- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.721
tarih 4 martfisfisfis
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ulan niko ne diyim sana bensırnaşık şeybak bak hemen de abla deme olaylarına girmiş
ben de sana sorim o zaman
kendime milkshake yapıyom, ister misin ablacımmmmm
kırkyılda bir sabah kalkınca böyle oluyo demek
hele bi iyi akşamlar deseydin kadir inanır bile inanmazdı uyuyup uyandığına
güzel paylaşımın için o parmaklarını öperim aprilimŞenizCanlarım, kozmetiklerin üretim tarihlerinin ayrıntılı kodlama yöntemlerini anlatan bir link:
http://boyakupuyum.blogspot.com/2009/03/batch-codes.html
Özellikle Livimin pamuk ablamın hoşuna gideceğini düşünüyorum
yeni doğan bebeği böyle sıkıca kundaklarlar:umursamaz:ne öyle patlıycak hatun..ben sevmedim islomboshayallersmileAyy bu elbise pek şıkmış
[/url][/IMG]
sen bi androitsin biliyosun dimi biber:smiley-cool:isterimm ablacımm yap hemennn
Evt daha beynim alışamadı erken kalkmaya ne yapacağını sapıtıyo
gacı bak şincikyaw şu ezeli biri bana annatsın
.ezelin ömer olduğunu kimler biliyo.fisfisfis.kim kime oyun ouynuyoo
ortadan başladım izlemeye, pek bişey anlamdım kızkardeşinize sevabına annatın şu diziyi..
hadi kremkaramelerim yirim sizi..
hiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kurban olurum,çok özür dilerim bitanem..eşşekliğime ver..pc bozukken yiğenin pc den girip bakmıştım,ben siliceksin sandım,hemen bakıyım bal parembilmiyorumkismile[COLOR="[B][/B]Red"]bişey söyliyebilir miyim
tanrıçam bizim fotolara heç yorum yapmamış
O' nu kendi topiğinde taam şurada bu noktada kınıyorum
ayrıca poposuna poposuna da vuruyorum
poposunavuransimiliekleyin[/COLOR]
sermitom,gelin makyajı yapıcaksınız,bir hafta süreniz var,makyajını bitiren bana özel mesaj yolu ile resimlerini atıcak,bende konumuzu açıcam..tabi sen katılmıcaksın biliyorum,sermitom sana söylüyorum gelinim sen işit misali:smiley-cool:arzum nedir bu yarışmanın içeriği?
tospişim yemekler benden kek senden olsunnn..
haydi yiyin gariii[/B:
kim üzüyo benim tospamıya bu hayat bilerek mi üstüme geliyo
tamam unuttum o hayvanı diyorum
niye birileri gözüme sokuyo ya
niye eski otele tekrar başlıcanı haber veriyolar
niye telefonunu istiorlar benden
yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
araba itin köpeğin olsun islom..veriyim anahtarını ayıp sanaHoşgeldin bebeğim bi tur bindirsene
sende hoşgeldin minik cadıolumunekankayizsmiledün yoktun özlettin kendini..Hoşgeldinn güzellikkkk:
manyak ya:roflol:hee ben başka yer anladım azcık fesatımdır:jeyyar:ben yatıyorooo güzellerrr
ve eşsiz güzelim danrıçam
yarın görüşelim be canısımm yaaaww
yarın inşallah işler çabuk hallolur bu arada
amaan olmazsa akşamınan burdayım hanımlar
öperim en yumuşak yerlerinizden
kulak memenizden caanııımmmm başka bişey mi anadınız sapıklarsempatiksalakcinni
Ben de seni öpürüm arzuşummm kuzum Şeniz olumunekankayizsmile
Tanırçam hoşgelmişşş balparem opuyorumnanaktan
ayakta giriyorum bebem,daha hijyenik,15 dakika normal,ben ilk seyansta 20 girdim düşün:))üst üste 4 kere 20 yaptım..ama ben kendim kaşındım:))oyşşşş çok diil mi ilkten 15 dakika girmek nerde giriosun tatlım opuyorumnanaktan anam ben korkuorum yaaa düz tabanlığın tutar çıkarım ordan tüp patlamış gibi. nyse bi bakiim yarın yatarak mı giriosun canım ben ayakta düşünüorum daha rahat ederim sanırım ha bi de krem cart curt için bişi öneriomusun
ne rimeli kız:ecrin_bebek:selam kızlar karabıber memnunmusun rımellerdencanım
hosbuldum sekerler
yarısmamıs baslamıs cok heycanlıyım
hayırlı ugurlu olsun
fotografları cok merak ediyorum ay kim ne yapacak
cok heycan yapıyorum yaaaa
haydi biraz reklam yapalım ben afiş dagıtmaya gidiyorum postacı olaraktan
sen beni öldürdün zatensırnaşık şeyallahım gelinlikli kızlar koymalar,smillerle reklam yapmalar:roflol:çok şekerdin yiyesim geldi:1hug:
desteğin için teşekkürler bitanem:1hug:
sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktannikonum hosgeldin bööööö lüyo bide kaydirigubbakcemile3
oyy kıyamam bebeğim:tesellislmm kızlar ben geldim sınavlar başladı yineeemafoldumben
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenaneeeyyyydelikafaduldeneyvahedigeldismile yerlere yatarak gülen smil yapıcam ama grafik sayım doldu:)))))))))))):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))böbö bö bö bö bö
hahahahahamerabayn patron
ben nie bööö lediğini biliyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))nikonum hosgeldin bööööö lüyo bide kaydirigubbakcemile3
yavrum hoşgeldin,ama vizeler yeni bitmedimi bu ne ya!!!!slmm kızlar ben geldim sınavlar başladı yinee
sana ben diyicek söz bulamıyorum:))))))))))))))))))))))))) hahahahhhahaaah kahkalarla gülüyorum şu an,bizimkilerin odama gelmesi an meselesi:))))))))))))))))))))))))))))))))) sen bi delisin niko..inanmıyorum nasılda aramış bulmuş ya inanamıyorum deliiii:))))))))))))))))tarih 4 mart
patron bunları hatırladıkça aklıma bu replik geliyo
möööö
mö!fisfisfis
e-vat möödelikafadulden
:
vitrinime değil iklimime gel akitom:smiley-cool:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
vitrin önemli bebeim aklinialirimsmile Şeniz
minikim hosgeldin tatlıs
hemen ne sınavı daha yeni bitirdik yahu yasakkelime
kaç vize var sizde
sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
yoruldun dinlen azcık, bi su verim için ferahlansın
oyy kıyamam bebeğim:tesellipuyorumnanaktan
üzme kendini sınavlara gire çıka bitecek inşaallah
Rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin:Saruboceq:
tanrıça patronumdan okunmuş pirinç almayı unutma
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenaneeeyyyydelikafaduldeneyvahedigeldismile yerlere yatarak gülen smil yapıcam ama grafik sayım doldu:)))))))))))):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
finallerim başladı bebeğimmm:gitme:mafoldumben:çok üzgünüm:
sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
yoruldun dinlen azcık, bi su verim için ferahlansın
oyy kıyamam bebeğim:tesellipuyorumnanaktan
üzme kendini sınavlara gire çıka bitecek inşaallah
Rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin:Saruboceq:
tanrıça patronumdan okunmuş pirinç almayı unutma
unuturmuyum41 kere felak nasta okudum,nazar neyin değmesin die..suyuna üfürdüm
sırnaşık şeysırnaşık şey başladı yine offf karnım ağırdı gülmekten ya:roflol:
isim anası bilmiycek de kim bilcek patron sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden delikafadulden delikafaduldenaneeeyyyydelikafaduldeneyvahedigeldismile yerlere yatarak gülen smil yapıcam ama grafik sayım doldu:)))))))))))):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben nie bööö lediğini biliyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))
yavrum hoşgeldin,ama vizeler yeni bitmedimi bu ne ya!!!!
sana ben diyicek söz bulamıyorum:))))))))))))))))))))))))) hahahahhhahaaah kahkalarla gülüyorum şu an,bizimkilerin odama gelmesi an meselesi:))))))))))))))))))))))))))))))))) sen bi delisin niko..inanmıyorum nasılda aramış bulmuş ya inanamıyorum deliiii:))))))))))))))))
vitrinime değil iklimime gel akitom:smiley-cool:
sırnaşık şey sırnaşık şey
ah minik ah..az yaşmadım o stresi..gerçi ben çalışmıyodum,sadece stres yapıyodum:smiley-cool:
sen bol bol çalış,bismillah de,gir sınavına bebem..fazla sıkıntı yapma,inceldiği yerden kopar..çok çok alttan alırsın napalımboshayallersmile
isim anası bilmiycek de kim bilcek patron sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
minikin canı hakkaten sıkkın patron
minik işine ben bakim mi patrondiyemicem
gitmek zorundayım:gitme:
öptüm seni ve canlarını Şeniz
niko kaçar:a015:
hayal ettim ben seni miko merak etmekaydirigubbakcemile3patron pirinçler nerdee nikonun gözlük düzeltme smile i gibi benmde bi smileim var saçlarını geri atan smile ama yapamıyorummkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
sırnaşık şey sırnaşık şeyisim anası bilmiycek de kim bilcek patron sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
minikin canı hakkaten sıkkın patron
minik işine ben bakim mi patrondiyemicem
gitmek zorundayım:gitme:
öptüm seni ve canlarını Şeniz
niko kaçar:a015:
aynen kanka bende de stres var ama ders çalışma azmi ve isteği yokkdelikafadulden:lepi:şakkıdı
nikoooşşşum gitme yaaa ühüühüühühüü:çok üzgünüm::gitme:mafoldumben
hayal ettim ben seni miko merak etmekaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey
hadi yabilmiyorumkismilepüfffboshayallersmilenapalım bu gece böyle olsun..seviyom seni kanka:asigim:allah rahatlık versinŞeniz
wuwwwww süpersin o zaman:lepi:gel yamacıma:roflol:dersem yüz bulma:mymeka:
ne demek azim yok..oturucaksın çalışıcaksın..kırdırma kafanı
alttan alttan bakmayın gelin bakem burayaaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?