- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.761
sütlaçım benım çok teşekkür ederim meendisimamin balım fiyet olacak:)) benim çiköfte bi başka yalınız normal diil
yumurtalı
b ara veririm tarifi
kız gönderem sana ama bozulur gelene kadar polisim benim
bu sene çok güzeldiniz ama:)))
sağol bebişimmmm
kız 1 saat video mu olur anam yaa
daa bitmedi bilekaydirigubbakcemile2
ay anam o ne gızzz :roflol::roflol:
geberdim gülmekten deli
biliyosunuz pc formatlandı,blututta kafayı yedikafamçokkarıştıaldığım bi kaç şey daha var,ama ekliyemiyorum nedense:gitme:
resimleri kafasına göre alıyo pc...bende pc ye atabildiklerimi ekliyim...
bu sarımsaklı şampuan..benim aney aktardan almışzemuszemushenüz kullanmadım,kullanınca etkilerini yazıcam aşk böcüklerim
fiyatı 15 tl canlarım
garnierin yeşil olanı göz altı için,dier maviliside salisilik asit ve alkol içeren sivilce dondurucubenneyaptımki
göz altı rolonu 14 tl sivilce için olan 13 tl küsür...
bunuda marketten 3 tl ye aldım..makyaj temizleme mendili..üşendiğim zamanlarda pratik oluyo..
ama kozmetikçide satılan mendilleri daha çok beğeniyorum ayrı..onlarda 11-15 tl civarı oluyolar..bilginiz olsun(diadermin,nivea,gibi..)
bööööööööööööööööööööööööööööööö
korktunus mu? :))))))))
ruşeyminin intikamı filmini çeviriyom
kızanım bunnr ne marka alix aviene benzettim sankiHaaayıırrr benim ablam sensin pamukum :1hug:
Nikonum Akitin ablası oldu a.s
aşkom şimdicik resim çekmeye çalıştım
Pembe olan 111 imiş. 362 şeftali olan bebeğim.:lepi:
Benim de çok uykum geldi kızlar sabah çok erken kalktım ya
oyy ellerine sağlık gacım
tospişim yemekler benden kek senden olsunnn..cokacimcoook
haydi yiyin gariii:icecream:
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...aji-fotograflarini-paylasir-misiniz-2283.html
makyuj yaptım uzun bi aradan sonra yarışmaya ısınıyom
wooooooooooooo danrıçam beyaz meleğim saçlarını gönlüme bağladığım bak
meleğim ben duyuru için bi konu açtım sen incele irdele ele ekle ne edersen et melekem
bana mesaj at ben ilk mesaja ekleyeyim istek ve dileklerini
ama benim mazaretim var:mymeka:yoklamayı alıyım
önce gelmiyenler..burcukutlu,iklimya,su perisi..bunlar yok..sebebini bilmediğim için puan kırmıycam
livom gelmedi nie acabafisfisfis
nikom arzum akitram bibertom burdaydı...
tospa kek yaptı,gacı patatez köfte..cokacimcoook
pati karısı yok,işi var zillinin
ceylo arada yoklayıp kaçıyo..aprilim erken kaçtı,mini gelmiyo madam tospada..onlara 0 işte:dilcikar:
meg cadısınada:dilcikar:
çantam ayakkabı dünyasından 80 tl
body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.
chanel allık 108 tl tekin acar
chanel ruj 48 tl
ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem
adl'nin yeni bi markası var ondan aldım
39,90
gene adl'nin yeni markası
19,90
kek'im
SAĞOL komserim Şeniztospaam cicilerini gule gule kullan bitanem
kekte cok guzel gozukuyor ellerine sağlıkk
ama benim mazaretim var:mymeka:
güle güle kullan bitanesim çok güzeller
allık ne pahalıymış öyleakannehir
SAĞOL komserim Şeniz
kek bitti çok beendiler opuyorumnanaktan
he ilk defa bi allıka o kadar para verdim
chanel olunca öyle oluyo ..
hep diyodum bi dene alcam şöle esaslısından ..
diğer allıklarım uygun fiyatlı ..
ama yanaklarımda çok cici duruyo ceylanım bayanssulusmile
sen yaparsında beğenilmezmiŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz dadlu dillim
hadıı hayrlı olsun sonuında buldun he tosbık abla cantanıı
buldum tatlım
o kadar abartı rakamlar var ki bunu aldım sonunda ..
beğendiklerim çok pahalıydı ..
emme bi c.tesi pazarına uğrıcam rengarenk bişe alıyım diyom eyvahedigeldismile
bende ıstıyom bende gelemmm
tamam kuşum giderken haber veririm
sende gelirsin ..
talan ederik pazarı laelaelaelaelae
tamam tatlım ..oleyy ayy nekadannnn guzel olur amaa bıraz zman gecsın ama abla hemn bı yakın gıtme yanı bende ayarlıyım kendımı olarmı yaa
Tanrıçammm düdük makarnammm, bugün evde olmayacağımdır, kuzenim doğurmuş ona gidiyoz şimdi, sora da kursa gitçem bebeğim akşama burdayım olumunekankayizsmilehihoyyyt
Nazom biriciğim evet Alix olur kendileri lakin ışıltılı rujlar kuzu sarmam, o yüzden özel davetler dışında kullanamıyorum kendilerini...opuyorumnanaktan
Tospikiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm Şeniz
Hepsi süpersonik şeyler bitanem, güle güle kullan aşkom! hihoyyyt
Ben bugün belkim Olivium'a uğricam kuzeni gördükten sonra, aldığım şey olursa akşama ekleyiverürüm a.s
Tanrıçammm düdük makarnammm, bugün evde olmayacağımdır, kuzenim doğurmuş ona gidiyoz şimdi, sora da kursa gitçem bebeğim akşama burdayım olumunekankayizsmilehihoyyyt
Nazom biriciğim evet Alix olur kendileri lakin ışıltılı rujlar kuzu sarmam, o yüzden özel davetler dışında kullanamıyorum kendilerini...opuyorumnanaktan
Tospikiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm Şeniz
Hepsi süpersonik şeyler bitanem, güle güle kullan aşkom! hihoyyyt
Ben bugün belkim Olivium'a uğricam kuzeni gördükten sonra, aldığım şey olursa akşama ekleyiverürüm a.s
meraba kızlaaaaarr...
Burcu hoşgelmişsen anam.Şeniz.nerelerdeydin?
şu kirpik şeyinin, son etkileri ne alemde böbüğüm..
tospiş ne güzel ciciler onlar öylezemuszemus,güle güle kullan.hihoyyyt
Memnunum cnm tam alışamadım ama bazen süper oluyo bazen normal elim alışamadı daha.selam kızlar karabıber memnunmusun rımellerdencanım
a.ssırnaşık şeysen bi androitsin biliyosun dimi biber:smiley-cool:
2 tl ye aldığım lipglosumun rengi:teytey:
ama kendini ekliyemiyorumkafamçokkarıştıne yaptıysam pc ye kabul ettiremedim resimleri:gitme:
kokusuna vurulup almıştım biliyosunuz:asigim:hindistan cevizi ve çikileta karışımı tatlı bi kokusu var demiştimcokacimcoook
dudağımda çok sevdi glosuhihoyyytaraları pek iyisositososito
kendim ekliyemiyorum,netten bu tonlarda resim ekliyim sizler için..fikir olsunyerimseniben
nars markaların 3.cüsü şeftali tonu
parlatıcı glosları örnek olması bağbında ekledim..resimler alıntıdır..kolum hariç:smiley-cool:
yerli markalardada var şeftali rengi glos,lakin bunları örnek olsun die koydum çünkü bunları bulabildim:)
[B]gacı bak şincik
bu ezelle eyşan 12 sene önce sevgililer..bu arada cengiz eyşana aşık oluyo,gel zaman git zaman eyşanın pislik dolandırıcı babası meydana çıkıyo ve cengizin çalıştığı kumarhaneyi soyma planı yapıyolar..planda şu.. cengiz içeriye girmek için yardım edicek,ali güvenliği öldürücek,paralar alınıp arazi olunucak..suçta ömere atılıcak
eyşan isyan ediyo,yapmam etmem die,ama babası hasta kardeşini(baharı)kullanıyo..bahar hastadır ve tedavi için para lazım...
eyşan razı oluyo..soygun gecesi bunlar yiyişiyolar,şu an eyşanın oğlu olan can aslında o gecenin meyvesi:ecrin_bebek:
yiyiştikleri gecenin sabahı ömer uyanıyo,eyşan yanında yok!!allah allah nerde bu karı diyo,daha gözünün çapağını yıkamadan polisler buna tekma tokat girişiyo..
sonra cezaevine giriyo,orda ramizle tanışıyo..cezaevinde isyan çıkıyo,içeriği yakıyolar,bu hangamede ömer kaçıyo,ramizin parasıyla sesine kadar estetik oluyo,sonrada film başlıyo işteboshayallersmile
ama şu an kimin eli kimin ceninde misaliboshayallersmile[/B]
diline ,annatış şekline sağlıkopuyorumnanaktan..en çokta yiyişmelerine güldüm..kaydirigubbakcemile3arzuş ta annattıydı accıkın, o senin gibi yiyiştiklerini dimediii..?sempatiksalakcinni
offfff...suyundandacokacimcoookelin kolun dert görmesin gacıcokacimcoook
bu arada ileti değişmiş,heydi konsepti gitmiş,avatar bi değişik,yaşadığı yer meslek...hatun komple değişmiş..ne iş[/B]
:1ninca:bilahare görüşürük canım bu konuyu..konseptimi sefiyom da...sositososito
meraba kızlaaaaarr...
Burcu hoşgelmişsen anam.Şeniz.nerelerdeydin?
şu kirpik şeyinin, son etkileri ne alemde böbüğüm..
tospiş ne güzel ciciler onlar öylezemuszemus,güle güle kullan.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?