- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.741
aşk olsun be tanrıçam sende destek olmazsan ben naparım yaakaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile:tomato:
alttan dikizlerim benaklinialirimsmilehuyum kurusun
sen hiiiiç bu ara resim ekleme minik hanım:dilcikar:ne kombin,ne yeni aldıkların..hiiiçi:dilcikar:akitra hanım sende ekleme hiç taaammı:dilcikar:bakın ben resim atamıyorum bu ara,ben atmasam kimsenin atıcağı yok:dilcikar:
ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
yoruldun tabiolumunekankayizsmilereklam çalışmaları yordu miniğimiŞenizallah rahatlık versin akitomŞenizben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
bu ne çirkin bi karı bekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kendimi anlatan bi ifade buldumm:roflol:roflol:
:
buna koptum yaaakaydirigubbakcemile3
yoruldun tabiolumunekankayizsmilereklam çalışmaları yordu miniğimiŞenizallah rahatlık versin akitomŞeniz
bu ne çirkin bi karı bekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olum bunlarla uraşıcana dersine çalışsana serserisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mavi donum yok kankaaklinialirimsmilebenim hiç mavi donum olmadı kanka:a015:-tatlicadiarzu-
gecikmeli oldu ama buluşma resimlerine anca yorum yazdım..ben siliceksin sanmıştım kuzen,sonrada bakmak aklıma gelmedi..dediğim gibi bu ara kafam dolu..kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan
minik ben seni bi yakalıycam,sonra gidemiceksin bi yereaklinialirimsmile
yakalasana yoğurtlu adana kebabımmcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
yoklamayı alıyım
önce gelmiyenler..burcukutlu,iklimya,su perisi..bunlar yok..sebebini bilmediğim için puan kırmıycam
livom gelmedi nie acabafisfisfis
nikom arzum akitram bibertom burdaydı...
tospa kek yaptı,gacı patatez köfte..cokacimcoook
pati karısı yok,işi var zillinin
ceylo arada yoklayıp kaçıyo..aprilim erken kaçtı,mini gelmiyo madam tospada..onlara 0 işte:dilcikar:
meg cadısınada:dilcikar:
ya bu hayat bilerek mi üstüme geliyo
tamam unuttum o hayvanı diyorum
niye birileri gözüme sokuyo ya
niye eski otele tekrar başlıcanı haber veriyolar
niye telefonunu istiorlar benden
yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım
nasılmış benim dünya güzellerim
neler kaynattınız ben yokken
göz atıp geliyorum
sabaha ders bırakıyım
pc ye atabildiklerimi ekliyorum canlarım..mafoldumbenmesela yeni aldığım parlatıcıyı atamıyorum,bi sürü resimler var ama salak pc kafasına göre alıyo,kimini alıyo kimini almıyo,anlam veremiyorum:gitme:
KEREVİZ TOHUMU:bağırsak çalıştırıcı,guatıra iyi gelen bir bitki..ayrıca cinsel gücü arttırıyo:jeyyar:lipido tavan olsun istiyenlerezemuszemus..bunlar benim bildiğim faydaları..ayrıca şekerede iyi gelir..(burcu eşine yedirebilirsin bunu)
KULLANIMI:ister balla karıştırıp macun gibi yiyin,ister ağzınıza bir çay kaşığı alıp su ile hap niyetine için..
ben bağırsaklarımı çalıştırdığı için kullanıyorum..(sorunlu olduğum durumlarda)guatır rahatsızlığı ve cinsel isteksizliği olanlarada öneririm..özellikle hamile kalmak isteyen hanımlar eşlerine macun şeklince yedirirse ve kendide yerse allahın izni ile etkili olucaktır:CüvCüv:
çantam ayakkabı dünyasından 80 tl
body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.
chanel allık 108 tl tekin acar
chanel ruj 48 tl
ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem
adl'nin yeni bi markası var ondan aldım
39,90
gene adl'nin yeni markası
19,90
kek'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?