- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.701
canlarım
nasılmış benim dünya güzellerim
neler kaynattınız ben yokken
göz atıp geliyorum
ben yatıyorooo güzellerrr
ve eşsiz güzelim danrıçam
yarın görüşelim be canısımm yaaaww
yarın inşallah işler çabuk hallolur bu arada
amaan olmazsa akşamınan burdayım hanımlar
öperim en yumuşak yerlerinizden :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kulak memenizden caanııımmmm başka bişey mi anadınız sapıklarsempatiksalakcinni
bencede kikikikik aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmileLeeyyynn pambik ablamla dalga geçmeyin ulenlmaz: alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
islom o elbise içün öyle bi fücut şart kanımca..boshayallersmile.bence fazla seksü, mezuniyet için. Ama detaylı bir sunum öncesi uygun gidebilü sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
ohhhhhh mis gibi zemuszemuskeki attım fırına bakalım nolcak
40 dk sonra belli olcak
nayır nolamazzzzzzz cok severim ben bunu yaaaaa
tospişim yemekler benden kek senden olsunnn..cokacimcoook
haydi yiyin gariii:icecream:
çek çatalını hepsi bnm onunnnnn cokacimcoook cokacimcoookdenedim çok güzel olmuş bu sefer alkisalkisalkis
ama ben yiyemicem bi çatal aldım sadece
ben yatıyorooo güzellerrr
ve eşsiz güzelim danrıçam
yarın görüşelim be canısımm yaaaww
yarın inşallah işler çabuk hallolur bu arada
amaan olmazsa akşamınan burdayım hanımlar
öperim en yumuşak yerlerinizden :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kulak memenizden caanııımmmm başka bişey mi anadınız sapıklarsempatiksalakcinni
ilarzu ii geceler güzelliikkkk biz de seni öptükkkk:)
tanrıça hoşgeldinn canımm gelir gelmez kitlio gibi olcam ama solaryum için bi kaç sorum olacaktı:) ben süt beyaz olmasam da beyaz tenliim haftaya salı tatile gitcem hafif rengim kırılsın diorum. önerilerine açığım salı-cuma-ğazar gitsem 7şer dakikadan çok mu olur yengeç gibi olmiim bi de girerken bişi sürmem gerekir miiii ha bi de kıl tüy işleri de var teb tatil malum şimdi ben bu solaryum zımbırtsına boşuna girmiiş olmiim ağda yapınca uçup gitmesin bronzluk
kitle beni al anahtarıda yut bebem seninim:smiley-cool:
7 dakka çokmu diyosunakannehirkız ben 20 dakka girdim üst üstekaydirigubbakcemile3
bitanem üst üste giriceksin bronzlaşmak istiyosan,salı,çarşamba,15 dakika gir,pazarda 20 dakika gir,o zaman kırılırsın bebem..ben hala kapkara olamadım,uzun süredir giriyorum,istediğim esmerlikte değilim,misal yarın yine giricem 20 dakika..
ama sen kırılmak istiyosun,o yüzden dediğim şekild eyaparsan tamamdır canımın içiŞeniz
arzum,alıntı yapıyodum ki,o sırada senin son mesajını gördüm,konuyu açmışsın,bende seninle konuşucaktım konumuzu ne zaman açalım,kuralları konuşalım die
sen ne temiz kalpli meleğimsin benimopuyorumnanaktan
açan ellerin dert görmesin kıraliçamŞeniz
ayrıca benide konuyu açarken onure etmişin,jestin için ayrıca çok teşekkür ederim bitanem:kedilumunekankayizsmile
reklam çalışmaları başlasın o vakit:teytey:
kızlar ben yarışma topiğine resimler ekliycem,buraya gelip geçmişi okucam daha sonra..kusura bakmayın bitanelerimŞeniz
Akitimm hoşgelmişinnn
akitra hoşgeldin sefalar getrdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?