Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aşk olsun be tanrıçam sende destek olmazsan ben naparım yaakaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile:tomato:

kilimcinin kör oğlulaelaelaelaelaeyok öyle yağmakaydirigubbakcemileçalışıcaksın böböğüm..3 kuruşa 5 köfte yok
bu arada kanal d de gırgıriye başladıboshayallersmileofff hastayım bu filme ve serisine:smiley-cool:yok yok beni kesin çingenelerden aldılar..ruhumda varoşluk çingenelik kol geziyo:asigim:

ah kuzum vakit mi varr:gitme: kipadaki indirimden kaptım yine bişeyler yarın çekerimaklinialirimsmile pudra aldım yarı fiyatına olay salatalık özlü temizleme sütü yarı fiyatına terracota da alıcaktım ki kalmamıll:gitme:

ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

ben geldim diye gidiosunuz dimi bacaklarınzıı kırcam siiznnklava::gitme:

ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
yoruldun tabiolumunekankayizsmilereklam çalışmaları yordu miniğimiŞenizallah rahatlık versin akitomŞeniz
kendimi anlatan bi ifade buldumm:roflol:roflol:

:
bu ne çirkin bi karı bekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
buna koptum yaaakaydirigubbakcemile3

olum bunlarla uraşıcana dersine çalışsana serserisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mavi donum yok kankaaklinialirimsmilebenim hiç mavi donum olmadı kanka:a015:-tatlicadiarzu-

cnm hiç çalışmak istemiyo kanka ya böyle kaçıyorum dersteenn kaydirigubbakcemile3

gecikmeli oldu ama buluşma resimlerine anca yorum yazdım..ben siliceksin sanmıştım kuzen,sonrada bakmak aklıma gelmedi..dediğim gibi bu ara kafam dolu..kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan
minik ben seni bi yakalıycam,sonra gidemiceksin bi yereaklinialirimsmile

yakalasana yoğurtlu adana kebabımmcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

yoklamayı alıyım
önce gelmiyenler..burcukutlu,iklimya,su perisi..bunlar yok..sebebini bilmediğim için puan kırmıycam
livom gelmedi nie acabafisfisfis
nikom arzum akitram bibertom burdaydı...
tospa kek yaptı,gacı patatez köfte..cokacimcoook
pati karısı yok,işi var zillinin
ceylo arada yoklayıp kaçıyo..aprilim erken kaçtı,mini gelmiyo madam tospada..onlara 0 işte:dilcikar:
meg cadısınada:dilcikar:

sabaha ders bırakıyım
pc ye atabildiklerimi ekliyorum canlarım..mafoldumbenmesela yeni aldığım parlatıcıyı atamıyorum,bi sürü resimler var ama salak pc kafasına göre alıyo,kimini alıyo kimini almıyo,anlam veremiyorum:gitme:

KEREVİZ TOHUMU:bağırsak çalıştırıcı,guatıra iyi gelen bir bitki..ayrıca cinsel gücü arttırıyo:jeyyar:lipido tavan olsun istiyenlerezemuszemus..bunlar benim bildiğim faydaları..ayrıca şekerede iyi gelir..(burcu eşine yedirebilirsin bunu)

KULLANIMI:ister balla karıştırıp macun gibi yiyin,ister ağzınıza bir çay kaşığı alıp su ile hap niyetine için..
ben bağırsaklarımı çalıştırdığı için kullanıyorum..(sorunlu olduğum durumlarda)guatır rahatsızlığı ve cinsel isteksizliği olanlarada öneririm..özellikle hamile kalmak isteyen hanımlar eşlerine macun şeklince yedirirse ve kendide yerse allahın izni ile etkili olucaktır:CüvCüv:

2 tl ye aldığım lipglosumun rengi:teytey:
ama kendini ekliyemiyorumkafamçokkarıştıne yaptıysam pc ye kabul ettiremedim resimleri:gitme:

kokusuna vurulup almıştım biliyosunuz:asigim:hindistan cevizi ve çikileta karışımı tatlı bi kokusu var demiştimcokacimcoook
dudağımda çok sevdi glosuhihoyyytaraları pek iyisositososito

kendim ekliyemiyorum,netten bu tonlarda resim ekliyim sizler için..fikir olsunyerimseniben

nars markaların 3.cüsü şeftali tonu

parlatıcı glosları örnek olması bağbında ekledim..resimler alıntıdır..kolum hariç:smiley-cool:
yerli markalardada var şeftali rengi glos,lakin bunları örnek olsun die koydum çünkü bunları bulabildim:)

herkese gunaydinnnn hihoyyyt uzaklardaydim, dun dondum kurkcu dukkanina.. ozlem cekilir sey Allah saglik sihhat huzur versin hepimize ve hepinize insallah.. elimden geldigince dondum diye takipte olmaya calisacagim.. opuldunuz, biraz gecmise bakayim, cok uzaklasmadan

hani beeennnn
senağlama

çantam ayakkabı dünyasından 80 tl

body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.

chanel allık 108 tl tekin acar

chanel ruj 48 tl

ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem

adl'nin yeni bi markası var ondan aldım
39,90

gene adl'nin yeni markası
19,90

kek'im

:teselli: Şeniz

canlarım

nasılmış benim dünya güzellerim

neler kaynattınız ben yokken

göz atıp geliyorum

kapmisin isi tanricam kaydirigubbakcemile5 Şeniz

canim cok sagol ilk firsatta aliyorum kereviz tohumu Şeniz Şeniz

gule gule kullan tospikim cigerim zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…