Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ulan niko ne diyim sana bensırnaşık şey
güzel paylaşımın için o parmaklarını öperim aprilimŞeniz
Ayy bu elbise pek şıkmış
[/url][/IMG]
yeni doğan bebeği böyle sıkıca kundaklarlar:umursamaz:ne öyle patlıycak hatun..ben sevmedim islomboshayallersmile
isterimm ablacımm yap hemennn
Evt daha beynim alışamadı erken kalkmaya ne yapacağını sapıtıyo
sen bi androitsin biliyosun dimi biber:smiley-cool:
gacı bak şincik
bu ezelle eyşan 12 sene önce sevgililer..bu arada cengiz eyşana aşık oluyo,gel zaman git zaman eyşanın pislik dolandırıcı babası meydana çıkıyo ve cengizin çalıştığı kumarhaneyi soyma planı yapıyolar..planda şu.. cengiz içeriye girmek için yardım edicek,ali güvenliği öldürücek,paralar alınıp arazi olunucak..suçta ömere atılıcak
eyşan isyan ediyo,yapmam etmem die,ama babası hasta kardeşini(baharı)kullanıyo..bahar hastadır ve tedavi için para lazım...
eyşan razı oluyo..soygun gecesi bunlar yiyişiyolar,şu an eyşanın oğlu olan can aslında o gecenin meyvesi:ecrin_bebek:
yiyiştikleri gecenin sabahı ömer uyanıyo,eyşan yanında yok!!allah allah nerde bu karı diyo,daha gözünün çapağını yıkamadan polisler buna tekma tokat girişiyo..
sonra cezaevine giriyo,orda ramizle tanışıyo..cezaevinde isyan çıkıyo,içeriği yakıyolar,bu hangamede ömer kaçıyo,ramizin parasıyla sesine kadar estetik oluyo,sonrada film başlıyo işteboshayallersmile
ama şu an kimin eli kimin ceninde misaliboshayallersmile

hiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kurban olurum,çok özür dilerim bitanem..eşşekliğime ver..pc bozukken yiğenin pc den girip bakmıştım,ben siliceksin sandım,hemen bakıyım bal parembilmiyorumkismile
sonrada unuttum, bu ara kafam dalgın,kusura bakma miniğim..geçmişi bile okuyamadım,neler koydunuz neler ettiniz görmediysem kusuruma bakmayın emi:1hug:
al bana all alll:mymeka:

arzum nedir bu yarışmanın içeriği?
sermitom,gelin makyajı yapıcaksınız,bir hafta süreniz var,makyajını bitiren bana özel mesaj yolu ile resimlerini atıcak,bende konumuzu açıcam..tabi sen katılmıcaksın biliyorum,sermitom sana söylüyorum gelinim sen işit misali:smiley-cool:

tospişim yemekler benden kek senden olsunnn..
haydi yiyin gariii[/B:

offfff...suyundandacokacimcoookelin kolun dert görmesin gacıcokacimcoook
bu arada ileti değişmiş,heydi konsepti gitmiş,avatar bi değişik,yaşadığı yer meslek...hatun komple değişmiş..ne iş

kim üzüyo benim tospamıklava:
Hoşgeldin bebeğim bi tur bindirsene
araba itin köpeğin olsun islom..veriyim anahtarını ayıp sana
Hoşgeldinn güzellikkkk:
sende hoşgeldin minik cadıolumunekankayizsmiledün yoktun özlettin kendini..
manyak ya:roflol:hee ben başka yer anladım azcık fesatımdır:jeyyar:
esas eşsiz güzellik sensin kıraliçam:asigim:gelinim olurmusun arzurüyanda alini gör hadi allah rahatlık versin dilberimŞeniz

Ben de seni öpürüm arzuşummm kuzum Şeniz olumunekankayizsmile

Tanırçam hoşgelmişşş balparem
opuyorumnanaktan

ayakta giriyorum bebem,daha hijyenik,15 dakika normal,ben ilk seyansta 20 girdim düşün:))üst üste 4 kere 20 yaptım..ama ben kendim kaşındım:))
sana dediğim gibi 15 gir 2 kere üst üste,son seansı 20 yaparsın..
krem neyin sürmüyorum ben,eve gelinceyüzüme nemlendiricimi ve vücuduma yağ yada losyonlarımı sürüyorum canım

selam kızlar karabıber memnunmusun rımellerdencanım
ne rimeli kız:ecrin_bebek:

sen beni öldürdün zatensırnaşık şeyallahım gelinlikli kızlar koymalar,smillerle reklam yapmalar:roflol:çok şekerdin yiyesim geldi:1hug:
desteğin için teşekkürler bitanem:1hug:

sen beni öldürdün zatensırnaşık şeyallahım gelinlikli kızlar koymalar,smillerle reklam yapmalar:roflol:çok şekerdin yiyesim geldi:1hug:
desteğin için teşekkürler bitanem:1hug:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
vitrin önemli bebeim aklinialirimsmile Şeniz

minikim hosgeldin tatlıs
hemen ne sınavı daha yeni bitirdik yahu yasakkelime
kaç vize var sizde

nikonum hosgeldin bööööö lüyo bide kaydirigubbakcemile3
sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
yoruldun dinlen azcık, bi su verim için ferahlansın

slmm kızlar ben geldim sınavlar başladı yineeemafoldumben
oyy kıyamam bebeğim:tesellipuyorumnanaktan
üzme kendini sınavlara gire çıka bitecek inşaallah

Rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin:Saruboceq:
tanrıça patronumdan okunmuş pirinç almayı unutma

hahahahaha
merabayn patron
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenaneeeyyyydelikafaduldeneyvahedigeldismile yerlere yatarak gülen smil yapıcam ama grafik sayım doldu:)))))))))))):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nikonum hosgeldin bööööö lüyo bide kaydirigubbakcemile3
ben nie bööö lediğini biliyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))
slmm kızlar ben geldim sınavlar başladı yinee
yavrum hoşgeldin,ama vizeler yeni bitmedimi bu ne ya!!!!
tarih 4 mart
patron bunları hatırladıkça aklıma bu replik geliyo

möööö

mö!fisfisfis

e-vat möödelikafadulden
:
sana ben diyicek söz bulamıyorum:))))))))))))))))))))))))) hahahahhhahaaah kahkalarla gülüyorum şu an,bizimkilerin odama gelmesi an meselesi:))))))))))))))))))))))))))))))))) sen bi delisin niko..inanmıyorum nasılda aramış bulmuş ya inanamıyorum deliiii:))))))))))))))))
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
vitrin önemli bebeim aklinialirimsmile Şeniz
vitrinime değil iklimime gel akitom:smiley-cool:
sırnaşık şey sırnaşık şey

minikim hosgeldin tatlıs
hemen ne sınavı daha yeni bitirdik yahu yasakkelime
kaç vize var sizde

hb bebeğimmŞeniz finallerim başladı cnm benm okulum erken bitiyomafoldumben

bitmiyo nikonumm bitmiyoo:gitme:mafoldumbenŞeniz

unuturmuyum41 kere felak nasta okudum,nazar neyin değmesin die..suyuna üfürdüm
sırnaşık şeysırnaşık şey başladı yine offf karnım ağırdı gülmekten ya:roflol:

unuturmuyum41 kere felak nasta okudum,nazar neyin değmesin die..suyuna üfürdüm
sırnaşık şeysırnaşık şey başladı yine offf karnım ağırdı gülmekten ya:roflol:

patron pirinçler nerdee nikonun gözlük düzeltme smile i gibi benmde bi smileim var saçlarını geri atan smile ama yapamıyorummkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ah minik ah..az yaşmadım o stresi..gerçi ben çalışmıyodum,sadece stres yapıyodum:smiley-cool:
sen bol bol çalış,bismillah de,gir sınavına bebem..fazla sıkıntı yapma,inceldiği yerden kopar..çok çok alttan alırsın napalımboshayallersmile

isim anası bilmiycek de kim bilcek patron sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

minikin canı hakkaten sıkkın patron
minik işine ben bakim mi patron
diyemicem
gitmek zorundayım:gitme:
öptüm seni ve canlarını Şeniz
niko kaçar:a015:

aynen kanka bende de stres var ama ders çalışma azmi ve isteği yokkdelikafadulden:lepi:şakkıdı

nikoooşşşum gitme yaaa ühüühüühühüü:çok üzgünüm::gitme:mafoldumben

patron pirinçler nerdee nikonun gözlük düzeltme smile i gibi benmde bi smileim var saçlarını geri atan smile ama yapamıyorummkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
hayal ettim ben seni miko merak etmekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey
hadi yabilmiyorumkismilepüfffboshayallersmilenapalım bu gece böyle olsun..seviyom seni kanka:asigim:allah rahatlık versinŞeniz
aynen kanka bende de stres var ama ders çalışma azmi ve isteği yokkdelikafadulden:lepi:şakkıdı
nikoooşşşum gitme yaaa ühüühüühühüü:çok üzgünüm::gitme:mafoldumben

wuwwwww süpersin o zaman:lepi:gel yamacıma:roflol:dersem yüz bulma:mymeka:
ne demek azim yok..oturucaksın çalışıcaksın..kırdırma kafanı

aşk olsun be tanrıçam sende destek olmazsan ben naparım yaakaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile:tomato:

alttan alttan bakmayın gelin bakem burayaaolumunekankayizsmile

alttan dikizlerim benaklinialirimsmilehuyum kurusun
sen hiiiiç bu ara resim ekleme minik hanım:dilcikar:ne kombin,ne yeni aldıkların..hiiiçi:dilcikar:akitra hanım sende ekleme hiç taaammı:dilcikar:bakın ben resim atamıyorum bu ara,ben atmasam kimsenin atıcağı yok:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…