceğinden eminim balım sempatiksalakcinni
ay lav yu opuyorumnanaktan
ben de analar günü indiriminden mümkünse makyaj temizleyici stoklicam
mendildir kremdir sudur ne varsa bayanssulusmile
istersen baba de niko:smiley-cool:benim aney senin aneyzemuszemussürme kremsi bir yapıda ama kuru gibifisfisfis
sürmenin kapağında çubuk var onu içine sokup karıştırıp karıştırıp sürme alıyorum ama pütürlü geliyorkaydirigubbakcemile2
daha acemisiyim sanırım tay tay yapıyorumzemuszemus
patronum bitanem canparem çiçeğimm
ciclerini güle güle kullanopuyorumnanaktan
annene annecim diyebilir miyim
saol kankam..bu arada melekli kolyeni bekliyorum haberin olsun:asigim:
olumunekankayizsmile kankam iyi günlerde kullan bebegim Şeniz göz altı için olan nasıl memnun musun ?
livom balık sırtı yapmışlar..balık sırtı yapmayı bilmiyosan beceremezsin balımcanlar bu model nasıl yapılır bugun denedim beceremedim ya =(((((((((((((
yakarisempatiksalakcinnioh nenni koçari koçari kimin yarikaydirigubbakcemile2kel alakasempatiksalakcinnikızılderililere benziyorum örünce sempatiksalakcinni
yakari diyor sevgilim bana[/B] -tatlicadiarzu-
anladım tatlım..şu an hangi rimeli kullanıyosun peki?daha denemedim canım
indirim vardı diye aldım
eskisi bitmedi daha
o yüzden açmadım hiç yerimseniben
tanrıcam yay burcuyum ben ..
gacımın taktiği ve seninkini birleştiriyim ..
çünküm bordro ve kırmızı oceye bayılıyorum.
şu anda mavi sürdüm biraz iddialı oldu ama napim zemuszemus
sırnaşık şey Ahahhahahahha kanka bu sıcakta ne kürkü allasen, kırmızı don giyin giderim ben +18 e :lepi: ohaoldumsmile
yaylar üçlendisüprizzzzzakitra,nikon sen..
mavide severim ben,değişik denemeler hoşuma gider..
nisanımmmmmmm hadi ya =)))))) :1rolleyes:
bak bu sana çok yakışır
böyle toplu modelleri çok seviyorum :asigim: benim yüzüm uzun oldugu için hiç yanaşmıyorum :1no2:
bu modeller yakışana fenalı oluyor
kanka ,iyi senin aney söz dinliyo..benimki malum isyankar kadın,elimde maskeyle koşturmaca oynuyoruz evdeama süremiyorum,kaçıyo kitliyo kendini manyahÇok üzgünüm çoook
ama yiğeninm kaçamıyo benden:jeyyar:
analar gününde sevdiğim burda olabilir,o yüzden indirimlerden faydalanamıcam kanımcaboshayallersmilegerçi olabilir diyorum,net bişey yok..salı günü belli olucak..netleşmeden paylaşmak istemiyorum:1no2:
yakarisempatiksalakcinnioh nenni koçari koçari kimin yarikaydirigubbakcemile2kel alakasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?